Skrecałem w prawo z ul.Wał Zawadowski w ul.Zaścianek to ile mogłem miec 40-50 max.
Wrzuce jeszcze film bo nagrałem - jadac powoli i wiedzac ze sa tu spiace TEZ BYM SIE WYBIŁ NA JEDNYM.
Hopki sa poustawiane miedzy latarniami w ciemnych miejcach a i kilka latarni na ulicy sie wyłaczało w przeciagu kilku minut.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-12-10, 17:37
możesz próbować, ale skoro są znaki, to nie sądzę, żebyś coś wskórał ... chyba, że udowodnisz im, że znaki ustawili później
jeśli masz kogoś w tym urzędzie, który je ustawił, to jest to możliwe
oczywiście możesz coś napisać, bo w razie sprawy przed sądem możesz dowodzić, że znaki zostały ustawione po Twoim zgłoszeniu - może mają dokumenty, które rzeczywiście na to wskazują
ja bym próbował, jednak nie zdziwię się, jak sprawę przegrasz
Juz jest pozamiatane - samochod na niestdandartowtym zawieszeniu a na takim nie wychodził z fabryki.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Czyli niestety tak jak pisalem Co z tym dopuszczeniem elementow zawieszenia do ruchu? Mozna jeszcze jakos walczyc o swoje po otrzymaniu takiej odpowiedzi, bo to tak samo bezprawne jak zanizanie kwot odszkodowan, bo nikomu nie bedzie sie chcialo lazic po sadach po glupie pare zlotych, czy raczej nic z tego?
ja gdy chodzilo o opony ani razu nie mialem klopotu ze kola nie takie jak z fabryki...
[ Dodano: 2006-12-11, 21:05 ]
kirek napisa/a:
Juz jest pozamiatane - samochod na niestdandartowtym zawieszeniu a na takim nie wychodził z fabryki.
troche to dziwne bo jesli auto ma przeglad i jest dopuszczone do ruchu a miejsce nie bylo oznakowane + warunki atmosferyczne +noc to sprawa w sadzie chyba jasna... zastanow sie czy nie warto jest troche pomeczyc sie bo 7demka to nie tanie auto i moze sie okazac ze wyrwiesz cos jako zaduscuczynienie