Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-28, 21:50
ja urbi zaraz bede walic, poczekaj do 22.00 bo to juz u mnie taka codzienna tradycja.
no a do ublizania to faktycznie zuber pojechal po mnie ale bylem tak napruty finlandia ze nie zuwazylem jego postu i dopiero jak pioter mi pokazal postanowilem sie odwdzieczyc ale...juz bylo za pozno bo temat zamkneli wiec nie mialem juz komu pojechac
jakis tam franek tez sobie ulzyl pare razy z czerwona kreska wspominajac cos o technicznym forum sugerujac zebym tam popisal bo wlasciciele e30(w tym takze moja) czesto z powodu swojego stanu musza tam sie zalic/radzic itd...jakis tam beniqe czy jakos tak wspomnial o spocie na ktorym bylem i cos brzdaknal pod nosem ze stan mojej beemki tez podobno nie byl zadowalajacy i raczej dlatego im nie przypasilem .
to sorry ale jednak mam starego grata i posiedze na szrotowym naszym forum.jeszcze daleko mi do nich i pewnie nigdy nie bede mial takich cudnie utrzymanych nowych beemek jak oni
Tak jak napisali koledzy juz tych tematow nie ma bo zostaly skasowane, moze to i lepiej...
Czyli wychodzi na to ze nie warto wystawiac nosa z poza swojego podworka bo mozna dostac kreske czerwona x3... (bez skojarzen prosze)
Menel no Ty masz oryginalny styl poprostu a jak oni twierdza ze maja lepsze zabawki to ich problem i niech sie bawia w swojej piaskownicy sami
My mamy za to fajny klimat i umiemy sie bawic a oni NIE
pozdro
PS: Szkoda ze nie na kreske bo to by zmienilo postac rzeczy hehe
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-29, 00:08
pscolka, ta tam nic do nich(wiekszego ) nie mam. nudno bylo to zapodalem temat ze "nudno" i bylo nawet fajnie.temat zaczal kwitnac o 24 nawet do 10-15 postow az tu nie wpadnie jeden tami (kucharz) z drugim(frank i bialy) no i stwierdzili ze taki temat do nich nie przystoi nic ostrego sie nie dzialo ale jednak "starsi" panowie tupneli nozkami i koniec.
ktos nawet stwierdzil ze nie pasuje tam do nich bo pale gume
hehe stawiam oryginalna finlandie jak ktos wstawi fotke jak swoja niunia pale laczka
co do zubera to moze faktycznie mi nie pojechal serio (masz zubi zeby nie bylo, znam sie na zartach ) z toba wodki sie zawsze napije
a cffffaniaczek jeden dopisal ze gdyby nie te 3 finlandie ktore u mnie zamowil to moglem miec cieplo przez niego uuuuuu