Dzięki wszystkim, w sumie już powoli dotarło do mnie że to wszysko dzieje sie naprawde Do weekendu musze siedzieć w pracy a weekend będzie ostry Kubełek już czeka na niego jutro lub pojutrze będzie pierwsza przejaźdzka
GRATULUJĘ!!!!!!!!
Mnie to czeka jutro/w piątek max..... Mrs LoveJoy ma zapowiedzianą cesarkę, bo Kuba (syn) już waży 4096g, a przy jej wzroście (156) i wadze naturalnej (49) jest bardzo duży i mogą powstać komplikacje przy naturalnym niestety...
Jeszcze raz GRATULACJE i powodzenia dla Was!!!!!
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
GRATULUJĘ!!!!!!!!
Mnie to czeka jutro/w piątek max..... Mrs LoveJoy ma zapowiedzianą cesarkę, bo Kuba (syn) już waży 4096g, a przy jej wzroście (156) i wadze naturalnej (49) jest bardzo duży i mogą powstać komplikacje przy naturalnym niestety...
Jeszcze raz GRATULACJE i powodzenia dla Was!!!!!
UU to dużego człowieczka zmontowales, w sumie przy cesarce żona sie tak nie namęczy jak przy naturalnym, co jak co ale czyo ona tego chce czy nie bądz przy niej przy całym porodzie bo ci lekarze to.... szkoda słów
pamietam jak bratu sie rodzil syn.czekamy jeszcze przed wszystkim i wyszedl pan doktor i sie glupio spytal brata
czy zyczy sobie zeby on byl przy porodzie bo jak nie to on idzie do domu bo konczy dyzur .
wzial 200 i zostal
z drugiej strony nie dziwie sie lekarzom i reszcie.dla nich ta praca to juz rutyna.
jak by sie mieli wszystkim przejmowac to by w wariatkowie skonczyli.
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
NIe masz racji, mają taką odpowiedzialną prace ze ich obowiązkiem jest odpowiednie podejście do pacjenta . Zona na drugi dzień po porodzie naprawde czuła sie żle, nie mogła wstać złużka, przyhcodzi pielęgniarka i żona jej mówi że dzicko czeba przebrać a to do niej chasło "prosze sobie wstać i samemu przebrać" żona mówi że żle sie czuje i baba wtedy z pyskiem że "to Pani dziecko, myśmy go na ulicy nie znaleźcli i takie tam..." Baba miała szczęscie że już jej nie było jak ja przyszedłem bo zwyzywał bym ją konkretnie, w sumie miałem iśc do ordynatora i tylko żona mnie powstrzymała...
UU to dużego człowieczka zmontowales, w sumie przy cesarce żona sie tak nie namęczy jak przy naturalnym, co jak co ale czyo ona tego chce czy nie bądz przy niej przy całym porodzie bo ci lekarze to.... szkoda słów
Siema,
Lekarze to p o j e b u s y!!!!!! Mała męczyła się od 10 rano!!!! Koniecznie chcieli, żeby naturalnie urodziła, ale po tym jak im powiedziałem (ręcznie oczywiście) że nie ma na to szans to łaskawie ją nacięli.... pomijam fakt, że wzywali do mnie niebieskich.... Na całe szczęście znajomy przyjechał i wziął moją stronę w kłótni
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA