........Jacek !!! Dla Ciebie wszystkiego najlepszego + zdrowia przedewszystkim ( bo nie można go kupić ) i chyba nowego "sprzęta" trzeba Ci życzyć.............Pozdrawiam - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Sorry, że dopiero teraz po życzeniach - MENEL - TWOJE ZDROWIE!!!!!!!!!!!!!! A że połówka dopiero zaczęta (samemu niestety) więc jutro będę pamiętał ten toast.... Jeszcze raz: TWOJE ZDROWIE ZIOMALU!!!!!!!!!
Pozdro
LJ
Tak BTW: jakbyś chciał to mam e34 z m20b25 do pogonienia - jak dla Ciebie (jako, że masz urodziny to promocja) cena 4000
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-10, 22:15
hehe, lovejoy nawet i trafiles z ta e34 bo tez po glowie mi chodzi. z cabrio mam straszne awantury w domu z laska.i na zime sie troche obawiam jak w nim bedzie cieplo itd. wiec chyba przekladam opcje i bede glebowal e34 8)
zaraz dopiero otwieram butelke i z ziomkami z osiedla bede pic wiec teraz wasze zdrowie
no i jeszcze raz dzieki wszystkim za zyczenia 8)
Jakbyś chciał toto(e34 m20b25) to wiedz, że pare plna trzeba w to włożyć - silnik i zawias OK, ale środek jest do roboty i to w dużej mierze... Fura jest na alu w miarę nowa(?) i w niegłupim stanie ale wymaga dopieszczenia... (dokładniejszy opis w dziale "sprzedam"). Kurka, nieźle trafiam w klawisze nawalony jak szpak, bo już skończyłem 0,5 SAM za Twoje zdrowie!!!!
PozdroLJ
JACA przede wszystkim dużo zdrowia, szczęścia!!!!!!!!!!!! A teraz tak na poważnie:
- życzę Ci abyś nabył sobie E30 M3 Ceccoto z BBS RS 9.5x17 i 11x17 gleba 120/120 no i jeszcze żeby przed Twoim domem stało kilka E30 do LANSu każda na inny dzień tygodnia i żeby żaden dzieciak nie mogł wsadzić swojego malego paluszka między nadkole a oponę
P O Z D R A W I A M
P.S. Ale żeby było śmieszniej mógłby spośród tych e30stek być jakiś MEGA festyn , który byś sam zaprojektował!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Wysany: 2006-09-11, 01:02
NO DOBRA ZIOMALE I ZIOMALKI (BYLA TYLKO JEDNA , DZIEKI BAJECZKO) WIELKIE DZIEKI ZA WSZYSTKO ....ALE TERAZ POPROSZE O ZYCZONKA IMIENINOWE BO DZIS MAM IMIENINY.LUKNIJCIE W KALENDARZE
EEEH JESTEM SKROMNY
NO DOBRA ZIOMALE I ZIOMALKI (BYLA TYLKO JEDNA , DZIEKI BAJECZKO) WIELKIE DZIEKI ZA WSZYSTKO ....ALE TERAZ POPROSZE O ZYCZONKA IMIENINOWE BO DZIS MAM IMIENINY.LUKNIJCIE W KALENDARZE
EEEH JESTEM SKROMNY
To ja będe pierwszy z życzeniami imieninowymi Jeszcze raz życzymy Ci wszystkiego najlepszego!!! STO LAT! STO LAT! Wymarzonej beemki i czego sobie życzysz!
Pozdro ziomek!!!
Wysany: 2006-09-11, 07:52
uuuuuuuuu..ale kacyk z rana i do pracy trzeba leciec..
chlopaki , wymieklem okolo 2.00 bo pilem polska wodke. nie ma to jak finlandia z plastiku lub zrobiony spiryt z plastiku-kukurydziany. po nich nie ma kaca i jakos lepiej wchodza 8)
FUCK, jak ja dojechałem do roboty???? Nie wiem, nie pamiętam....
Jeszcze raz NAJLEPSZEGO ZIOM!!!!!!!!!
Wieczorkiem zrobię poprawkę dnia wczorajszego i pewnie znowu SAM będę opijał Twoje zdrówko...
Pozdro
LJ
EEEH JESTEM SKROMNY
nie ma za co i po raz drugi najlepszego!!!
czuję się wyróżniona 8)