Dziewczynka: DOMINIKA lub SYLWIA
Chłopiec: TOMASZ, GRZEGORZ lub MARTINEZ
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-06-28, 01:48
Mc napisa/a:
Tylko nie Grzegorz! (sam mam tak na imie)
_________________ E30 316i '89 Diamandschwarz Metallic <-- Była
Audi Coupe 2.3NG '92 <-- Jest
GG: 2776423
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-08-18, 13:53
chyba wybrałem imie
na pierwsze Maja
na drugie Alicja naprawde nie myslałem ze to takie trudne.
jeszcze mam czas i moze cos sie zmieni ale mysle ze jak na ta chwile jestem przy MAJA
chyba wybrałem imie
na pierwsze Maja
na drugie Alicja naprawde nie myslałem ze to takie trudne.
jeszcze mam czas i moze cos sie zmieni ale mysle ze jak na ta chwile jestem przy MAJA
nie wiem czy juz bylo ale moja córka bedzie miala na imie Inga a syn jesli takowy sie pojawi Jeremi pewnie jeszcze sporo wody upłynie zanim to nastapi!!!
jak ja czekałem jak przyjdzie na świat nasze maleństwo to miałem takie typy dziewczynka NIKOLA a chłopczyk NIKODEM ( NIKOŚ ) co wyszło?????? NIKOLA i ma już prawie 4 miesiące. a co najlepsze drze się w niebogłosy,ale jak jedzie beemką to od momentu uruchomienia silnika cisza i oczy jak 5zl. jest dla kogo żyć
Jako, że i mi się niedługo rodzi to miałem ten sam (no, prawie ten sam) problem. Kombinowałem imię dla chłopaka - oczywiście pierwsze skojarzenie: LoveJoy JR, ale żona nieco po mnie pojechała To zacząłem kombinować z Krzysztof JR, Nikodem, Bonifacy (nie wiem czemu ale zajebiś...cie mi się podoba), Michał, Marcin i wiele innych...
W końcu stanęło na Jakubie (pierwsze - nie wiem skąd mi się wzięło ale podoba mi się) i Włodzimierzu (drugie - po moim Tacie).
Nie wiem czy to autosugestia czy nie, ale mały jak chodzimy gdzieś albo siedzimy w domu to kopie nieprzeciętnie - jak wsiądzie do forda - to samo. Jedziemy beemką - uspokaja się natychmiast... Od małego wie co dobre
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Trzeba pomyśleś czy imię będzie za jakiś czas nadal aktualne i czy nie będzie wzbudzało śmiechu czy żartów wśród kolegów/koleżanek. Nie ważne, że komuś podoba się (lub ma takie widzimisie) imię Manuel czy Bronisława, ważne aby w przyszłości dziecku się podobało i nie miał żadnych nieprzyjemności z tym związanych... Bronka do tablicy, Manuel przejdź dookoła sali i siądź w koncie . Dla fanów marki Skoda proponuję Fabian i Felicja Natomiast jeśli urodzi się dwóch bliźniaków to proponuję Lech i Jarosław