Dziś miałem niezłęgo farta ... w przeciągu godziny widziałm 3 najnowsze czarne Mki.
JednaM6 na shellu pod best mallem, kierowcą była jakaś urocza pani ... chyab aktorka ... ale czuła się zakłopotana jak zacząłęm pstrykać zdjęcia autka, powiedziała że przyznajke że fajne autko i jest czym pośmigać ... i śmignęła
Zaraz potem M5 i za jakiś iedługi czas znowu M5. Wszystkie w promieniu kilometra w okolicach best malla na sadybie.
Wszystkie były to najnowsze widlaste 10tki SZOK
Smasher co sie dziwisz w kraine królewskiej wilanóW
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-05-20, 13:12
sa tylko dwa zdjecia zrobione komórką ... jak zrzucę to zapodam ale rewelki nie ma...
co ciekawe M6tka nie miala znaczka na tylnej klapie ... znaczka M6
Ciekawe poco bo na slepera to to w najslapszej wersji nie wyglada
Wysany: 2006-05-21, 00:25
Właścicielka zwróciła się do mnie ze skromną prośbą żebym nie pstrykał fotek bo nie lubi ... no ale sooory ... 19tki, nawiercane mega wielkie tarcze... 2 pary rurek w chromie i nibagatelny rozstaw laczy ... co miało na celu wywalenie znaczka ... tego nie wiem, po bokach koło kierunków na nadkolach znaczki były.
Blachy warszawskie ... jak zrzuce to powiem bo na komórze jest niewyraźnie
ale nie wiem czy sa kratki po bokach czy na listwach bez MPOWER? czyba nie ma wiec brak oznaczenia moze dotyczyc WLASNIE TYLNEJ KLAPY.. nie wiem jeszcze nigdy nie kupowalem SALONOWEGO MPOWERa ale jak bede kupowal taka M5 to sie wypytam i napisze co i jak
Uważajcie też na Mpakiety,
widziałem np. w Radomiu czarne M5 e60, nie to że Mtechnik, ale znaczki, skrzela, przód i wszytsko inne, a jest to 530 sie okazalo.
Wysany: 2006-05-24, 14:13
M pakieta w e60 widzialem i nie ma opcji żeby mial 4 rurki ale z odpowiednim felunkiem tez się nieźle prezentuje ... ale w każdym przypadku wystarczy spojrzeć w koło na heble ... nawiercane talerze mówia same za siebie