Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-19, 23:49
Darco napisa/a:
porażkownia...:-( z tymi nietrzeźwymi ...
kurde ... jedziesz Sobie powoli bo rodzina na pace ... spokojnie / pewnie a tutaj Pan na podwójnym gazie Ci wjeźdża w auto dlaczego
Bo był pijany / wydłużony czas reakcji super ... super.
no i dla mnie suuuper. chetnie sie wystawie takiemu. rdza mnie zjada i mialbym na lakiernika.przednie blotniki juz mam w domu igielki to jeszcze tylne nadkola. jak ktos jest chetny to niech mnie obciera chetnie sie wystawie, nastawie itd ( bez skojarzen )
kurde ... jedziesz Sobie powoli bo rodzina na pace ... spokojnie / pewnie a tutaj Pan na podwójnym gazie Ci wjeźdża w auto dlaczego
Bo był pijany / wydłużony czas reakcji super ... super.
no i dla mnie suuuper. chetnie sie wystawie takiemu. rdza mnie zjada i mialbym na lakiernika.przednie blotniki juz mam w domu igielki to jeszcze tylne nadkola. jak ktos jest chetny to niech mnie obciera chetnie sie wystawie, nastawie itd ( bez skojarzen )
koles straci prawko a ja bede mial laleczke
i menel na kase bedziesz czekal 2 lata bo ubezpieczalnia bedzie sie prula ze nie ponosci odpowiedzialnosci bo gosc byl na bani ....
gorzej jak jedziesz 50 a on 120 z przeciwka i z Twojego samochodu pelnego rodziny, zostajesz tylko Ty, jeszcze gorzej jak na wozku inwalidzkim...
darujmy sobie texty ze fajnie by bylo jakby koles we mnie wjechal...