ja cały czas myslałem ze tylko ja to widze w ten sposób ... tzn. że np. Yoshi widzi napisz ze mną .... a nie ża kady kto wejdzie na forum ma tam swoj nick
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-04-12, 23:52
Ja chyba jak kazdy napoczątku nei wiediziałem co jest grane ze JELITO zaprasza mnei, zeby zoabczyc jego bete, ale teraz stało sie to strasznei meczące i lekko powieidzawszy denerwujące
Ja chyba jak kazdy napoczątku nei wiediziałem co jest grane ze JELITO zaprasza mnei, zeby zoabczyc jego bete, ale teraz stało sie to strasznei meczące i lekko powieidzawszy denerwujące
MŁODY, być może jesteś za młody i dlatego szybko się denerwujesz, ale ............ przymruż oko i nie patrz na to. Wprawdzie "TO" nie grypa, jednak myślę, że wkrótce się znudzi i przeminie. A teraz uśmiech numer osiem
Pozdrowienia i całuski - M.
a ja zgłosiłam chyba jako pierwsza kirkowi, że coś jest nie tak... a sprawa na samym początku mocno mnie zirytowała, bo myślałam, że to jakaś zorganizowana akcja
To chyba na mnie )
Cytat:
OK, nie martwcie się.. za niedługo zmienię na coś innego:)