Kordi - zdolny chłopak, szybko się uczy, jednak pamiętaj, że wiedzę możesz przejąć od innych, ale mądrości musisz się nauczyć samemu.
Pozdrowienia i całuski - M.
Kordi - zdolny chłopak, szybko się uczy, jednak pamiętaj, że wiedzę możesz przejąć od innych, ale mądrości musisz się nauczyć samemu.
To nie jest zwykła uzytkownicza forum to chiquita - mariola gdzie sie takie kobiety rodza
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To nie jest zwykła uzytkownicza forum to chiquita - mariola gdzie sie takie kobiety rodza
Kochany Kirasku!!!
Takie kobiety rodzą się w Puławach i dlatego mam sentyment do Nokermana, ale Ciebie bardzo lubię.
Center - swój chłop , sympatyczny kolega.Jedynym minusem jest to ze co zlot to go trz ciągnąć na lince
Sorry Jędrek
raz sie zdarzylo i cale zycie bedzie wypominal...
a przy okazji mira bo to przez nia, to ona sie z pepisem dosiadla w kraku do mnie i sie zepsulo 8)
a tak serio to gwiazda jakich malo, nie wierze ze jest osoba ktorej nie oczarowala...
Kordi MAXYMALNY nabijacz postow
Ta zabawa zaraz sie przeksztalci w opisz Kordiego
Proponuje zeby pisaly te osoby ktore jeszcze nie braly udzilu w zabawie, tak bedzie
bardziej sprawiedliwiei smiesznie no i najwazniejsze ktore znaja osobe ktora jest wyzej.
Pozdro
Pscolka
ps: prosze potraktowac tego posta jako dygresje do tematu
Pscolka - kiedys przez przypadek wzialem ja na majowke i juz u nas zostala Wedlug niepotwierdzonych plotek to moja kuzynka - dyplomatycznie nie potwierdze ani nie zaprzecze Jest blondynka i nie radzi sobie ze zmiana avatara, wiec musze to robic za nia, ale pozatym jest wporzadku
MIRRRRAAAAAA samo to slowo mowi wiele ... jej opis jeszcze wiecej "gwiazda" ... moim skromnym zdaniem mira moja siostrzyczka ;* jest pracowita ostatnimi czasy wyciszona i zaniedbujaca swojego brata .. jest tak wplywowa jak tsunami na srilanke, ambitna niepozorna, wesola, wiscibska dociekliwa i dokladna .. strasznie zalatana ale mysli o jednostkach super osoba do pogaduchy ... boshe co tu pisac poprostu super babka ...
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-02-08, 13:31
MOj brat:)
moj brat to maniak seksualny, zwariowany i wiecznie wesoły maniak seksualny, psystojny maniak seksualny, ukochany maniak seksualny, slodko-cieplny maniak seksualny, kocha kobiety...a kobiety Jego . Twoja sisi Cie dupku kochaaa...tylko że ma za duzio na głowie:).jak zwykle facetow
ps. jest najszłodszym braciszkiem w moim zyciu jaki sie trafił bo drgi to najszłodszy krzykacz, a czeci to najszłodszy misiek
Miruska