to ja moze tu napisze, bo dopiero przed chwila zauwazylem ze zostalem moderatorem, bo nikt mnie nie poinformowal
gdzies czytalem topic ze przybylo modow na technicznym ale nie umiem tego znalezc, niemniej:
dziekuje bardzo za zaufanie,wyroznienie i taki noworoczny prezent, nie to zebym teraz sie wychwalal, ale nie prosilem sie po prostu zostalo mi to nadane..
ze swojej strony dziekuje i postaram sie spelniac obowiazki jak najlepiej, juz bylem modem na innym forum
a jesli to tylko pomylka i przypadkiem sie komus na gorze zle wcisnelo to prosze mnie skasowac, nie obraze sie
pozdrawiam
Nie nikomu sie nie pomyliło ani zle wcisneło - przybyło nam kilku nowych modów i zapewne jeszcze przybedzie (chyba ze nastapi najgorszy scenariusz ale narazie tfu tfu).
Z czasem poporstu tajemniczy uczestnik tego forum znajduje kompetentych ludzi i daje propozycje.
A nie było czasu zeby Was poinformowac.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
chyba ze nastapi najgorszy scenariusz ale narazie tfu tfu
zamykacie forum?
Narazie nic nie zamykamy poprostu jak zauwazyłes topi nam sie lód pod nogami i jezeli stanie sie tak ze ten magiczny napis beemka-klub zniknie z górnej czesci forum to bedzie bul bul tonę.Nie wiem jak to wytłumaczyc ale w skórce moze byc koniec.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-01-10, 08:10
center napisa/a:
dopiero przed chwila zauwazylem ze zostalem moderatorem, bo nikt mnie nie poinformowal
gdzies czytalem topic ze przybylo modow na technicznym ale nie umiem tego znalezc, niemniej:
dziekuje bardzo za zaufanie,wyroznienie i taki noworoczny prezent, nie to zebym teraz sie wychwalal, ale nie prosilem sie po prostu zostalo mi to nadane..
ze swojej strony dziekuje i postaram sie spelniac obowiazki jak najlepiej
a jesli to tylko pomylka i przypadkiem sie komus na gorze zle wcisnelo to prosze mnie skasowac, nie obraze sie
ja też
w zasadzie to wczoraj dostałem maila od innego Moda z gratulacjami - dzięki temu Panu...
Na nowym forum podoba mi się że w końcu wiadomo kto jest dziewczynką a kto chłopakiem - tylko nie wiem kto to Pscolka - bezpółciwa czy cio
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...