Heh, Kirek chętnie pomogę, przez ostatnie dwa lata wyremiontowałem dwa mieskzania, i jestem na etapie remontu kawalerki pod biuro. Kuchnie juz kupiles?, jakieś szafdy wnękowe? Panele czy klepka? Jakies terakoty? fachowcy potrzebni? Wanny i armatura? Wymiana okien? Czy masz to wszystkio za sobą i został już tylko sprzęt?
ja mam takie pytanko jak juz taki temacik jest niebede zakladal nowego to zamierzam kupic sobie aparat cyfrowy co polecacie bo ja na tych sprawch to sie niebardzo znam dzieki pozdro a i tak 1500zl moge przeznaczyc kupie cos sensownego i dobrego a jeszce zeby mozna bylo filmiki krecic pozdro
myśle ża ne Canona S2iS powinno wystarczyć
PS. kręcenie filmów aparatem fotograficznym jest pomyłką,
taką samą jak robienie zdjęc aparatem telefonicznym
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Pudzina, wpisz sobie nazwę aparatu i słowo recenzja lub recenzje w google, znajdzie Ci wtedy linki do stron z opisami użytkowników i zobaczysz. Napisz do czego tą cyfrówę potrzebujesz, iwal do mnie na gg jak coś konkretnego będziesz rozważał.
na cyfrowa potrzebna mi do robienia zdjenc ale tak dla siebie nie na zarobku ale chce juz jakis dobry aparaci w miare za ta cene pozdro chyba cos z canona
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606