Jak widac kilogramów ubywa... wyprułem wczoraj całe wnetrze, dywan, deske, nagrzewnice, cała instalacje elektr., bagaznik, serwo i inne...
Teraz biore sie za szyby, listwy, zderzaki, lampy, podwozie... No wszystko musi wyleciec... Wtedy na spawanko, hehe, zobaczymy jak czas pozwoli na rozebranie reszty i dopiero wtedy do blacharza... niech robi spokojnie swoje...
Pozatym jestem zadowolony ze stanu blach bo nie ma zbyt wiele rdzy... Jest kilka słabych punktów ale to opanujemy
Aby uniknąć pustki która dopadła Ciebie po sprzedaży juz wcześniej kupiłem nową coupete i skupiam sie na niej całkowicie... Mimo tego ze jeszcze sporo czasu nie bede nia jezdził to zawsze wiem ze moge iść do garażu i popatrzec na nią... ehhh e30stki traktuje zbyt emocjonalnie...
Chciał bym nawiązać jeszcze do czarnej delikatnie obniżonej, bo wcześniej zapomniałem napisać,
Jak ją zobaczyłem to zaryłem szczęką o podłogę i szukałem jej przez tydzień Zniszczyłeś mi umysł i zmieniłeś pojecie o życiu
A teraz na poważnie, zrobiłeś człowieku rzeźnie ta glebą !
była konkretna.... sporo czasu mineło az ja wkoncu znalazłem na forum:) ale mam kilka ptan odnoscie stalówek... za ile poszły?? i kto poszerzał ?? albo moze znasz kogos kto poszerza???