To juz chyba wieczor... wiec dobry wieczor
A dobry dlatego ze od dzis zaczyna mi sie urlop... wreszcie taniec, vodka, zabawa i spokojne wiejskie zycie przez kilka dni
No wiec reasumujac...
Milego wieczorka wszystkim
Lovejoy, moglo byc gorzej - mi dzis jakis satry pryk wladowal sie w bok cofajac Tak sie wychodzi na uprzejmosci - wypuszczalem jednego z wyjazdu pod cmentarzem bo kwitl by tam chyba z godzine, a drugi w tym czasie przydzwonil mi rogiem w tylny blotnik, bo postanowil akurat wyjechac mimo tego ze jechal sznur samochodow, gdyby nie trafil we mnie jak stalem to ladnie by go ktos przestawil. Na pytanie czy daje kase czy wzywamy policje wyciagnal 50 zl, jak wybuchnalem smiechem to chcial dac stowe Skonczylo sie na stracie poltora godziny na komisariacie, teraz czeka mnie przeprawa z samopomoca , a na dodatek to nie moj samochod Cholerni niedzielni kierowcy powyjezdzali na drogi i co kawalek stluczka, w czasie wypisywania papierow slyszalem przez radio 3 wezwania radiowozow do dzwonow.
Nie wątpie - jak sobiepoliczyłem w/g taryfikatora to mogli prawko zawinąć, bo przekroczyłem prędkość o prawie 150%....
Bruner napisa/a:
Na pytanie czy daje kase czy wzywamy policje wyciagnal 50 zl, jak wybuchnalem smiechem to chcial dac stowe.
Trzeba było mu powiedzieć, że na waciki to masz.... A tak poważnie: współczuje, tym bardziej, że wiem co znaczy walka z Samoobroną, o przepraszam Samopomocą... Ja walczyłem z nimi w sądzie, bo za rozbity tył Merca C-klasy chcieli mi dać 2000 - obśmiałem się aż mało co się nie zlałem w gacie tym bardziej, że sam zderzak (bez nakładki do lakierowania pod kolor nadwozia) w Mercedesie u (wówczas) Zasady kosztował ponad 2800 netto! W sądzie na całe szczęście na pierwszej sprawie wygrałem...
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-10-31, 19:29
Bry wieczór...
Wieczór już dobry..dzień tak sobie....
Wsadzili mi dziś prawą ręke w gips i truskawka jak wracałem ze szpitala upierniczyłem całą kierownice i drążek zmiany biegów gipsem i teraz za bardzo nie chce zejsć...
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
biedny jestes chlopaku...
ale nie zalamuj sie pomysl ze jutro wstanie piekny deszczowy dzien, wezmiesz znicz i skoczysz sobie na brodno zapalic go na grobie jakiejs znajomej osoby no albo nieznajomej...
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155