Co do polerowania felg to z tego co napisałes wyszło ze lakier zdzierasz papierem sciernym! Poszukaj dobrze na forum bo jest temat o polerowaniu felg i zamiast stary lakier sciągac papierem kup w sklepie lakierniczym SCANSOL! (środek do usuwania starych powłok lakierniczych!) Ułatwi Ci to niesamowicie prace! Potem dopiero papierki od 320 do 2000 i pasta automax na filc na wiertarke i ładna polerka gwarantowana! Co do -80 na przodzie to jestem jak najbardziej ZA z doswiadczenia powiem ze da sie jezdzić ale jazda po koleinach to niezłe wyzwanie za to auto wygląda niesamowicie:)
a te progi nie należałoby oddać biednym dzieciom ?
wojtaq napisa/a:
nie zapominajmy jeszcze o koncowce wydechu , kierownicy oraz nakladkach pedalow
spokojnie na wszystko przyjdzie pora nie mam siana zeby ja teraz malowac jak oderwe progi ja nigdzie nie pracuje sie tylko ucze cierpliwosci.
Tors napisa/a:
Co do -80 na przodzie to jestem jak najbardziej ZA
ale na -80 to bede musial amory wymienic bo za dlugie beda te normalne z trgo co slyszalem to chyba bedzie -60 zobaczymy jeszcze bede juz szukal. a teraz ide zakladac gumy zeby ja delikatnie oderwac z tej ziemi bo opony mam za wysokie na razie :
no gujo jestes kozak jak pojdziesz dalej tym tropem co idziesz to bedziesz mial jedna z fajniejszych beemek na forum. Ale jak juz zaczales to koncz Ostra gleba, fele z rantem potem jakis kolor dobierzesz. Czeka Cie masa pracy ale bedzie kozak!
no gujo jestes kozak jak pojdziesz dalej tym tropem co idziesz to bedziesz mial jedna z fajniejszych beemek na forum. Ale jak juz zaczales to koncz Ostra gleba, fele z rantem potem jakis kolor dobierzesz. Czeka Cie masa pracy ale bedzie kozak!
no ucze sie od najleprzych mam nadzieje nie no bedzie gleba ostra bedzie niska na maxa zawsze mi sie podobalo jak kola juz bokiem stoja tak jak niemcy robia i tak bedzie z moja mysle nad przodem i szukam bo wyglada na razie strasznie du.a na ziemi a swiatla swieca w niebo ale to nic na razie bedzie stala az znajde sprezyny przednie bo ucinac chyba nie ma sensu??? wie ktos gdzie jest projekt oslony na miske olejowa do 1,8 m40 bo bedzie potrzebny i to bardzo
[ Dodano: 2007-03-22, 22:08 ]
No dzisiaj proce poszly do przodu bo kupilem dwie felgi takie jak mialem tylko srebrne z polerowanym rantem i kupilem oponki 205/45/16 do tych sprzezyn wcisnolem jeszcze jedna gume i jest hittt
[ Dodano: 2007-03-22, 22:44 ]
a tutaj zalorzylem ten niski z laminatu to gowienko co mialem i zobaczcie czym sie skonczyla proba wyjechania z garazu na tamtym zderzaku byl 4-5 cm od ziemi
no i taki efekt hihi ale si enasmialem a wam pewnie kamien z serca zlecial ze w koncu konice z tym gownem hihi spoko i tak juz mi si enie podobal dlatego sie smialem a nie plakalem. odziwo jest caly to jest najsmieszniejsze
[ Dodano: 2007-03-22, 22:56 ]
odrazu zamiana na orginal i o wiele wiele ladniej )))
[ Dodano: 2007-03-22, 23:02 ]
[ Dodano: 2007-03-22, 23:35 ]
[ Dodano: 2007-03-22, 23:40 ]
nio starczy tch fotek jak na razie dobra ide kimac bo o 4 rano spadam pod holandie szukac m-technika 2 zawieszenia przedniego sprezyn dokladniej -60 gladkich dekli z napisem borbet i oczywiescie kierownice dla kolegi z forum moze i dla siebie tez no a pozatym biore wszystko co sie przyda do odnowienia mojej na igielke i tez dlatego wracam w poniedzialek w nocy ale bedzie latania mam nadziejej ze znajde cos ciekawego
wlasnie przyjechalem z niemiec i poszukiwania m technika polegly nie znalazlem ale nie poddam sie moze za tydzien pojade jeszcze raz i bede tak dlugo smigal az znajde. menel z kierownicy tez :cenzura: myslalem ze turasa pobije hihi glupek jakich malo ale to ci opowiem na gg. a i mam super wiadomosc hihi wlasnie przeczytalem poczte i co si okazuje ze koles sie napalil na moje plastiki i chce kupic przedni tylni i progi w tym przedni jest polamany ale to go nie zrazilo hihi no to wyjde na prosta bo jak posprzedaje zderzaki to kupie m technika 2 ta z allegro te dokladki na przedni i tylni co nie znaczy ze juz poprzestane na tym te z allegro beda do czasu az nie znajde orginalu to jutro a raczej dzisiaj bedzie akcja odcinanie progow
[ Dodano: 2007-03-26, 01:20 ]
marvin-86 napisa/a:
jak dla mnie za nisko juz na tyle
bylo jeszcze bardziej na glebie to juz po dwie gumy wladowalem jest tak optymalnie
_________________ GUJO sprowadzony na nowa droge
http://bmwe30.vgh.pl/news.php
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-26, 08:12
te gumy, to ... hmmm - straszne druciarstwo
nie chcę Cię zniechęcać, bo widzę, że z wielkim zapałem bierzesz się za swoją berte, ale jak coś robić to porządnie
wlasnie przyjechalem z niemiec i poszukiwania m technika polegly nie znalazlem ale nie poddam sie moze za tydzien pojade jeszcze raz i bede tak dlugo smigal az znajde. menel z kierownicy tez myslalem ze turasa pobije hihi glupek jakich malo ale to ci opowiem na gg. a i mam super wiadomosc hihi wlasnie przeczytalem poczte i co si okazuje ze koles sie napalil na moje plastiki i chce kupic przedni tylni i progi w tym przedni jest polamany ale to go nie zrazilo hihi no to wyjde na prosta bo jak posprzedaje zderzaki to kupie m technika 2 ta z allegro te dokladki na przedni i tylni co nie znaczy ze juz poprzestane na tym te z allegro beda do czasu az nie znajde orginalu to jutro a raczej dzisiaj bedzie akcja odcinanie progow
[ Dodano: 2007-03-26, 01:20 ]
marvin-86 napisa/a:
jak dla mnie za nisko juz na tyle
bylo jeszcze bardziej na glebie to juz po dwie gumy wladowalem jest tak optymalnie
no czyli teraz to juz wogole jakiej kolwiek amortyzacji brak pozro 600
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
no czyli teraz to juz wogole jakiej kolwiek amortyzacji brak pozro 600
wlasnie nie jest zle jest super bo nie jest twarda jak bym wspawal plaskownik zamiast amorka jest hittt dam ci sie przejechac na zlocie zobaczysz ze jest fajnie.
PioterW napisa/a:
te gumy, to ... hmmm - straszne druciarstwo
nie chcę Cię zniechęcać, bo widzę, że z wielkim zapałem bierzesz się za swoją berte, ale jak coś robić to porządnie
gumy wyciagne jak z przodu zmienie bo tak to strasznie wyglada i musialem je wstawic zeby swiatla jeszcze w miare swiecily a nie w niebo kto ma przednie -60 do 1,8??? potrzebne na gwalt
[ Dodano: 2007-03-27, 01:23 ]
[ Dodano: 2007-03-27, 01:28 ]
to biale to tylko pyl bo na poczatku je probowalem odciac ale nie bylo strasznie bo jak szarpnolem to ladnie odpadl lepiej niz cen odcinany choc nie powiem troche musialem sie naszarpac jeszcze ja umyje jutro i pomaluje ten caly dol na czarno na razie zeby zabezpieczyc i zeby tak w oczy nie razilo
zostaly tylko male slady myslalem ze bedzie bardziej strasznie ale wziolem zabezpieczylem prog pomyslalem ze walne go na czarno i ze bedzie git nie mylilem sie wyglada jak by tak mialo byc i slady niewielkiepo progach ale na razie brak sponsorow na malowanie to sie musze wstrzymac
no no, widac ze sie chlopak stara i bez zadnej wiejskiej szpanerskiej wsi bananowej.
zdejmij jeszcze tylna blende z szyby, odklej te naklejki z bocznych szyb, koncowke wydechu zmien na 2x76 grube lub ala M3 , przednie kola zrob tak jak tylne
pozdro dzieciak
no no, widac ze sie chlopak stara i bez zadnej wiejskiej szpanerskiej wsi bananowej.
to chyba nie bedzie wioche co )))
OTO EFEKT JAKIS 4 DNI JECHANIA PAPIERKIEM I TO DOPIERO DWIE SZTUKI TAK DLUGO BO NAD JEDNA SIEDZIALEM 3 DNI BO BYLA STRASZNIE ROZWALONA PELNO ODPRYSKOW I ROZNYCH FARB NAWET TEN SRODEK DO USOWANIA NIE DAWAL RADY NIO ALE CO TAM ZATO JA NIE ODPUSCILEM A BYLY JUZ MOMENTY ZE MIALEM DOSC ALE TO BYLA TYLKO SEKUNDA ZAWACHANIA I DALEJ DO ROBOTY
po probach doszedlem do wnioski ze te miejsca trodno dostepne psikne na czarno bo walnolme na srebrno i glupio wyglada jak dal mnie a na czarnym choc jeszcze nie psiklem to zostal ten stary to widze ze swietnie sie odbija ta polerka i podkresla efekt fotka dla poruwnania
musze teraz kolowac dekielki gladkie ale na razie mam inne wydatki i chyba beda bez dekli bo musze przod zglebowac oponki na prod bo nie bede na tych balonach jezdzil jak na fotkachbo to sa zimowki mosze kupic 45 profil jak te tylnie a nigdzie nie robie tyl;ko sie ucze czyli z dekli nici na razie
[ Dodano: 2007-03-31, 22:56 ]
jeszcze kilka tutaj ladnie widac ze z czarnymi bokami lepiej wyglada
z lampeczka
BEZ LAMPY BO SZPECILA EFEKT ZA BARDZO SIE ODBIJALA
[ Dodano: 2007-03-31, 23:10 ]
Dobra starczy tych fotek bo jeszcze mnie z forum wywalicie ze tyle tam ich wystawiam ))) teraz czekam co wy na to