Przede wszystkim podziękowania dla Łysego za organizację całej imprezy ! Jesteś wielki ! Miło było wreszcie się poznać na żywo ze znajomymi "nickami" Super impreza
Parę fotek na szybko o które prosili mnie chłopaki, później wrzucę resztę fotek na jakiś serwer a filmy na jutuba.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-06-28, 23:37, w caoci zmieniany 2 razy
MAJSU, czy obrabiałeś czyms zdjęcia a jak nie to jakim aparatem fotografowałeś?
super te fotki
Aparat to Olympus E-400 kolegi wrzuciłem je tylko do Media Chance HDR bo nie ogarniałem sprzętu i wszystkie fotki cyknąłem na auto i niestety część była nie doświetlona.
Pogratulować takiej dobrej zabawy. Po wcześniejszych postach można wywnioskować, że wszystko było zapięte na ostatni guzik - nie mogło być inaczej, jak organizatorem jest beemka-klub (tak samo jak na BTD).
Majsu Twoja piątka wymiata wszystko co jest wokół niej - może kiedyś będzie mi dane zobaczyć ją na żywo!
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
niesamowity misz-masz modeli na torze
jak będziecie wpisywać wyniki to piszcie też kto czym jechał ....
strasznie żałuję, ze nie mogłem przyjechać - chyba ten rok zlotowy będę miał bardzo słaby...
ps.dzięki MAJSU za info, foty cudne
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
niesamowity misz-masz modeli na torze
jak będziecie wpisywać wyniki to piszcie też kto czym jechał ....
strasznie żałuję, ze nie mogłem przyjechać - chyba ten rok zlotowy będę miał bardzo słaby...
ps.dzięki MAJSU za info, foty cudne
Podpisuję się pod tym , lysy174 za jpg wielkie dzięki ale po powrocie sam musiałem zgadywać kto pod jakim nr startował , brak opisu kto czym jechał , jaki był podział na klasy? Wiem tylko, że nasze 325i były razem z emkami Przyznam szczerze , pogubiłem się w tym
Przypominam ze III przejazd został anulowany poniewaz nie wszyscy go dokonali.
Za wszelkie pomylki przepraszam. Pisalem to wszystko z pamieci wiem moglem gdzies palnac jakas głupote. Jesli tak sie stało prosze to zglosic do mnie na PW to poprawie.
WI$NIA napisa/a:
Były trzy klasy:
I - 1.6, 1.8
II - 1.8is, 2.0, 2.3, 2.7 (eta)
III - od 2.5 w górę
To sie zgadza. Dokladnie taki byl podzial (juz wiem ze nie do konca sluszny ale poprawie sie dopiero nastepnym razem
Rafał napisa/a:
BTW
jest/będzie klasyfikacja generaln z uwzględnieniem modelu,pojemnosci i mocy auta ?
Chcialem uniknac robienia klasyfikacji generalnej ale jesli sie uprzecie to zrobie
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Jest: E91 325ix 2008, E46 320Ci 2000
Ostatnio zmieniony przez lysy174 2009-07-02, 20:07, w caoci zmieniany 1 raz
Filmiki spoko tylko 2 zastrzezenia:
Mianowicie 4 filmik ma zly tytul bo tam jest napisane "Wrona + 320i Spin" a w tej "320i" siedzi S50B32 wiec raczej powinno byc "332i Spin" zeby sie wlasciciel nie obrazil
Po drugie to skladam zazalenie bo mnie nie ma na zadnym filmiku
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Filmiki spoko tylko 2 zastrzezenia:
Mianowicie 4 filmik ma zly tytul bo tam jest napisane "Wrona + 320i Spin" a w tej "320i" siedzi S50B32 wiec raczej powinno byc "332i Spin" zeby sie wlasciciel nie obrazil
Po drugie to skladam zazalenie bo mnie nie ma na zadnym filmiku
Hehe wiem bo pytałem się właściciela patrząc na jego jazdę zastanawiałem się co on za dwa litry ma pod maską ? Myślałem że wsadził 2.5 a tu proszę hehe niespodzianka Ja niestety więcej filmików nie mam ale inne osoby też kręciły więc może niech się podzielą swoimi produkcjami.
Ponieważ cierpię na chroniczny brak czasu, więc dopiero teraz znalazłem chwilę żeby coś napisać ...
tomekIFE napisa/a:
Organizacja: 10
Atmosfera: 10
Wyniki: 9+
Bandit napisa/a:
wszystko było zapięte na ostatni guzik - nie mogło być inaczej, jak organizatorem jest beemka-klub
Podpisuję się dwoma rękami pod tymi opiniami.
Wielkie uznanie dla Łysego 174 za SUPER profesjonalną sprawną i bezpieczną organizację przejazdów na wspaniałym torze.
Dziękuję za zaproszenie i do zobaczenia.
PS.
A tego z nr 19 to znowu "pogięło" najpierw pracuje 14 godzin na wysokich obrotach, potem jedzie na zlot w nocy, w ulewie 300 km (też na wysokich obrotach), potem pije piwka (2), potem śpi 3 godziny, a na koniec jedzie ścigać się na torze, (całe szczęście że do szafy na torze nie wjechał).