E tam przesadzacie z tym BKP. Więcej mitów krąży o tym forum niż prawdy. Nie ma aż tak dużego rygoru. Ja zarobiłem co prawda 3 ostrzeżenia tam, ale to przez użytkownika Kornelio
Ze to bylo delikatnie mowiac "srednio madre" to sie zgodze. Chodzi mi o to ze nie mieli obowiazku sie przed nikim tlumaczyc, zrobili jak uwazali za sluszne i mieli do tego pelne prawo.
Chyba jedyna mądra wypowiedź w tej całej dyskusji.
Z punktu widzenia użytkownika forum, paru klubowiczów tak się wkurzyło, że postanowiło zrobić wszystko co możliwe żeby się podzielić swoim "problemem" z użytkownikami. W jakim celu? Co tak naprawde osoby spoza klubu mają do tego? Co im daje informacja, że będą 2 składki 40 i 500, skoro nie byli zainteresowani i tak płaceniem ani wiązaniem się z klubem? Najbardziej rzucili się do dyskusji ci co i tak nie mieli takiego zamiaru. Rzeczywiście dojrzałe reakcje, warte tego całego zamieszania i spowodowania zamknięcia bazy wiedzy na parę tygodni.
Co do kwestii samych forum BKP i Beemka, to co kto lubi. Klimat może pasować komuś tu, komuś innemu klimat bardziej skierowany na samą merytorykę, bez gadania o baseballach. Więc po co to najeżdżanie? Nie widziałem na BKP rozmów o beemka-klub, a tu widzę, że parę osób nie może istnienia bkp przeżyć.
Nie jestem w klubie i może będę może nie, więc szczerze słabo mnie obchodzi o co paru klubowiczów się obraziło, ale napewno dali znać o sobie i swojej kulturze i metodach działania, a nie o klubie. Nie dziwie się, że jest tam jakaś dyktatura jeśli z takimi osobami muszą mieć do czynienia. Szkoda, że nie mogę skorzystać z forum BKP.
Cytat:
To nie jest ich własnośc żeby zamykac sobie forum kiedy chcą bo ktoś na nich brzydko pisze
A czyja?? Otworzenie strony internetowej musi się wiązać z pozwoleniem na samowolkę, robienie awantur i zakazem zamykania tego co jest własne? Nie ma obowiązku bywania tam jeśli się komuś nie podoba.
Pozdrawiam
KR
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-01-05, 00:53
skoro nie należy pisać o BKP na tym forum, to po co to robisz? czy może po prostu tak samo jak ci, od których się odcinasz (żeby nie powiedzieć, że ganisz ich postępowanie), musiałeś się gdzieś wygadać
zgodnie z Twoimi słowami - po Twoim poście, wpowiedź Brunera nadal pozostaje jedyną mądrą w tym temacie
nie pomyślałeś może, że nie tylko składka może być powodem nieprzystępowania do klubu? a zwrócenie uwagi przez samych klubowiczów na to, że w BKP nie dzieje się dobrze i że jest wewnętrzna chęć zmian, może im tylko przysporzyć zwolenników, więc Twoja krytyka ich zachowania trochę mnie dziwi, albo raczej utwierdza w przekonaniu, że to raczej Ty nie rozumiesz istoty sprawy.
Z punktu widzenia użytkownika forum, paru klubowiczów tak się wkurzyło, że postanowiło zrobić wszystko co możliwe żeby się podzielić swoim "problemem" z użytkownikami. W jakim celu?
A co mieli robić ? Siedzieć cicho jak za komuny. Te czasy gdzie się siedziało cicho bezpowrotnie minęły anonimowy kolego. W dobie komunizmu pewnie miałeś ten sam kryptonim "KR" i kapowałeś jak mało kto.
Z punktu widzenia użytkownika forum, paru klubowiczów tak się wkurzyło, że postanowiło zrobić wszystko co możliwe żeby się podzielić swoim "problemem" z użytkownikami. W jakim celu?
A co mieli robić ? Siedzieć cicho jak za komuny. Te czasy gdzie się siedziało cicho bezpowrotnie minęły anonimowy kolego. W dobie komunizmu pewnie miałeś ten sam kryptonim "KR" i kapowałeś jak mało kto.
yo!
dla każdego ubeka mam białą pałke o długości 70 cm
aloha
Zapewne w takim, aby ich argumenty wreszcie dotarły do uszów władzy? (zakładam, na podstawie postów jakie pojawily sie na ogólnym zanim wyciszono sprawe- ze problemy były poruszane na forum klubowym do ktorego maja dostęp tylko osoby "opłacające i praktykujące"- z mizernym skutkiem. )
KR napisa/a:
Co tak naprawde osoby spoza klubu mają do tego? Co im daje informacja, że będą 2 składki 40 i 500, skoro nie byli zainteresowani i tak płaceniem ani wiązaniem się z klubem?
Moim zdaniem jest to równie ważna informacja dla osób które rozważały chęć wstąpienia do klubu jak i tych aktualnie będących w klubie. Kwestie finansowe zawsze podnoszą ciśnienie, a nieumiejętnie "pilotowane" powodują straty- w tym przypadku najwięcej stracił BKP - głownie wizerunek i składki.
KR napisa/a:
Najbardziej rzucili się do dyskusji ci co i tak nie mieli takiego zamiaru.
Ta teoria jest podparta jakimis argumentami, czy niczym prezydent pewnego kraju w środkowej europie potrafisz przewidziec co jest prawdą absolutną?
KR napisa/a:
Rzeczywiście dojrzałe reakcje, warte tego całego zamieszania i spowodowania zamknięcia bazy wiedzy na parę tygodni.
Pamiętaj, że to zarząd BKP "zabrał zabawki i poszedł do domu". Rezultat jest dokładnie taki jak napisałeś. Brak dostępu do forum które moim zdaniem miało najlepiej rozwinięty dział techniczny i na którym możnabylo spotkać naprawdę ciekawych ludzi z tak cenna w dzisiejszych czasach wiedzą.
Bez urazy, ale wypowiedź Pana KR mogę skomentować tylko jednym zdaniem: powiedział co wiedział i spieprza....
Pioter, Bagor, kangurczak - dobrze gadacie - dać Wam wódki
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
a ja dalej będe sie upierać że BKP jest supcioooo , a BKS też jest kuuuul , jest dużo fajnych ludziukufff , a atmosfera jest zajefantastyczna, buziaki dla was chłopaki
Panowie i panie to ogolnie wewnetrzna sprawa BKP co sie stało itd a my mozey byc tylko poinformowani o zajasciu i nie musimy komentowac bo to ogolnie nie nasza sprawa.
pozdro740
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No tak najlepiej nic nie mówic nie komentowac nie zaczynac dyskusji na temat co się stało, po co sie wychylac jeszcze sie po glowie dostanie jest dobrze tak jak jest... Rzeczywiście niektórzy tu mają tok myślenia jak za komuny Użytkownik KR pewnie jest jednym z "przyjaciół" zarządu.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
yo!
uzytkownika KR juz namierzylismy podał fałszywe dane pochodzenia nieładnie tak
pozdrawiam
PS w razie chęci wyżalenia sie podam stacjonarny numer telefonu na PW do w/w Pana KR
dajcie spokój z osobistymi wycieczkami - skoro chcemy sie jawić jako forum, gdzie każdy może mieć swoje zdanie, to pozwólcie sie wypowiedzieć każdemu - nawet jeśli się z tym nie zgadzamy, to nie można nikogo ośmieszać, bo to juz nie jest rzeczowa dyskusja
mysle ze styknie w tym temacie, jesli ktos ma jeszcze cos ambitnego do dodania to zapraszam, kazdy kolejny post nie w temacie bedzie wylatywal..
pozdro dla pasjonatow tak BK jak i BKP
Najsmieszniejsze jest to że forum jeszcze nie działa i watpie aby uruchomili je do 22 stycznia. A dlaczego Bo do tego dnia należy wpłacic składki klubowe. Wiec po 22 pojawia sie forum a wszystkie "czarne owce" zostaną usunietę z cześći klubowej.
Miło prawda
A myslisz jak tu jest? Tu tez wiekszosc (chyba) nie jest klubowiczami. Tu nie chodzi o range tylko o dobra zabawe i pasje.
Tu juz sie te haslo przewinelo pare razy, ale warto przypomniec
Moim zdaniem nie można zamykać największego forum BMW od tak sobie..... jak ten klub może mieć autoryzację BMW jeśli robią takie numery (
Ja nie mam nic przeciwko jakby nam ja oddali
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.