hehehe widzialem to ostatnio i tez sie zastanawialem co by bylo gdyby ... Hmm moze to jakas zazdrosna laska hmm z zewnatrz furke bym zrobil a srodek jest teraz bardzo oryginalny wiec moglby zostac hehehe .. aha i poszedlbym do grafologa dowiedziec sie kto to tak pikenie zrobil
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Z farbą jeszcze by troche powalczył... ale te rysy, szyby... małe prawdopodobieństwo, że zrobiłbym coś temu kolesiowi (lub lasce)... gdyby ona była moja... predzej przy takim widoku poległbym na zawał...
... laska, żona, kochanka....stawiam, że koleś komuś :
a) zajechał drogę wymusił pierszeństwo przejazdu sąsiadowi
b) zaparkował na miejscu sąsiada pod blokiem
c) ma BMW a sąsiad Pande w wersji "golas"
d) pożyczył klucz do kół od sąsiada i kilka tysięcy złotych i zapomniał mu oddać na czas... ten klucz
e) przeleciał sąsiadkę a zazdrosny sąsiad przeleciał się po jego samochodzie
Tak poważnie to bym kolesia stłukł, wyrysował mu gwoździem na plecach taki sam napis, oblał go farbą.... a potem urwałbym mu łeb i nasrał do niego....
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
a ja mysle ze poszedlbym do ubezpieczyciela po odszkodowanie
potem do ochroniarza tory mial pilnowac mi emtrojki
potem do osoby ktora to zrobila (dowiedzialbym sie od ochroniarza bo przysnal ale ma nagranie z kamerki przemyslowej)
oddalbym jej klucz (ten o ktorym zapomnialem)
poszedl do sklepu
wrocil ze sklepu
wzial pedzelek i napisal na jego samochdzie "I won't fuck myself" ewentualnie "screw you guy i'm going home"
oczywiscie zrobil bym to tak zeby mnie juz kamerka nie widziala
Wiesz widziałem podobną akcję w Sopocie jak dupeczka tłukła obcasem szpilki mężowi lampy w aucie bo jej do domu nie chciał wpuscić nad ranem i marnie jej to szło napracowała się namachała nawrzeszczała a tylko dwie lampy zbiła a tu na fotce ktoś się nie opierdalał i dokładnie kijem szyby wywalił a lakier to z podkłade do blachy zrył pozatym skad by wzieła akurat puszke czerwonej farby predzej lakier do paznokci by wujeła z torebki... Dzień dobry chciałam kupić puszkę czerwonej farby bo chce staremu beemkę przemalować....
jasne że to facet lub faceci... w czerni bez karku
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Robota nie była jednoosobowa na 100%. Oblecenie furki czyms ostrym i napisanie to 15 sekund, potem wybicie szyb... skakanie po dachu... To juz alarmy wyją, ludzie wyglądają, psy mogą podjechac... I potem jeszcze farbą dekorował ktoś dokładie nie chlusnął.
JA bym raczej się zastanowił co koelś/panna zrobiła że ktoś się tak odwdzięczył. Może jak ten od A8 , jest wlascicielem lombardu? tu bylo 5 sprawców. Ten co mu 7 kilofów w nówke wbili....
Pzoatym na woli panienka wywalila z 3pietra mężowi gigant kwiat w donicy na S80 na dach
mocry [Usunity]
Wysany: 2005-11-04, 12:00
A moze to jakis kierowca merola amg, ktory za kazdym razem dostawał bęcki na światłach
Hehe u mnie w j-wiu tez byl taki motyw ale tylko wylali farbe na BMW heh te inne tzn dla osob ktore nieczaja bazy na fiata 126p, ma koles pecha ktos go bardzo nielubial
nie, należy mu wytłumaczyć, że źle robi i przeprosić, że było się powodem tejże złości. Potem siąść razem przy herbacie z miodem i posłuchać wspólnie "Radia Maryja".
To zapewne było w afekcie, zdarza się.
Mnie jakis ku..s Kiedys caly bok srebrnym speryem wypsikal .. w walentynki .. pewnie jakis zazdrosny o moja laske, naszczescie byla wczesniej woskowana wiec farba nie trzymala i po 4 godz meki i darcia pasta tempo wszystko zeszlo
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Mnie jakis ku..s Kiedys caly bok srebrnym speryem wypsikal .. w walentynki .. pewnie jakis zazdrosny o moja laske, naszczescie byla wczesniej woskowana wiec farba nie trzymala i po 4 godz meki i darcia pasta tempo wszystko zeszlo
wspomniałeś o tym Speedowi przy sprzedaży???:D czy się zapomniałeś i teraz piszesz KrYH pamiętaj czasami milczenie jest złotem