Stary, serce mi się kroi! Już powysyłałem linka znajomym, moze coś z tego będzie. Swoją drogą możesz w Poznaniu skoczyć na giełdę i tam je zaoferować. Gdybym nie mieszkał w akademiku już bym po jednego psiaka przyjechał. Choruję na Retrievera albo Labradora
Ale to nie moje pieski. Ja bym ich w zyciu nie uspił... Niestety mam juz jednego psiaka i nie moge miec drugiego
Po wszelkie info proszę pisać na adres mailowy podany w pierwszym poście.
Szczerze to ciężko mi powiedzieć, czy to jest caly czas aktualne. Wiem tylko, że kilka osób napisało już do tego gościa, ale na razie brak odpowiedzi...
też dostałem maila
i też lubię psy - ciekawe ile litrów zupy by wyszło i czy można wziąć je hurtem - dawno juz nie jadłem kiełbodrona z psa (mój dziadek był kitajcem, więc mam to we krwi - nie nabijać się)
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-11-07, 21:37
PioterW napisa/a:
też dostałem maila
i też lubię psy - ciekawe ile litrów zupy by wyszło i czy można wziąć je hurtem - dawno juz nie jadłem kiełbodrona z psa (mój dziadek był kitajcem, więc mam to we krwi - nie nabijać się)
to straszne
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-11-07, 21:44
co w tym strasznego - czasem dostaję maile - i dopiero Ty pierwszy powiedziałeś, że to straszne
Ten temat to kicha na maksa!!!!!!!!!!!! Dostałem to ogłoszenie od znajomej - dzwonię i od razu mówię, że biorę. To było jakieś dwa tygodnie temu. Dziś dzwonię znowu i pytam co z psiakiem, a ona mi na to, że gość się chyba rozmyślił czy coś w tym stylu....
Poza tym, te psy chodzą po ok 600pln na giełdzie w Wawie i jak ktoś przyjeżdża ze szczeniakami to w 30 minut nie ma żadnego! Myślicie, że ktoś byłby na tyle głupi, żeby usypiać (czytać wyrzucać w błoto) 4200 plna???? Psów na zdjęciu siedem - nawet jakby gonił po pięćset to jest 3500- kogo stać na taką rozrzutność????
BUJDA!!!!!!!!!!!!!!
Jal będę miał psa którego chciałem wziąć, to uwierzę że to prawda!!!!!
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-11-08, 09:00
ale zobacz ile adresów mailowych ktoś nałapał ... w tym takż i mój
teraz będa przychodzić superoferty finansowe z Afryki
No wlasnie, koleś nie odpowiada na maile... To chyba rzeczywiscie jakas sciema...
Jeśli tak to sorki za zamieszanie... ale jak zobaczylem te słodkie mordki to od razu pomyslałem o tym, żeby to tu wrzucić i pieski znajdą dom
też dostałem maila
zupa z psa.... to Ty chyba nie raczyles sie koktajlem z kota... (przepis alfa: zakopac kota w ogrodzie ale tak zeby ogon wystawal, za jakis czas nie pamietam dokladnie, wyjac ogon wlozyc slomke i... smacznego)!