Wysany: 2006-11-05, 20:13 NFS CARBON-co o niej sądzicie
Czesc, ja juz we Wtorek bede miał pełną wersje NFS Carbon czyli tą 3,96GB!
I zastanawiam sie czy juz ktoś ową gre posiada i jakie odczuł wrazenia po jezdzie
Jest taki smieszny, ze jak siadam za swoje camaro SS to zyc mi sie zachciewa. 300km/h i drifftem w zakret. Nie po to kupowalem opony max drift, zeby jezdzic prosto Fajne na rozluznienie.
Pomg: 1 raz Doczy: 27 Lis 2005 Skd: Zachodniopomorskie
Wysany: 2006-11-05, 21:24
Nie jest zły ten carbon, dobry do rozluźnienia, odstresowania. Tylko trochę za krótki i za łatwy.
W sobotę pograłem trochę i 44% kariery Muszę też powiedzieć, że dość szybko się nudzi, ogólnie taki sobie.
Wymagania jak Most Wanted, na A64, 6600GT, 1GB Ram 1024x768 wszystko na full i wszystko włączone, działa płynnie, nic nie przycina, w wyższej rozdziałce też ok tylko na średnich efektach.
Ostatnio zmieniony przez Konrad 2006-11-05, 21:29, w caoci zmieniany 1 raz
No racja racja, Grajac w LFS`a dluzej niz miesiac reszta gierek (niestety) traci realizm. Pamietam, ja swego czasu pomykalem w NFSU1, klany, mistrzostwa, podium i takie sprawy, teraz to juz nie to...
Pomg: 1 raz Doczy: 27 Lis 2005 Skd: Zachodniopomorskie
Wysany: 2006-11-05, 21:42
LFS, gdyby miał grafę, dźwięki i tyle furek i torów co NFS to byłaby to gra wręcz idealna Jak gram w carbona to nie mogę się przyzwyczaić do tego stylu jazdy, pewnie w ogóle bym w to nie grał gdyby nie przywiązanie do serii. NFS idzie nie w tym kierunku co trzeba, przestawili się na kasę i takie są efekty... EA powinno zrobić jakiś symulator z prawdziwego zdarzenia, mają możliwości, doświadczenie, tylko z tego nie było by tyle kasy, a o to im chodzi.
No racja racja, Grajac w LFS`a dluzej niz miesiac reszta gierek (niestety) traci realizm. Pamietam, ja swego czasu pomykalem w NFSU1, klany, mistrzostwa, podium i takie sprawy, teraz to juz nie to...
Powiem Ci, ze jesliby chcieli - to mogliby. W sumie maja tyle zrodel kasy: Fifa, NHL, Rugby itd. ze mogliby choc raz zrobic konkretna samochodowke, a nie wybajerowana graficznie gierke, do ktorej trzeba bylo dolozyc kupe kasy na licencje firm samochodowych i osprzetowych, a symulatorek z miastem + trasami.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-11-05, 21:48
Dokładnie ... po LFSie NFS spadł w moim rankingu na łęb na szyję.... ratują go tylko doznania dźwiękowe, poniewaz dźwiękowcy z EA odwalają zwykle kawał zajetruskawkowej roboty, za co gry z tej serii byłem skory kupic. Jednak spodziewałem się jakiegoś przełomu w fizyce w tym NFSie ale po raz kolejny (grałem w demko) się zawiodłem ... dlatego w skali 1-10 wg. mnie co najwyżej 5 (w tym 3 za dźwięk a 2 za rozbudowane możliwości modyfikacji aut).
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
no ja zassałem na PS2 wersje USA i mam w czerni i bieli ale ogólnie jest fajna a co do LFS vs. NFS to jakoś mi LFS nie podchodzi wole starego NFS'a może dlatego, że odzwyczaiłem się grać na kompie
jak masz wersje NTSC (tez taka mam) w SM 3.6 mozna zmienic (na PAL) tylko ekranu nie wykalibrujesz (brak opcji w NFS) to 3.8 chyba tym bardziej mozesz to zrobic