| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - FESTYNIARSKA E36 ALPINA
Menel - 2005-07-03, 22:41 Temat postu: FESTYNIARSKA E36 ALPINA czy mozecie sie wypowiedziec na temat tej festyniarskiej e36 alpina ktora chyba znowu wygrala na najladniejsze auto zlotu ?
koles ta apina byl na auto tuning show pila 2005 ktory jest opisany w ostatnim gt (lipiec sierpien)
tam to moze i pasuje do tych autek pomalowanych w 2 kolorach,napompowanych,kupa szpachli itd... jeszcze mu brakowalo napisow na boku z literek japonskich
Gasper - 2005-07-03, 23:03
Mówicie o tym "chameleonie"?
Menel - 2005-07-03, 23:41
tak!
rok temu jeszcze mial w miare kolor ale obklejony byl w napisach zeby wiecie..kazdy wiedzial ze tam nie ma 1.6 tylko napewno niby alpina...
szpaner
KREW MNIE ZALEWA JAK O NIEJ MYSLE...
ale coz..to tylko " POLSKA nie elegancja francja "
Jacek E30 - 2005-07-03, 23:56
Dla mnie to po prostu bezguście nie mające umiaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomo kasa sie liczy w tuningu ale tu mamy typowy przykład, że na to poszła co nie powinno......
Nie oszukujmy sie gdy mamy do czynienia z autem, które ma dwa kolory no i w tym zawarty jest srebrny to już mamy do czynienia z prawdziwą wiochą do tego dochodzą lampy LEXUSA, jakies tam mega z saturna wloty po boku, jak robili rundke po zlocie to postawa "ZIMNY ŁOKIEĆ"!!! Widać, że kolo wyznaje zasade: "IM WIECEJ TYM LEPIEJ" ,a przecież nie o to chodzi w tej zabawie
Dla mnie to ten puchar dla tego auta miał tytuł: " FESTYN WIEJSKI VIII OGÓLNOPOLSKIEGO ZLOTU BMW "
A publiczność udowodniła, że sa ostatnimi burakami.
P.S. Jakby ten zlot miał miejsce w Niemczech to na widok tego auta byłaby taka reakcja:
-Was ist das?
-Das ist E-36 ALPINA!!!
-Was nutte??? Das ist ALPINA!!! Das ist bauer-auto mensch aus Pirna!!!
RoboCop - 2005-07-04, 00:07
"Radosna wiejska twórczość" - i mógłbym to przeżyć, bo to e36 a ta seria
nabierze dla mnie charakteru za jakiś czas, ale Panowie
Z ALPINĄ TAKICH RZECZY SIĘ NIE ROBI
Gasper - 2005-07-04, 00:14
Jacku proszę nie przeceniaj Niemców! U nich rośnie liczba "tuningowców" zaopatrujących się w akcesoria z ebay....m.innymi listwy chromowane cięte z metra, przeróżne podświetlane pierdy, neony, spoilery, nakładki, naklejki.... szału nie ma. Nie wszyscy mają gust.
Ci normalni niemcy też się zbijają z takich cwaniaków
Menel - 2005-07-04, 00:21
i tak mial wlasnie brzmiec tytul tego postu...
| Cytat: | " FESTYN WIEJSKI VIII OGÓLNOPOLSKIEGO ZLOTU BMW "
|
Rafał - 2005-07-04, 01:01
heheheh ej luiza hhehehheheheh
nie wiesz jak to jest ja sie troszke tej ognistej wody wypije heheheh
a co do tej alpiny:
festyn jakich malo ale chyba o to mialo chodzic zeby wzbudzala zamieszanie,tak czy innaczej koles powinien za oszpecena tak pieknego samochodu isc do pudla !
kicha - 2005-07-04, 01:15
A moze by tak ktos zapodal fote tej festyniarskiej pseudo ALPINY bo chcialbym sie takze posmiac a na zlocie niestety nie moglem byc
Gasper - 2005-07-04, 01:25
Proszę Cię bardzo:
http://www.pro-trade.pl/g...005/bmw_020.htm
http://www.pro-trade.pl/g...005/bmw_021.htm
http://www.pro-trade.pl/g...005/bmw_019.htm
Rafał - 2005-07-04, 01:28
hehehe ale to trzba miec mlego siusiaka zeby se tak auto oszpecic heheh !
RoboCop - 2005-07-04, 01:59
Nie wiem jakiego ma siusiaka, ale co roku jest z Nim inna panna,
więc może ten "samochód" ma w sobie "coś"
tylko my tego nie widzimy....
Baaaaardzo ładnie stjuningowana była też 5 e39 AcSchnicer- po prostu mnie powaliła
Skąd ludzie biorą pieniądze czas i "pomysły" na takie wynalazki
Ręce opadają...
Marcin - 2005-07-04, 09:01
Nie oszukujmy sie, w Toruniu wybory auta zlotu zazwyczaj wygrywaly festyniarskie samochody. Tam sie po prostu podoba brokatowy lakier albo zderzaki Rieger w E30.
Ta E36 to po prostu "Wies tończy i śpiewa"!!!
Jacek E30 - 2005-07-04, 10:03
Gasper masz racje!!! Ale wiesz dla mnie Niemcy ogólnie to zawsze będą Ci prawdziwi Niemcy na pewno wiesz o co mi chodzi a nie jakieś tam pojazdy kosmiczne lub wodoloty albo pługi śnieżne.
Piotrek - 2005-07-04, 10:47
buhahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha
ale wieś
metaldaw - 2005-07-04, 11:16
szpachlowóz pierwsza klasa a że wygrał to tylko zasługa właściceila sadysty - skoro znęca się nad furą to może tym zastraszył głosujących dzli mu wygrać by więcej krzywdy nie wyrządzał autku
Baur - 2005-07-04, 11:25
Ta "alpina" - brak mi słów... Wybór tego auta na najładniejsze, i wywiad z właścicielem nagrany na płytce dvd którą każdy dostał przy wjeżdzie - porażka ! Mam niestety wrażenie że Toruń i organizatorzyu preferują właśnie taki wizerunek BMW. I mnie to załamuje. Ta Alpina i piękne błękitne E30 z Włocławka.....
LUKAS - 2005-07-04, 11:37
Ta "Alpina" to porażka ażkrew mnei zalewała jak ja widziałem
naprawdę nierozumiem co w tym moze być pięknego ehh | Baur napisa/a: | | na płytce dvd którą każdy dostał przy wjeżdzie |
Jestem na tej płytce swoją Białą Damą gdy startowałem w slalomie na torze hihi
PZDR!
Bruner - 2005-07-04, 11:40
Na zywo wygladala jeszcze gorzej niz na zdjeciach. Mam nadzieje ze to nie jest alpina, tylko sobie koles napisy nakleil, bo zniszczenie takiego auta powinno byc karalne
Anonymous - 2005-07-04, 11:46
sami jesteście sobie winni, dobrze pamiętam jak cały beemka klub (przynajmniej większość z KURKIEKM na czele) głosował -czyli stanał koło alpiny , czyli lepiej zagłosować na festyn niż na bawarke z poznania.
Jacek E30 - 2005-07-04, 11:55
Luiza zdaje mnie sie, że bedziemy gościć juz tylko na majówce celem popatrzenia co kto zrobił przez cały rok w swoich bawarach, zresztą przyjezdza wtenczas więcej konkretów niż ALA CARZONE, RIEGER ,CHOINKA no i festyny. Będziemy jeżdzic na zloty do Niemiec bo tam wiara czuje BLUESA .................................
cinek_sw - 2005-07-04, 11:55
| luiza e30 napisa/a: | sami jesteście sobie winni, dobrze pamiętam jak cały beemka klub (przynajmniej większość z KURKIEKM na czele) głosował -czyli stanał koło alpiny , czyli lepiej zagłosować na festyn niż na bawarke z poznania. |
nie byłem więc nie kumam ale o co lata tak właściwie???
korzuch - 2005-07-04, 12:03
yo!
No jak o co 80% ludzi na zlocie szczało sie na takie wynalazaki jak ta alpina i inne badziewia pomieszane z pyłem z pola i odchodami krów a 20% to stała ekipa co jest co roku a luiza to próbuje chyba prowokowac ta alpina to porazka po całosci a to ze facet jest co roku z inna to chyba dobrze i tak same blondynki bez obrazu dla blond włosych pań na ATS to wygladała jak padło teraz jak jeżdzące rzygi a wiara sie sra na takie auta bo polacy mają popsute głowy przez filmy typu szybcy i wsciekli i uważają ze to jest dobry kierunek na psucie aut w ten spoósb pozdro
Jacek E30 - 2005-07-04, 12:19
Wszystko wszystkim to poznańsko-germańska E30 coupe powinna rywalizować z warszawsko-germańską E30 cabrio lub tez z poznańsko-e30.de E30 cabrio a nie z tym koszalińsko-czarnobylskim ( www.wiejski-tuning.pl ) wyrobem, ale tacy są Polacy nie wiedzą co dobre- KORZUCH dobrze napisał F&F za dużo sie naogłądali!!!
P.S. Gościu opowiada, że ma tam 300 KM albo ma może ich jeszcze więcej, a pamiętam jak na majówce w 2003 roku na tych krótkich wyścigach robiła go niebieska M3 E36 3,0l z Radomia- pytam sie gdzie ta moc ?
Piotrek - 2005-07-04, 12:19
| luiza e30 napisa/a: | sami jesteście sobie winni, dobrze pamiętam jak cały beemka klub (przynajmniej większość z KURKIEKM na czele) głosował -czyli stanał koło alpiny , czyli lepiej zagłosować na festyn niż na bawarke z poznania. |
kto to jest kurkiekm??
Marcin - 2005-07-04, 12:20
Ja bylem a i tak nie trybie o co chodzi w wypowiedzi Luizy
cinek_sw - 2005-07-04, 12:24
| Piotrek napisa/a: | | luiza e30 napisa/a: | sami jesteście sobie winni, dobrze pamiętam jak cały beemka klub (przynajmniej większość z KURKIEKM na czele) głosował -czyli stanał koło alpiny , czyli lepiej zagłosować na festyn niż na bawarke z poznania. |
kto to jest kurkiekm?? |
może chodzi o Kirka
Jacek E30 - 2005-07-04, 12:26
Tak zgadza sie chodzi o KIRKA!
Marcin - 2005-07-04, 12:28
Ja nie trybie bo nie wiedzialem, ze to auto wybrala publicznosc Fakt, ze wiekszosc czasu spedzalem gadajac z ludzmi, nie stalem pod scena i dopiero dzis z forum dowiedzialem sie kto wygral ten konkurs.
sarna1 - 2005-07-04, 12:35
moze i ta alpina nie jest ladna ale kierownik naprawde umie nia powozic , z reszta majac takie perfekcyjne zawieszenie,silnik,kolka - mozna sobie pozwolic - rozmawialem z gosciem - mowi ze mimo tego ze jest taka niska nie zdarza mu sie przycierac - sam widzialem jak to auto zachowuje sie w zakretach przy predkosciach przekraczajacych 200km/h i powiem ze to najprawdziwszy sportowy woz....
A to jak wyglada - sprawa wlasciciela, mi ta Alpinka najbardziej podobala sie w 2001-2002 roku - ladny kameleon na wielkiem feldze z reszta pamietam jak chyba na ATSie 2002 spalil ladne 17 - druty porysowaly kameleona - powyrywaly listwy - swoj chlop, a ze ma kupe kasy to robi z autem co chce - a wyzywanie go od wiesniakow jest troche nie na miejscu - to jego sprawa, a jako ze ma warsztat przerabiajacy auta to jego auto po prostu musi sie wyroziac w tlumie 1000 aut zrobionych na jedno kopyto German Style
Pozdro.
Jacek E30 - 2005-07-04, 12:40
Gdzies Ty SARNA widział 1000 GERMAN STYLE to ja nie wiem???
sarna1 - 2005-07-04, 12:44
to byla przenosnia - ta Alpina ma sie wyrozniac - maja ja widziec wszyscy, ma przyciagac spojrzenia, a ladniutka E30 w stylu german przyciagnie wzrok ale jedynie kogos kto sie na tym zna i doceni piekno auta - Alpina ma sie wyrozniac na tle innych aut - to auto reklamowka - jak Supra z IC. Ludzie maja juz z daleka wiedziec co to za auto i oto w tym biega - najprostszy marketing - widzisz ze nawet jak sie komus nie podoba, rzyga na nia itp - to i tak o niej mowi a nie o jakies E30 german style .
cinek_sw - 2005-07-04, 12:51
| sarna1 napisa/a: |
z reszta pamietam jak chyba na ATSie 2002 spalil ladne 17 - druty porysowaly kameleona - powyrywaly listwy - swoj chlop,
Pozdro. | dokładnie ładnie stawiał ją bokiem, ślizgał się jak kciał
Baur - 2005-07-04, 12:59
Ja byłem pod flagą beemka-klub, ale absolutnie nie widziałem wśród znajmomych by komuś podabała się ta alpina. Niestety szerzy sie wiejski tunning wśród klimatu BMW. Trzeba coś z tym zrobić, bo wstydze się zapraszać znajomych na zloty
Marcin - 2005-07-04, 13:07
To pogadajmy jeszcze o tej E39 z pajakiem na masce i szyba na silnik. Spider club tuning czy cos takiego, to byl dopiero festyn ale ludziom sie podobalo, widzialem jak panny sobie zdjecia przy tym samochodzie robily. Spoleczenstwo w wiekszosci to po prostu buraki, podniecajace sie blyskotkami, byle jak najwiecej gadgetow, brokatowy lakier i jest super fura.
Baur - 2005-07-04, 13:19
Tak jak juz powiedziałem: Trzeba mieć silną psychikę...
Zajebi........ silna psychikę...
Jacek E30 - 2005-07-04, 13:26
Niestety bracia MCINEK i BAUR macie racje, ciekawe ile w tych laskach jest naprawde prawdziwej kobiecości........
duchPW - 2005-07-04, 14:27
heheh - słuchajcie - ja też robiłem zdjęcia tym autkom.... i chyba jeszcze innym...podobnie śmiesznym - w ogóle jakoś tak wyszło, że te cudeńka poprostu rzucają sie w oczy.... ale swoją drogą zastanawia mnie, że ktoś miał taki zamysł - przecież to wszystko kosztuje, i to nie są małe pieniądze
oto kilka przykładów
przyznam, że nie bardzo chcę oceniać te autka, ale trudno ich było nie zauważyć
mira_croft - 2005-07-04, 14:41
A ja powiem tyle, ja tez robilam zdjecia sobie w tej Alpinie, ale ze wzgledu, ze chciałam miec zdjatko w niej na pamiatke i mam i dziekuje wlascicielowi , ktory okazał sie b miłym kolesiem. Ja nie oceniam co robił z fura, jezeli ma kase to robi i tyle..było duzo pieknych autek no i co? no i luzik. Potraficie maksiarsko pojechac po kims i aucie, a zaden z was nie dopotrzyl sie ze zeby tak dopicacować fure nalezalo jednak sie napracowac, to auto nie ma zadnej wady, pzryjzelisicie sie lakierowi w srodku, szcegołom, detalom. ktos za jego wykonanie powinien dostac zlota szpachle!...moi mili troche mniej zlosliwosci a wiecej usmiechu, obgadujecie wszystko i wszystkich, ale nikt nie podesżł do niego i osobiscie z nim nie porozmaiwał o tym ze mu sie osobicie nie podoba co zorbil ze swoja fura!..odwazni jestescie cholernie ....pieknie pieknie!
Miruś
kicha - 2005-07-04, 14:52
Powiem tak jak ta E36 jest ALPINA to ja bede ksiedzem ona kolo alpiny nawet chyba nie stala ani nie pzrejezdzala poprostu Szybcy sie Wsciekli hahahahah normalnie typowo na www.wiejskituning.pl. jak mozna tak oszpecic BMW pzreciez to jest profamacja marki. Ona moze i jest obnizona ale Spojlerami a nie zawieszeniem . Brakuje mu jeszzce tylko neonow pod spodem i bylby wtedy De Besciak . Za to sianko co on wlozyl w ta bumetke ja bym ja tak zrobil ze dopiero by wszyscy sobie robili przy niej zdjecia. Dla mnie to jest PORAZKA sezonu.
sarna1 - 2005-07-04, 17:14
zareczam ci ze to oryginalna, bardzo szybka Alpina
kicha - 2005-07-04, 18:20
Do oryginalu to jej baaaaaaaaaaaaardzo duuuuuuuuuuzo brakuje dla mnie to po prostu WIES SPIEWA I TANCZY. Jak mozna tak oszpecic BMW popsul cala linie tej E36 Coupe , a wystarczylo by tylko dac jakis ladny lakier metalik albo perla ladna duza felga z rancikiem a nie takie #%%^# i obnizyc to autko. Ladnie wykonczyc srodek aby kolorystycznie pasowal do lakieru i wtedy to bylaby E36 godna miana najladniejszego autka zlotu BMW bo z tym co teraz prezentuje to tylko moze na Tunning Party wystawiac a nie na zlocie BMW .
A tym co ona teraz soba prezentuje to dla mnie wyglada jakby miala 1.6i a nie silnik Alpiny (jesli nie zobacze na wlasne oczy to nie uwierze). Pozdro i bez obrazy
kamil - 2005-07-04, 19:45
sluchajcie. Co do alpiny to nie wiem czy to oryginał,ale jest naprawde dopracowana, przygladalem sie lakierowi z bliska i tym poszerzeniom nie widzialem zadnych bledów w wykonaniu. Nie mozecie pisac w taki sposob o tym aucie w koncu jest to BMW i naprawde jesli kolesiowi zalezaloby tylko na lansie typu szybcy i wsciekli to z pewnoscia wybralby japonczyka.jednak zostal przy BMW czyli kocha tą marke tak jak my. Są gusta i gusciki,a nikt jeszcze nie zabronil komus wydawac wlasnej kasy. Ja sam jestem wlascicielem BMW Compact tej niebieskiej na zdjeciu wyzej i uwiezcie nie pracuje ,a pcham calą uzbieraną kase w moje autko i jeszcze nie spotkalem sie z obelgami,dlatego nie wiem co robi to zdjecie na tym poscie,a jesli chodzi o tego monstera obok mojej beemki z aluminiowa lotką na klapie od japonczyka to naprawde nie moj gust.Pozdrawiam i prosze wiecej wyrozumialosci bo latwo kogos obrazic lub skrytykowac ja wiem.
LUKAS - 2005-07-04, 19:52
Kamil, nieważne ile ktoś włożył pracy w auto, tylko ważny jest dla Nas odbiorców efekt końcowy. Bardzo dobrze że własciciel tej Alpiny to co zrobił zrobił pożądnie (fuj), ale to jeszcze nieoznacza że musi się ona Nam podobać.
Pamietasz jakie był opinie na temat E65, że jest wstretna, brzytka, ze nie przypomina BMW, wtedy nie liczyo się że BMW wyłozyło miliony jak nie miliardy euro na budowe tego auta i ze pracował nad nim ogrom ludzi, dla Nas liczył się tylko efekt koncowy.
Wiadomo w kazdą prace trzeba troche włozyc, ale wazne jest to aby efekt był godny pracy włozonej w jego stworzenie...
duchPW - 2005-07-04, 20:02
Kamil wiem, że to Twoja beta i choć nie jestem zwolennikiem takich przeróbek, to znalazła się ona na tym zdjęciu tylko dzięki sąsiedztwie czerwonego 'monstera' - swoją drogą - fajne fele ma ta niebieska.... no właśnie - czy to jeszcze jest E36, czy już nie?
sarna1 - 2005-07-04, 20:07
| LUKAS napisa/a: |
Pamietasz jakie był opinie na temat E65, że jest wstretna, brzytka, ze nie przypomina BMW, wtedy nie liczyo się że BMW wyłozyło miliony jak nie miliardy euro na budowe tego auta i ze pracował nad nim ogrom ludzi, dla Nas liczył się tylko efekt koncowy.
Wiadomo w kazdą prace trzeba troche włozyc, ale wazne jest to aby efekt był godny pracy włozonej w jego stworzenie... |
Ale tak sie sklada Lukas ze E65 to najlepiej sprzedajaca sie 7ka w historii marki BMW wiec nam klasykom moze i sie nie podobala - ale nowym nabywcom na pewno przypadla do gustu.
LUKAS - 2005-07-04, 20:14
Sarna chodziło mi tylko oto, że mimo iż ktoś włożył ogrom pracy w stworzeni własnego samochodu, wcale nie musi on być piękny i wogóle super...
kamil - 2005-07-04, 20:22
No tak ta niebieska to moja beetka i co sadzicie o niej tez wedlug was jest zaliczana do odpadow czy d\festyniarskich autek.Jaka jest wasza opinia na temat mojej pracy, fele breyton oryginal 17"
LUKAS - 2005-07-04, 20:50
Kamil, nie zrozum mnie źle, każdy kto mnie zna wie że mam kręćka na punkcie oryginału, dlatego styling typu przeróbka przodu z E36 na E46 mnie się nie podoba.
Ale to moje prywatne zdanie, ja gustuję w oryginalnym wyglądzie, plus jakieś smaczki stylistyczne oferowane dla tego modleu przez BMW lub któregoś z Tunerów (oprócz Rigera) i to wystarczy.
Dlatego dla mnie Twój styling jest nie w ten deseń.
Na zlocie widziałem Twoją Bejkę tylko z daleka (czyli jakies 2 metry jak koło niej przechodziłem), wiec nie przyglądałem się dokładniej, ale widziałem że fuszerki nie odwaliłeś, przynajmniej z tej odległosci i na pierwszy rzut oka to tak wyglądało...
Takie jest moje zdanie...
Ale proszę nie kłućmy się zaraz na temat stylingu, bo to naprawdę rzecz gustu, a gdy o tym sie dyskutuje konczy to sie kłutnią...
Marcin - 2005-07-04, 21:07
Kamil wytlumacze ci na przykladzie o co nam chodzi z ta festyniarska Alpina.
Tak ten samochod mogl wygladac gdyby wlasciel mial dla niego serce i troche przyzwoitosci
a teraz zobacz jak to auto wyglada obecnie
Czujesz o co chodzi
PZDR
Lord Lukasz - 2005-07-04, 22:13
Ubolewam nad tym że nie mogłem zobaczyć na zywo tej ..... (użycie tu nazw BMW i Alpina było by grzechem). Dla mnie to jest typowy wóz dla wieśniaka który zajedzie na miasto, wystawi łokieć i z rogalem na twarzy podnieca sie jak puste panienki podskakują i kwiczą na jego widok.
Prawda jest taka że są samochody które nadają sie do zabawy w kolorki,szpachle,nalepki itp. i są samochody które nie nadają sie do tego i niewątpliwie tym samochodem jest BMW, jak ktoś wyżej napisał piękne jest jako seria a jak ktoś lubi to są dodatki przeznaczone tylko i wyłącznie do tej marki.
Jednym słowem WIOCHA
henry - 2005-07-04, 22:34 Temat postu: Alpina Bardzo zaciekawiła mnie ta dyskusja, konkretna i rzeczowa.Musze sie zgodzić (takie jest moje zdanie ) z opinia większości tu piszących - ten samochod ,delikatnie mówiąc to - nieporozumienie , jego po prostu szkoda, został zeszpecony i za jakie grzechy???????
ChriS - 2005-07-04, 23:19
Po prostu Alpina to już raz tuningowana beemka i następna ingerencja w jej wygląd tylko pogarsza sprawę.Właściciel mógł za podstawę zmian wziąć jakąś 325 z zewnątrz wyszło by to samo,a prawdziwa Alpina by ocalała w takim stanie jak być powinna.
Co do compacta Kamila to dla mnie jest ok.Połączenie akurat tych części w e36 daje dobry rezultat.
Piotrek - 2005-07-04, 23:25
dalej mam mdłosci jak widze to coś.... co on jej zrobił??
mam nadzieje ze za kare mu się często psuje i robi fochy
Jacek E30 - 2005-07-04, 23:39
Tak jest prawdziwa ALPINE pokazał MCINEK, tak jak powinna wyglądać kompletna fabryka, szkoda, ze własnie ona tak nie wygląda .....
Piotrek - 2005-07-04, 23:50
jak widze to auto to mysle ze pasowałoby do reklamy Zywca z hasłem:
PRAWIE JAK BMW......,...
Marcin e30 - 2005-07-05, 00:28
| sarna1 napisa/a: | | ... a ze ma kupe kasy to robi z autem co chce - a wyzywanie go od wiesniakow jest troche nie na miejscu - to jego sprawa, a jako ze ma warsztat przerabiajacy auta to jego auto po prostu musi sie wyroziac w tlumie 1000 aut zrobionych na jedno kopyto ... |
jak dla mnie to jeszcze lepiej że to beemka jest tak przerobiona niż jakiś japoniec ( niechce nikogo urazić )
reklama drzwignią handlu
jeśli chce sie coś sprzedać to trzeba się pokazać
a to że to Alpina to już inna sprawa
Menel - 2005-07-05, 07:17
ale komu sie podoba taki festyn ze dostala tyle glosow???
won ze zlotow bmw i jazda na tjunink szol, tam napewno zrobi lepsza furore..
prawdziwa alpinke mcinek pokazal ale na taka to tamten dupeczek nie wyrwie tyle jak na taki festyn jaki ma teraz...
center - 2005-07-05, 08:22
ja sklamalbym gdybym powiedzial ze jest fajna, niemniej widac ze koles sie napracowal, w ktora strone to poszlo to przemilcze
niemniej jesli lubi i jemu sie podoba, to spoko, o gustach sie nie dyskutuje, kazdy przerabia swoja beemke tak jak mu pasi..
orginal zawsze bedzie orginalem i zawsze bedzie piekny, bo to bmw, a jakiekolwiek przerobki, no coz, czasami sie podobaja czasami nie, tak to w zyciu bywa..
a dlaczego wygral? z tego samego powodu dla ktorego wszyscy pluja na chocby np 'ich troje' a i tak sa wszedzie... 8)
to sa te rzeczy nie do zabicia, a moze jednak jak sie postaramy to damy rade??
slawo - 2005-07-05, 09:47
jedno jest pewno - gdyby to Alpina zobaczyla - przestala by robic auta
Jacek E30 - 2005-07-05, 13:10
W Szwajcarii jest zlot ALPINY więc niech jedzie tam - wybuch śmiechu i morze łez murowane ze strony tamtejszej publiczności ..... nie chce wiedzieć więcej co by się działo!!! ( zdaje mnie sie żeby go ze zlotu usunęli )
WujekDobraRada - 2005-07-05, 14:22
| Jacek K. E30 325i napisa/a: | Wszystko wszystkim to poznańsko-germańska E30 coupe powinna rywalizować z warszawsko-germańską E30 cabrio lub tez z poznańsko-e30.de E30 cabrio a nie z tym koszalińsko-czarnobylskim ( www.wiejski-tuning.pl ) wyrobem, ale tacy są Polacy nie wiedzą co dobre- KORZUCH dobrze napisał F&F za dużo sie naogłądali!!!
P.S. Gościu opowiada, że ma tam 300 KM albo ma może ich jeszcze więcej, a pamiętam jak na majówce w 2003 roku na tych krótkich wyścigach robiła go niebieska M3 E36 3,0l z Radomia- pytam sie gdzie ta moc ? |
to że akurat właściciel mieszka pod Koszalinem (nie w Koszalinie) - to nie jest powód żeby Koszalin porównywac z Czarnobylem - wypraszam to sobie - w Koszalinie też się nie podoba to co zrobił Tomek z tą Alpiną. Pół biedy jesli to by była zwykła e36. ALPINA zawsze powinna wyglądać jak ALPINA - w końcu to rodzynki nie tylko w Polsce. Widze że dla ciebie liczy się tylko Warszawa i Poznań - reszte można z Czarnobylem porównywać.
A nawiasem jeśli ta e30 na zdjęciu pod Nickiem - jest Twoja - to dlaczego nie masz normalnej nerki tylko cóś wieśniacko-podobnego. Dla mnie to jest festyn. 8)
korzuch - 2005-07-05, 14:32
yo!
Wujek ma racje w Koszalinie jest Mcdonalds a w Czarnobylu niema
pozdro
Melis - 2005-07-05, 14:51
A wiecie co Ja jestem z wiochy I się trochę z tym opanujcie i za rzadne skarby nie chciałbym mieszkać w mieście ... każdy lubi swoje...:!: Nie wiem czemu wszystkie badziewia, ufa porównujecie do wsi Fakt można spotkać tam ufo ale czy u waz tego brakuje- nie sądze Mimo, że mieszkam na wsi, wsi, wsi, wsi wiecie... mam chyba taki sam gust jak wy do swojej Bejcy nie wale zadnych szpachli, nie robe z niej choinki itd bo jak wszyscy wiemy ...Beciaczki są piękne już same w sobie... Co do tej Alpiny... mam takie same zdanie jak większość... szkoda takiego rodzynka! ale jego fura... bo tak bywa, że pewni ludzie nie potrafią/potrafili docenić tego co mają/mieli... a szkoda
Narka... mieszczuchy (bez urazy), ale jakbym używał tego określenia w prawie każdym poście... co byście sobie pomyśleli... że jestem jakiś... uprzedzony...
Rafał - 2005-07-05, 15:05
co prawda to prawda nerka jacka.k 325 tez nie kazdemu sie podoba,moim zdaniem jest nie fajna ale to tylko taki maly niesmaczek w dos fajnym autku a ta pseudo alpina jest jednym wielkim ..... (niesmaczkiem)
Piotrek - 2005-07-05, 15:53
widze ze obowiązujetu zasada oko za oko....
a szkoda bo nie o to tu chodzi.
Jacek E30 - 2005-07-05, 16:40
PIOTREK - zapomniałes o zębach....
Jacek E30 - 2005-07-05, 16:42
WUJEK DOBRA RADA- ja porównuje tylko jego, a nie cały Koszalin!!! Przecież pisze ja i inni ludzie tylko o nim-nie wiem skąd u Ciebie to stwierdzenie, że ja jade na Koszalin nie przypominam sobie żebym tak pisał!!!
Tak samo piszesz, ze dla mnie sie liczy Poznań i Warszawa-pytam sie kolejny raz skąd te stwierdzenie- po prostu akurat te auta wg mnie byly jedne z najlepszych na tymże zlocie!!! Dla przykładu na majówce nie było dla mnie konkurenta dla JASTRZĘBSKO-ZDROJSKIEJ E30 M3 znanego KIJAFY Oczywiście tu jest kwestia sporna bo PUCHARÓW na takiej imprezie powinno być kilka m.in. : na najlepszy tuning, modele, klasyk, najstarszy itd itd ( tak jak to jest na zlotach na zachodzie )
Co do mojej nerki podobna się to wiekszości tym co preferują GERMANA zresztą tego nie ma chyba nikt!!! Nigdzie tego nie widzieli-nie musisz mi wierzyć ale ludzie mówili, ze ciekawy pomysł- a to miało oznaczać grożniejszy wygląd Sam własciciel chyba najlepszej E28 M5 w Polsce powiedział, że ta nerka pasuje idealnie do całości tego auta!!!!!!
P.S. Dziwne bo jakos na zlotach czy gdzies podczas postoju nikt mi nie powiedział, ze ta nerka jest brzydka - tylko na forum beemka-klub .....
mira_croft - 2005-07-05, 16:58
wiecie co .....JAK DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...GORZEJ NIŻ BABY!!!!!!!!!!!!!!!!......a o byciu kumplami ..NIE WSPOMNEEEEEEEE...najlpeiej sie pozabijajcie!!!!!!!!!!!!!.......jak zobacze takie texty to posta zamkne, a jak b mnie powkurzacie usune!!!!!!!!!!!!!....
Miruś
Piotrek - 2005-07-05, 17:04
no riposta Jacka była juz kulturalna, brawo za pochamowanie i wyjasnienie kwestii Koszalina
WujekDobraRada - 2005-07-05, 17:27
| Jacek K. E30 325i napisa/a: | | ... a nie z tym koszalińsko-czarnobylskim wyrobem ... |
Jakoś miło to nie zabrzmiało - nie wiem co ma wspólnego i Koszalin i ta Alpina a'la Festyn z Czarnobylem. Jak już krytykujemy coś to nie przesadzajmy.
Mnie osobiście i nie tylko - twoja "nerka" się nie podoba. Nic wspólnego z BMW. Moje zdanie i finito. Tak samo komuś może sie nie podobać się moja szócha - ma prawo.
Skończmy tą kwestie i jest git 8)
KotSylwester - 2005-07-05, 17:37
Miruś jak zwykle, jest dyskusja to wyzywa wszystkich , jest dość świeży na forum ale widze że to standarcik sie robi.
Podobno gość od Alpiny mówił że autko MUSI się wyróżniać.... To chyba świadczy o właścicielu... e28 wymalowana w rekiny też się wyróżnia i co z tego.... Wg mnie to jest po prostu śmuieszny samochód... Pewnie gość panienke też ma na pokaz... bezsens i tandeta...
Co do nowej siódemki, Sarna zobacz jak szybciutko lifting zrobili .. żeby się podobała...
mira_croft - 2005-07-05, 17:52
słuchaj Kocie....wyzywać to ja nie wiem po waszemu jak ale po mojemu to akurat nie tak...wiec za nim zaczniesz mnie tu krytykowac to przeczytaj uwaznie post 5 albo 6 razy i sie zastanow czy ost. wymiana zdan jest na temat!!!!!!!!!!!!!!!!
Miruś
slawo - 2005-07-05, 19:23
| Melis napisa/a: | :!: A wiecie co Ja jestem z wiochy I się trochę z tym opanujcie i za rzadne skarby nie chciałbym mieszkać w mieście ... każdy lubi swoje...:!: Nie wiem czemu wszystkie badziewia, ufa porównujecie do wsi Fakt można spotkać tam ufo ale czy u waz tego brakuje- nie sądze Mimo, że mieszkam na wsi, wsi, wsi, wsi wiecie... mam chyba taki sam gust jak wy do swojej Bejcy nie wale zadnych szpachli, nie robe z niej choinki itd bo jak wszyscy wiemy ...Beciaczki są piękne już same w sobie... Co do tej Alpiny... mam takie same zdanie jak większość... szkoda takiego rodzynka! ale jego fura... bo tak bywa, że pewni ludzie nie potrafią/potrafili docenić tego co mają/mieli... a szkoda
Narka... mieszczuchy (bez urazy), ale jakbym używał tego określenia w prawie każdym poście... co byście sobie pomyśleli... że jestem jakiś... uprzedzony... |
nie wiem jak inni,ale u mnie powiedzenie "wiocha" to tylko okreslenie czegos syfiastego,nie majacego nic wspolnego z urokami wsi - my tez mamy wies kolego na co dzien - w platkach nestle chyba hihih sorki za zart
nikt nie chcial Cie urazic.pozdro
KotSylwester - 2005-07-05, 21:09
Aj przeciw wsi polskiej nie mam nic przeciw, nie ma co zawszze można pojechać na wczasy pod gruszą...
Masz racje Mira nie wyzwałaś... po prostu powiedziałaś że jesteśmy gorzej niż baby i dzieciaki , pełen luz pewie zaraz ostrzeżenie dostane ale co tam. nie podoba mi się że krytykujesz ciągle za dyskusje...:(
Anonymous - 2005-07-05, 22:38
oto kto głosował na alpine
http://www.bmwmpowerclub....oto/8zlot65.jpg
Menel - 2005-07-05, 23:47
SAME LAMUSY I BURAKI !
do melisa: tez jezeli mowie ze np.to wies,jest wiesniackie itd itd mam na mysli tylko to ze to lamus a co do prawdziwej wsi tez odwrotnie mysle..
jest u was suuuper...
cisza,powietrze,sianko stodoly,bara bara mieszczuchy za tym tesknia ale wstydza sie o tym powiedziec
niestety ale nie mam rodziny na wsi..kurcze typowy warszawiak jestem i dlatego czesto wyjezdzam na mazury do znajomego gdzie ma cichy wiejski domek,jeziorko i jedzenie od okolicznych sasiadow
pozdro
urbi - 2005-07-06, 00:09
wies jako wies jest super jak pisal menel !
ja mieszkam w srednim miescie i troche brakuje mi duzego miasta bo nawet nie ma gdzie konkretnych zakupow zrobic za to mam blisko wies gdzie mozna sobie pojechac wylozyc sie na trawce na kocyku i miec wsio gdzies
PS. ALPINA JEST PRZE KIIIIIIIICHA !!!!!! <zygi>
duchPW - 2005-07-06, 00:13 Temat postu: dejavu
... ale jaja .... oczywiście zakładam, że chodziło o złapanie lepszego ujęcia
Menel - 2005-07-06, 00:32
nieeee no soooorry !
kurde!
dopiero zobaczylem to !
jak mozna glosowac na takie badziewie,wiesniactwo i lamusiarstwo ?
jak mozna cos robic takiego bedac w beemka klub...wszystko teraz widac kto glosowal min...
zenada !
nie macie w swoim gronie ladnych beemek zeby na nie glosowac?
chodzby E30 335 ALPINA B6 CABRIO Z WARSZAWY "WPR. . . . ."
ma ktos cos do niej ?
szoooook
Marcin - 2005-07-06, 00:34
Ja znalazlem jeszcze kogos
Menel - 2005-07-06, 00:37
ZENADA X 3
no comments...
Marcin - 2005-07-06, 00:50
A czy ktos ma zdjecia samochodu, ktory przegral z festyniarska Alpina?? Fajnie byloby go zobaczyc.
slawo - 2005-07-06, 00:58
czyzby mnie wzrok mylil czy ja snie???
O NIE!! parowkowym skrytozercom mowimy stanowcze NIE!
Menel - 2005-07-06, 01:02
dla mnie jankesa z poznania beta to doslownie ideal jaka moglbym miec..
325 coupe mtechnik 2 czarny metalik ,max gleba.alu 9x16 polerka felg i silnika na maxa i nie zagazowana...
nic dodac nic ujac...
eeeh ci festyniarze,alpinisci,japonisci,carzonisci
won na tjuning szol
Melis - 2005-07-06, 02:37
(...wiem, że zmieniam wątek...), ale powracając jeszcze do tej wsi... wcale nie poczułem się urażony albo coś( bo niby dlaczego)... tylko poprostu chciałem dowiedzieć się/zdziwiłem sie co Wy z tą wsią wieś, wieśniak,... wszędzie wiocha jest loooossssssssssssssssss więc koniec tego tematu
POZDRO dla wszystkich... którzy są przeciwko festynom choinkowym na kołach ....
korzuch - 2005-07-06, 07:12
yo!
Czepjacie sie głosowania ponoc ten własciciel płacił każdemu po 50 zł zeby głosowac
pozdro
Anonymous - 2005-07-06, 08:57
menel zdjęc auta niema,bo wogóle sie w tłumie nie wyróżniało ,szkoda ze pojechaliście bo podobno było o 3 głosy (3 łapy) więcej przy alpinie
http://www.bmwmpowerclub....oto/8zlot64.jpg
mira_croft - 2005-07-06, 09:01
szkoda w sumie sie wypowiadac....ja głosowałam bo sie dobrze baiwłam ze swoja kolezanka i reszta ekipy...i co mam plakac z tego powodu!!!!!!!!!!!!..Menel a gdzie ty byłes na tej bibie, bo ja osobiscie ciebie nie wiedziałąm..co zapijałes buraka??????..taki mocny jestes...ehhh...ja osobiscie nie ma nic przeciwko tej alpinie bo ja nie krytykuje ludzi za to jacy sa i co lubia ..a Wy kochani tak i widac b wam sie to podoba...jezeli ktos za to ma mnei nie lubic a to prosze b.....wisi mi to...ja impreze cala bawiłam sie wysmieniecie w porownaniu do smęciarzy, ktorzy chlalli 2 dni...i siedzieli w furach.....zycze panowie wiecej radosci z takich imprez. no chyba ze czujecie sie zbyt dorosli i zbyt powazni...bo baiwc sie nie potrafia co poniektozy...a wcisnac ćwieka potrafia wszedzie byle by dalej od siebie ....heheh....dobre kochani....no to jestem FESTYNIARA I WIESNIARA!.....boshe normlanie porycze sie kochani!!!!!!!!!!!......pozdrawima tych WIELKICH nie festyniarzy i nie wiesniaków!
ps. i wszystkim tych panów wielkich dzentelmenuffffff, ktorzy byli i nie potrafili sie przywitac nawet...tez pozdrawiam
Miruś
nokerman - 2005-07-06, 09:20
Witam
hmmm... na zlocie nie byłem i niechciałbym burzyć wam tego przesymaptycznego wątku ale dręczy mnie jedno pytanie
co było pierwsze??? kura czy jajko
PS. i nie to żebym chciał zmieniać temat
Piotrek - 2005-07-06, 09:27
ale sie porobiło
to chyba letnie przesilenie
korzuch - 2005-07-06, 09:39
yo!
A ja prostestuje bo chciałem zagłosowac ale niemogłem wstac
pozdro
Piotrek - 2005-07-06, 09:40
| korzuch napisa/a: | yo!
A ja prostestuje bo chciałem zagłosowac ale niemogłem wstac
pozdro |
hahhahahahahahah
Korzuch az mnie kolka złapała
nokerman - 2005-07-06, 09:41
PORA NA PODSUMOWANIE !
Lista osób którzy zabrali głos w dyskusji z liczbą postów:
1- Jacek K. E30 325i --- 11
2- menel --- 8
3- Piotrek --- 8
4- Mcinek --- 6
5- korzuch --- 4
6- LUKAS --- 4
7- truskawka --- 4
8- sarna1 --- 4
9- Baur --- 3
10- cinek_sw --- 3
11- Gasper --- 3
12- kicha --- 3
13- luiza e30 --- 3
14- Pioter_W --- 3
15- Rafał --- 3
16- slawo --- 3
17- kamil --- 2
18- KotSylwester --- 2
19- Melis --- 2
20- RoboCop --- 2
21- WujekDobraRada --- 2
22- Bruner --- 1
23- center --- 1
24- ChriS --- 1
25- henry --- 1
26- Lord Lukasz 1
27- marcin e30 --- 1
28- metaldaw --- 1
29- nokerman --- 1
30- urbi --- 1
reasumując - można pominąc tych którzy zabrali jeden głos - reszta to NABIJACZE POSTÓW - bo ile można rozprawiać o takiej Alpinie
PS. tez jestem KOZAK bo siedze przed kompem
slawo - 2005-07-06, 09:42
i o co cala ta afera?
faktem jest ze strasznie zepsul koles ta alpine i tyle.
o gustach sie nie dyskutuje
Mirus a kto ma do Ciebie jakies pretensje czy zal?
dajcie juz spokuj i wyluzujcie bo zno9w zrobi sie niemilo bez powodu
Piotrek - 2005-07-06, 09:48
Amen
Jacek E30 - 2005-07-06, 13:28
Jak bede w domu to zapodam fotki Jankesa beemki E30 !
cinek_sw - 2005-07-06, 14:29
| nokerman napisa/a: | PORA NA PODSUMOWANIE !
2- menel --- 8
3- Piotrek --- 8
4- Mcinek --- 6
5- korzuch --- 4
6- LUKAS --- 4
7- truskawka --- 4
8- sarna1 --- 4
9- Baur --- 3
10- cinek_sw --- 3
11- Gasper --- 3
12- kicha --- 3
13- luiza e30 --- 3
14- Pioter_W --- 3
15- Rafał --- 3
16- slawo --- 3
17- kamil --- 2
18- KotSylwester --- 2
19- Melis --- 2
20- RoboCop --- 2
21- WujekDobraRada --- 2
22- Bruner --- 1
23- center --- 1
24- ChriS --- 1
25- henry --- 1
26- Lord Lukasz 1
27- marcin e30 --- 1
28- metaldaw --- 1
29- nokerman --- 1
30- urbi --- 1
reasumując - można pominąc tych którzy zabrali jeden głos - reszta to NABIJACZE POSTÓW - bo ile można rozprawiać o takiej Alpinie
PS. tez jestem KOZAK bo siedze przed kompem |
to ja jeszcze dopisze Nokerman --- 2
Jacek zapoda fotki tej e30 a ja jak jeszcze zobacze jakieś pyskówki zamkne ten temat bo widzę że nic ciekawszego do roboty nie mamy jak tylko kłócić się o tą e36...
lepiej zajrzyjecie na tą węgierską galerię
ja tam spędzam dużo czasu relaksując się a nie kłócąc się o tą beemkę
PEace I WYLUSSSUJECIE BO W TAKIM TEMPIE TO DO 50-TKI NIE DOCIĄGNIECIE.......
Piotrek - 2005-07-06, 14:52
| nokerman napisa/a: | PORA NA PODSUMOWANIE !
2- menel --- 8
3- Piotrek --- 8
4- Mcinek --- 6
5- korzuch --- 4
6- LUKAS --- 4
7- truskawka --- 4
8- sarna1 --- 4
9- Baur --- 3
10- cinek_sw --- 3
11- Gasper --- 3
12- kicha --- 3
13- luiza e30 --- 3
14- Pioter_W --- 3
15- Rafał --- 3
16- slawo --- 3
17- kamil --- 2
18- KotSylwester --- 2
19- Melis --- 2
20- RoboCop --- 2
21- WujekDobraRada --- 2
22- Bruner --- 1
23- center --- 1
24- ChriS --- 1
25- henry --- 1
26- Lord Lukasz 1
27- marcin e30 --- 1
28- metaldaw --- 1
29- nokerman --- 1
30- urbi --- 1
PS. tez jestem KOZAK bo siedze przed kompem |
Boże , Nokerman Ty chyba nie masz co robić tylko liczysz kto ile razy sie wypowidał
Ps. zrób aktualizacje bo to już mój 9
Pozdro
Jacek E30 - 2005-07-06, 15:01
Zdjęcia:
http://img159.imageshack....e=bmw0088or.jpg
http://img159.imageshack....e=bmw0099su.jpg
http://img159.imageshack....e=bmw0265lz.jpg
A tu E30 Cabrio by Warszawa:
http://img159.imageshack....e=bmw0244ne.jpg
Piotrek - 2005-07-06, 15:04
fajne sprzęty, super polerka
cinek_sw - 2005-07-06, 15:12
piękne e trzydziestki, mamo!!!! ja też kce takie alu
Marcin e30 - 2005-07-06, 16:09
nie wiem jakie są u was układy ale zróbcie na nastepnym zlocie cos takliego ze wsztscy z klubu będą głosować na jedno klubowe auto i będziecie mieli spokój - nie będeziecie się kłócić kto na co głosował
inna sprawa to na które auto głosować
slawo - 2005-07-06, 16:33
Niemozliwie ladna,typowy german style.Pieknie pod maska - podobaja mi sie takie polerki,Szkoda ze nie ma zdjec wnetrza
LUKAS - 2005-07-06, 16:34
| Marcin e30 napisa/a: | | inna sprawa to na które auto głosować |
na moją, na moją, na moją hehehe
Bo jak Mcinek zrobi juz Reksia to konkurencja wszelka wymięknie ... 8)
Rafał - 2005-07-06, 16:59
bjuti e30 cupe !!!!!!!!!!!
sam kiedys takie mialem !
Jacek E30 - 2005-07-06, 17:07
SŁAWO- to zdjecia robione na zlocie-srodek to na przykład piękne kubły KONIG'A, nie długo bedzie sesja wszystkiego jak juz bedzie to zapodam na forum 8)
slawo - 2005-07-06, 17:46
koniecznie zapodaj,ladnych e30 nigdy za duzo i oko cieszy jak sie takie cos oglada.Pozatym zawsze mozna podpatrzec co tu u siebie zrobic zeby nie zepsuc
Menel - 2005-07-06, 21:09
mira..nie denerwulsja sie
gdzie bylem ze sie z toba nie przywitalem?stalem na betonie zeby sobie niuni nie pobrudzic.no i u was tylko alkohol sie lal a ja prowadzac nie pije wiec...
moglas tez pomyslec wlasnie nad taka sprawa zeby potajemnie zebrac glosy w klubie i glosowac na wasza beemke..wtedy chociaz taki festyn dostal by troche po
niech ktos tez zapoda fotki silnika andrzeja od cabrio alpina..to dopiero chlopaki beda w szoku w jakim oryginalnym stylu jest zrobiony.koniecznie w wysokiej rozdzielczosci
a z tym nabijaniem postow jak zrobic zeby miec taki opis na fotka jak ktorys z was np.nabijacz postow? fajny pomysl
pozdro
duchPW - 2005-07-06, 21:36
Marcin - 2005-07-06, 22:20
| LUKAS napisa/a: | | Marcin e30 napisa/a: | | inna sprawa to na które auto głosować |
na moją, na moją, na moją hehehe
Bo jak Mcinek zrobi juz Reksia to konkurencja wszelka wymięknie ... 8) |
Hehehe dzieki Lukas. Ta E30 z Poznania rzeczywiscie bardzo ladna ale dla mnie autem zlotu byla E30 cabrio z silnikiem Alpina.
Rafał - 2005-07-06, 23:05
hhehehe
ten koles od tego b6 to chyba wpadli w szal "sprajowania" i w tym szale zamalowal zbiorniczki plynu hamulcowego i wspomagania
o rany nawet zbiornik plynu do spryskiwaczy zasprajowany !!!!!
PRZESADA !!!1
Menel - 2005-07-07, 07:21
dlatego napisalem zeby bylo w duzej rozdzielczosci lub z bliska ..
silnik i osprzet jest pomalowany na kolor diament schwartz metalik( i to taki wysoki diament )
KotSylwester - 2005-07-07, 07:41
Mnie się ta Alppinka podoba , widać że gość zaczął robić "porządek" pod maską. jeszcze troche pracki i będzie kozak. Chociaż z taką mocą to nie musi wyglądać jak autko 5 dni myte w garażu i w niedziele jeżdżone.
cinek_sw - 2005-07-07, 15:31
| menel napisa/a: |
a z tym nabijaniem postow jak zrobic zeby miec taki opis na fotka jak ktorys z was np.nabijacz postow? fajny pomysl
pozdro | wydaje mi się że trza przekroczyć magiczną liczbę 1100 postów chiba
ps. fajny silniczek widać że mnówstwo pracy i wysiłku to kosztowało
Pozdro & lussss
Menel - 2005-07-08, 00:25
dodaje nastepna fotke koooozacjiego silniczka B6
http://img126.imageshack....e=silnik2rl.jpg
Marcin e30 - 2005-07-08, 00:40
| cinek_sw napisa/a: | | menel napisa/a: |
pozdro | wydaje mi się że trza przekroczyć magiczną liczbę 1100 postów chiba
ps. fajny silniczek widać że mnówstwo pracy i wysiłku to kosztowało
Pozdro & lussss |
a jeszcze niedawno wystarczyło mieć 1000 żeby być nabijaczem
cinek_sw - 2005-07-08, 15:32
niop ale widać że poprzeczka się podniosła ale śjakoś nadążam za czołówką
ps. ten silniczek naprawdę jest wypucowany, nawet mojej klejnoty chyba tak nigdy nie były czyste
slawo - 2005-07-08, 16:26
nawet alternator swie pieknie blyszczy,cudo taki silniczek....musze duzo nad swoim popracowac zeby tak wygladal,ale wszystko w swoim czasie
Menel - 2005-07-11, 22:35
a o to znowu wisniowe niemiecko japonskie autko do jezdzenia po bagnach i budowach
ciekawe gdzie sie kupuje takie fajowe zawieszenie + 150 mm ?
szkoda ze nie widac jakie jest z przodu...
http://img223.imageshack....e=festyn1cb.jpg
fotka zapozyczona ze strony klubowicza marcina
cinek_sw - 2005-07-12, 16:07
pewnie tatuś miał na zbyciu sprężyny od Jelcza
|
|