BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - :: JAKA MUZA W KLIPIE ?? ::

nokerman - 2005-10-25, 17:40
Temat postu: :: JAKA MUZA W KLIPIE ?? ::
elo

Ludzie, jeśli macie jakies sugestie i propozycje odnośnie muzyki w klipie z Tarnowa to poproszę o przesyłanie tych sugestii w formacie pliów *.mp3 na adres: nokerman@tlen.pl

zdaje się na WASZ gust bo ja jakoś ostatnio mam dębowe uszy :? :wink:

pozdro :-)

korzuch - 2005-10-25, 17:48

yo!
Jutro ci wpuszcze węza pt. Kosheen - Catch Ferry Corsten V.mp3 :D i to do filmu zadaj :D
pozdro

center - 2005-10-25, 18:24

a moze temat przewodni z autka KOKO
dj karpin - you belong to me...

KORDI - 2005-10-25, 19:01

Nie ważne jaka...żeby tylko była szybka i w miare fajnie basiło.... :wink:
Do takich prezentacji taka muza pasi.... :)

MrKrYH_e34 - 2005-10-25, 19:03

pamietam jak na pocz wakacji sie koko zapowietrzyl jak uslyszal ten utworek ... niby moglby byc .. ale czy nie lepiej np do palenia kapci dac jakis metal ?? jakas mega wymiec na gitarkach ?? PS nie jestem zadnym metalem . .ale wiem ze takie cos z paleniem kapci sie zgrywa ..
Bruner - 2005-10-25, 19:15

popieram krycha, do jarania itp jkakis ostry gitarowy kawalek, a potem mozna zrobic przejscie i cos spokojniejszego przy ujeciach z ogniska itp. Zaraz przeszukam swoj dysk, moze sie cos odpowiedniego znajdzie
PepiS - 2005-10-25, 19:58

dorwalem ostatnio essential mix Masiello, jest kosior, dobrego mixa mozna z niego zlozyc bo trwa 3h a ma motywy spokojne i skoczne :twisted: Jedyny minus to 250MB wiec musialbym ci go wrzucic na ftp.
Piotrek - 2005-10-25, 20:27

Celin Dion i Ryszard Krawczyk :D

a tak na poważnie moze Snap-The power?

SmasherE30 - 2005-10-25, 21:48

na klip z trasy może być:
Armin Van Buuren - Shivers

"you belong to me" jest zbyt monotonne - płaskie :wink:

na palenie laczka:
dirt devils - the drill (evacuation mix) - chodzi o sam motyw przewodni
może DJ peran - we want to be free

generalnie pożytek może być też z:
DJ Matys vs. Marc Van Linden - The Flight (Original Mix)
lange vs gareth emery - this is new york

zaraz coś przesle :wink:

Przemass - 2005-10-25, 22:56

Soulfly - Boom
korzuch - 2005-10-26, 08:06

yo!
Jeżeli Marc van linden to tylko solo a nie z tymi wsiurami z polski mam całe CD z Terminal Clubu jak był na wystepach w Polsce grał solo bez tych dałnów :D
pozdro

michalek - 2005-10-26, 09:05

SmasherE30 napisa/a:

dirt devils - the drill (evacuation mix)

:mrgreen:

korzuch - 2005-10-26, 10:17

yo!
Dzis słyszałem kultowy zespół muzyki disco polo TOP ONE :D może cos z ich repertuaru :D
pozdro

slawo - 2005-10-26, 12:48

daj jakis System OF A Down np B.Y.O.B z nowej plyty
Łukasz - 2005-10-26, 12:48

Topless - "nasza muzyka" lub "ciało do ciała", "rzeki przepłynąłem, góry pokonałem lub takie tam" :idea:
Mogą być też Fasolki - "Fantazja", jakby co Rafał ma na mp3 ja też...
może być też jakieś czeskie lub ruskie disco....też mam jakby co :D

Na koniec proponuję Kill'em all Metallica :twisted:
Szymon Wydra i Carpe Diem tez może być
:D

A może jakiś jazz na przykład Luka van der Year and the Baby Musik Band

"Koszin " korzuch tez jest ok

mira_croft - 2005-10-26, 13:09

moge zaspiewać!!!!!!!!!!!!!!! buuhehehehhe :lol:
Miruska

Łukasz - 2005-10-26, 13:22

lepiej nie :lol:
mira_croft - 2005-10-26, 13:37

Nokerman no pozwoł mi cos zaspiewac!!!!!!!!!!! hihihi :lol:
Miruska

JiM - 2005-10-26, 14:07

najpierw zrobcie material a dopiero dopasujcie muze, spojrzcie na Galczycha - oni robia to genialnie

ja kiedys nagralem kumpla jak cuda mercem robil i do tego muza Edith Piaf i bylo kozak :D

Łukasz - 2005-10-26, 14:25

Piaf? To francuskie reggae w ogóle się nie nadaje :wink: :lol: !
To już lepiej mazurek by Rafał Blechacz :idea: :wink:

korzuch - 2005-10-26, 14:29

Łukasz napisa/a:
Piaf? To francuskie reggae w ogóle się nie nadaje :wink: :lol: !
To już lepiej mazurek by Rafał Blechacz :idea: :wink:

yo!
buhahahaha :D :D JiM podaj swój email to ci zamówie CD od Galczycha bo juz archiwum niemożna sciagac :D i gratis ci nagram troche starego The Exploited :D
pozdro

Łukasz - 2005-10-26, 14:42

Iron Maiden jest także bardzo wytwornie i konkretnie wymiatającym zespołem hard metalowo rockowym, który mógłby się nadać do tychże celuffffff :D

Choć myślę, że Apokaliptyka też nie byłaby zła, Korn ujdzie i będę oczywiscie lobbował TOPLESS :idea: :!:

i jeszcze taka piosnka, tekst pamietam ".... jeżeli mówisz, że nie chcesz, to własnie chcesz...i będziesz mieć...." dobre, dobre, choc lepsze to na ucho pannie na tylnym siedzeniu.... :lol:

nokerman - 2005-10-26, 23:27

slawo napisa/a:
daj jakis System OF A Down np B.Y.O.B z nowej plyty

poprosze na nokerman@tlen.pl w mp3
Łukasz napisa/a:
Topless - "nasza muzyka" lub "ciało do ciała", "rzeki przepłynąłem, góry pokonałem lub takie tam" :idea:

ryby i żaby głosu nie maja :mrgreen:
truskawka napisa/a:
Nokerman no pozwoł mi cos zaspiewac!!!!!!!!!!! hihihi :lol:
Miruska

ze względu na szacunek dla kolegów nie mogę się na to zgodzic 8)
JiM napisa/a:
najpierw zrobcie material a dopiero dopasujcie muze, spojrzcie na Galczycha - oni robia to genialnie

ja wole na odwrót, muza a do tego obraz, 8)

Menel - 2005-10-26, 23:35

a moze cos z Celin Dion?
Bruner - 2005-10-27, 00:21

Do przejazdu, palenia itp mozna by dac cos z szybszych kawalkow Satrianiego, np "Extremist" albo "Motorcycle driver". Szybkie rockowe instrumentalne kawalki, ale bez nadmiernego ciezaru, nie bedzie razic osob nielubacych taiej muzy. Jak mi sie uda to wysle na malia, bo mi cos dzis siec kuleje.
Łukasz - 2005-10-27, 09:30

a może coś życiowego? Np. "Życie jest nowelą"? Taka parafraza.....
:wink:

A w ogóle to CRAZY FROGGGGGGGGGGGGGGG :!: :!: :!: :!: :!:

plizzzzzzzzz :D

Menel - 2005-10-27, 11:09

no no...i tu sie zgodze z lukaszem :lol: koniecznie musi byc krejzi fog
korzuch - 2005-10-27, 12:14

yo!
KREJZI FOK :D
pozdro

Łukasz - 2005-10-27, 12:16

nie fok, nie fog ino FROG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
mamy większość :D

MrKrYH_e34 - 2005-10-27, 13:21

Tak lukam na swoje mp3 ..i mysle ze tak jak noker czy ktos tam wspomnial PERAN .. on wyjasnia .. ... z ostrzejszych ..
to linkin park "meteora" .. jest jeden dobry kawalek w 1min50 sek sie zaczyna ;)
Z ostrzejszych mialem kiedys qpe plyt ale jako technomaniak pozbylem sie tego .. moze cos zz top .. czy jakos ??

Do spokojniejszych momentow napewno sie nadaje ATB "Believe in me" lub "let u go"

Piekny kobiecy wokal do jakichs zwolnionych ujec np jak pali kapcia ktos .. Polecam Delirium moge to przeslac bo nie wiem czy to wykonawca ;/ .czy co .. monotonny delikatny przepiekny kawalek poprostu orgazm dla ucha !! !

Do palenia kapcia idealny i kultowy motyw Chemical brothers "Funk Soul Brother" mysle ze kazdy sie tu ze mna zgodzi ..

Na koniec mam cd z fimu 60 second wiec jak cos to moge wyslac sa tam dobre kawalki np DMX Party up ..

Czy muza z matrixa .. klutowy kawalek Rob D- Clubbed2death ..

Jesli bedzie na filmie kawalek na ktorym sie komus auto skonczylo np gdy 535 padlo .. to proponowalbym piosenke "zdradziułas ku..o mnie" czyli chryzantemy złociste ;)

Boshe moglbym tak w nieskonczonosc .. mam qpe muzy na kompie to jak cos mowi i wysle .. obraz na filmie to jedno a dobra muza to 2 gie i bardzo istotne. . wiadomo ze do palenia kapcia nie dasz muzy evy sonnet "ja i rmb":)) pozdro :P

Łukasz - 2005-10-27, 13:27

do palenia kapcia najlepszy jest dźwięk palenia kapcia :idea:
Piotrek - 2005-10-30, 11:45

Łukasz napisa/a:
do palenia kapcia najlepszy jest dźwięk palenia kapcia :idea:

dziwne ale tutaj się z tobą Łukasz zgadzam

Łukasz napisa/a:
nie fok, nie fog ino FROG

a moze Crazy Zbok? :D :D :D

SmasherE30 - 2005-10-30, 11:58

O wlaśnie! Ja o tym nie wspomniałem, ale istotną sprawą jest żeby do ujęć z palenia kapcia podkłąd dać, ale zdecydowanie wyciszony, aby można było wsłuchiwac się w dźwięki silników i smażonych laczy :idea:
MrKrYH_e34 - 2005-10-30, 13:25

Kiedy bedzie premiera filmu ?? ? i jaka muze wybrales moze nam cos napiszesz ?? Jestem na maxa ciekaw czy bedzie evasonet heheh :roll:
cinek_sw - 2005-10-30, 14:00

sie nie udzielam tylko czekam na efekt końcowy, nie byłem, audiofil też nie sem wiec czekam z niecierpliwością na happy end