BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Pirat w BMW

cinek_sw - 2005-08-11, 15:31
Temat postu: Pirat w BMW
ze względu na to iż artykuł dotyczy Nas i Naszych śmigiełek umieszczam go w osobnym temacie.....
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=655163
mam nadzieję że takie sceny są rzadkością...... nie chciał bym się mylić :cry:

duchPW - 2005-08-11, 15:49

nieeeeeeeee - nam się to NIGDY nie zdarza -prawda chłopaki (i dziewczyny) - hihi

P.S.
a najbardziej lubię, jak "dziadek" rozklekotanym malarem albo poldolotem jedzie przyklejony do osi jezdni, mimo, że ma szerokie pobocze, a z naprzeciwka walą samochody, ale nie zjedzie, bo ON wie jaka jest przepisowa prędkość i z taka wszyscy mają się poruszać

jedna sprawa, to brawura, a inna, to dziadki-zawalidrogi - nie twierdzę, że zawsze trzeba łamać przepisy, ale taki lajf, choć osobiście lubię np. przepuszczać ładne dziewczyny na przejściu dla pieszych :wink:

cinek_sw - 2005-08-11, 16:01

Pioter_W napisa/a:
choć osobiście lubię np. przepuszczać ładne dziewczyny na przejściu dla pieszych :wink:

tru tru :D :D :D

mira_croft - 2005-08-11, 16:08

no i dobrze ze lubisz..ja sie wszystkim panom zatrzymujacym usmiecham od ucha do ucha i macham raczka :twisted: ...a jak wioza panny wtedy jest bekowo buuuuuhehehehehehheh:) :twisted: ............to jedna z milszych rzeczy, jak sie kierowcy zatrzymuja chociaz nie musza......tru tru! :lol:
Miruś

Go - 2005-08-11, 16:13

Ciekaw tylko jestem jak panowie z interia.pl dogonili tego wariata tą 7... miałem wrażenie że w pogoni za zdobyciem jakże ważnego dla ludzkości materiału jechali troszeczkę za szybko...

Obejrzyjcie filmik..

cinek_sw - 2005-08-11, 16:16

truskawka napisa/a:
...to jedna z milszych rzeczy, jak sie kierowcy zatrzymuja chociaz nie musza......tru tru! :lol:
Miruś

\.... i wtedy wiesz że spełniłeś dobry uczynek :oops: :oops: i tak jakoś przyjemniej się jedzie po tych zatłoczonych mieścinach........

duchPW - 2005-08-11, 16:19

...tia, a potem znowu ognia :twisted:
Lord Lukasz - 2005-08-11, 16:21

Spieszyło mu sie pewnie troche :D :D :D
--==maly==-- - 2005-08-11, 16:44

Eee to to pikuś nie żaden pirat :wink:
center - 2005-08-11, 18:56

ale pirat fium fium...
ale to ich autko ladnie sie pocilo zeby dojsc ta bejce :)

metaldaw - 2005-08-11, 21:03

materiał piewsza klasa - nie ma co!!! - gratulacje profesjonalizmu i trzeźwości osądu dla autorów - kurde ale se materiał zamieścieli ZGROZA!!! teraz nie zasnę przez kilka nocy z rzędu bo grasuje jakiś pirat (ciekawe czy miał hak zamiast ręki i drewnianą nogę??)

A tak poważnie to nie szkoda było czasu na pisanie tak marnego materiału??

urbi - 2005-08-11, 21:52

Pioter_W napisa/a:
...tia, a potem znowu ognia :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BADYL - 2005-08-12, 20:24

To moze jednak ocenzurujemy film z Torunia i nie bedziemy sie wychylac.
mira_croft - 2005-08-12, 21:17

mam nadzieje ze Tak WŁAŚNIE ZROBISZ!!!!!!!!!!!! :twisted:
Miruś

urbi - 2005-08-13, 02:07

nie rob tego Kirek !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

to straci w ogole sens .... jesli tak zrobisz to cala polska sie pogniewa :lol:

MARAS - 2005-08-13, 20:00

Ciekawe ile te pedały z kamerką cisneły by uwiecznić kolesia w beemce to oczywiście nie była pewnie brawurowa jazda by zrobić filmik... żygać mi się chce jak czytam takie pierdoły... TO zazdrośc nic więcej sam ilekroć jechałem do Wawki to z Płońska cisołem po 180 lewym pasem i poganiałem światłami na prawy pas... a jak mnie ktoś doganiał to zjeżdżałem na prawy puszczałem i dalej lewym a co nie wolno...
Mariusz - 2005-08-15, 00:31

Ach te pismaki ... szukają sensacji.
Niech zobaczą ilu policjantów jeździ starymi trójkami czy piątkami skoro tacy dociekliwi ...

cinek_sw - 2005-08-15, 15:19

co nie zmienia faktu że taki artykuł powstał, że też nie mogli popędzić za jakimś Łoplem VW etc.
Piotrek - 2005-08-16, 19:14

gosc z beemki powinien wyjsc z auta i mu tą kamere na łbie rozwalic
Edit by Cinek_sw: Piotrek wylusssuj bez takiego hardcore'u

Mc - 2005-08-16, 21:22

Ale jaja... :) :):)
Pismaki z interii napisa/a:
Udało się nam więc zarejestrować jak nagle wyłania się zza autobusu turystycznego (co widać na zdjęciach i filmie). Wyobrażamy sobie jak zaskakujący i groźny to był manewr dla kierowcy białego autokaru.

Patrząc na to zdjęcie, dochodzę do wniosku, że kierowca autokaru musiał ostro dać po heblach i mało nie dostał zawału, bo Buffemka obtarła mu kufrem znaczek na przedzie autokaru, szczególnie, ze napewno jechała trzy razy szybciej...
Tak to jest z pismakami, że jak się nic nie dzieje, to wysysają niestworzone historie z palca...
Kiruś, a co do filmu z Torunia, to już wiem komu nie możemy pokazywać pewnych fragmentów... :) :):)

cinek_sw - 2005-08-16, 21:49

Mc napisa/a:

Kiruś, a co do filmu z Torunia, to już wiem komu nie możemy pokazywać pewnych fragmentów... :) :):)

aha dzięki........ :( :( :( :(

Go - 2005-08-16, 22:38

Piotrek napisa/a:
gosc z beemki powinien wyjsc z auta i mu tą kamere na łbie rozwalic

Święte słowa, ja bym jeszcze coś zrobił, ale ze względu na Miriam, nie napiszę co ;)

Pawel-e30 - 2005-08-16, 22:41

Cytat:

Miriam, ;)

buahahha to się dziewczyna ucieszy z komplementu :wink:

Go - 2005-08-16, 22:42

Od razu mówię: Mira, to był żart, Kot Sylwester mnie podpuścił ;)
Pawel-e30 - 2005-08-16, 22:44

No i tym sposobem mamy nową ksywke na forum :lol: :lol: :lol:
cinek_sw - 2005-08-16, 22:48

no tak ja swoje wy swoje, ręce opadają, ale to jest nic w porównaniu do tego jak Mirka to zobaczy :lol: :lol: :lol:
Go - 2005-08-16, 22:49

Żeby nie było, że plagiat zrobiłem:

KotSylwester napisa/a:
Wydaję mi się że Mirra coś tu ukrywa... przecież jest temat gołe Baby;)

Czy imię Mira pochodzi od Miriam?

cytat pochodzi z http://slave.e-edukacja.p...er=asc&start=30

duchPW - 2005-08-16, 22:55

SkarżePyta :mrgreen:
LUKAS - 2005-08-16, 23:11

Tak czy siak macie u Miry przewalone :lol:
cinek_sw - 2005-08-16, 23:13

LUKAS napisa/a:
TRU TRU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pawel-e30 - 2005-08-16, 23:15

cinek_sw napisa/a:
LUKAS napisa/a:
TRU TRU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

buahahhahahah KotSylwester powiedział że ona pokręci poopą i jej przebaczymy :lol: :lol: :lol:

sancho - 2005-08-16, 23:26

smieszny jest caly ten artukuł jak i ich ten filmik !!

koles ledwo ciagnie tą "7" ominął jakis autokar i juz sensancja , zreszta napewno ostro nie zasuwał skoro go dogonili
lipa :!:

Mc - 2005-08-17, 08:06

cinek_sw napisa/a:
Mc napisa/a:

Cinek... to że napisałem, że komuś nie możemy pokazywać niektórych fragmentów, nie znaczy, że niepokażemy ich nikomu... :) :):)

Łukasz - 2005-08-17, 13:46

nieee, no straszliwy pirat z tego pana, ja bym go zamknoł w areszcie na okres jakiegos pół roku bez sądu conajmniej normalnie :lol:
Firley - 2005-08-17, 14:02

zobaczcie na kometnarze tego artykułu chcieli chyba zrobić nim sensacje ale nie widze zadnego sprzyjającego im komenta
Ludzie szukają sensacji wszędzie artykuł padaka :evil:

cinek_sw - 2005-08-17, 14:16

Mc napisa/a:
cinek_sw napisa/a:
Mc napisa/a:

Cinek... to że napisałem, że komuś nie możemy pokazywać niektórych fragmentów, nie znaczy, że niepokażemy ich nikomu... :) :):)

nie no spoko ja tam kcem obejrzeć... moze czegoś się nowego nauczę :shock: :shock: :shock: