| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - O co chodzi z beemką?
Pułkownik Zuber - 2007-02-26, 18:56 Temat postu: O co chodzi z beemką? Siema.
Wchodze dziś na forum www.beemka.pl a tam inne forum
Podzieliliście się jakoś? Przegapiłem rozłam?
Adi - 2007-02-26, 19:19
Jest mała różnica:
www.beemka.pl a www.beemka-klub.pl
casus maximus - 2007-02-26, 19:36
no fakt, sa dwie beemki. tamta jest chyba darca. widac ze dopiero zaczyna sie tworzyc jego forum.
BADYL - 2007-02-26, 19:42
Nazwe Beemka wymyslił Darco wiec chyba nie musze juz wiecej tlumaczyc ze jakis nikt z klubu nie moze mu zabronic używania nazwy BEEMKA.
Menel - 2007-02-26, 20:40 Temat postu: Re: O co chodzi z beemką?
| Pułkownik Zuber napisa/a: | Siema.
Podzieliliście się jakoś? Przegapiłem rozłam? |
A ja wchodze nie tylko dzis na forum www.bmw-sport.pl a tam...nic
Skasowaliscie sie jakos ? Przegapilem upadek ?
Adi - 2007-02-26, 20:41 Temat postu: Re: O co chodzi z beemką?
| El Menello napisa/a: | | Pułkownik Zuber napisa/a: | Siema.
a ja wchodze nie tylko dzis na forum www.bmw-sport.pl a tam...nic
skasowaliscie sie jakos ? Przegapilem upadek ?
|
właśnie właśnie o co biega?
Yakuzatti - 2007-02-26, 20:43
Kot zjadl mysz
casus maximus - 2007-02-26, 20:44
tu rozlam tam upadek
Pietrek - 2007-02-26, 20:47
| Cytat: | tu rozlam tam upadek |
"Ja trwam ! My trwamy ! Wytrwamy !
Jeszcze tyle do zrobienia mamy "
Pułkownik Zuber - 2007-02-26, 20:48
| El Menello napisa/a: | | Skasowaliscie sie jakos ? Przegapilem upadek ? |
Strajk jest. Wieść gminna głosi iż podobno chodzi o podwyżki dla moderatórów...
ChriS - 2007-02-26, 20:54
| El Menello napisa/a: | A ja wchodze nie tylko dzis na forum www.bmw-sport.pl a tam...nic
Skasowaliscie sie jakos ? Przegapilem upadek ? |
Idzie wiosna ,może coś nowego wypączkuje
BM 6 - 2007-02-26, 21:06
| ChriS napisa/a: | | El Menello napisa/a: | A ja wchodze nie tylko dzis na forum www.bmw-sport.pl a tam...nic
Idzie wiosna ,może coś nowego wypączkuje |
Wiosną się "wsadza"...... i może z tego powodu "zamknęli"???..... i poszli "w długą"
Menel - 2007-02-26, 21:14
| Pułkownik Zuber napisa/a: | | El Menello napisa/a: | | Skasowaliscie sie jakos ? Przegapilem upadek ? |
Strajk jest. Wieść gminna głosi iż podobno chodzi o podwyżki dla moderatórów... |
oo to super, bede mial pieniazki
nokerman - 2007-02-27, 08:50
ba beemwu sport nie miał kto się rzucić po złotypiędziesiąt na serwer i padli na pysk
ale jaja panie ferdku
center - 2007-02-27, 09:21
u nas przynajmniej sa sponsorzy, michelin, pirelli czy kuhmo zawsze rzuca jakimis 'drobnymi' to z 1 takie zapomogi zaplaci sie serwer na 50 lat, kupi milion ramek, 30tys flag, 1k namiotow itd..
a ja wciaz nie moge sie doprosic podwyzki, jestescie bezduszni, przez was budowa daczy we francji mi stoi bo faktur na marmur nie moge zrealizowac..
ech zle sie dzieje w panstwie pruskim...
MAJSU - 2007-02-27, 10:28
Trzeba wracac na ukochane BKP
Łukasz - 2007-02-27, 10:42
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | Trzeba wracac na ukochane BKP |
ukochane? wow
korzuch - 2007-02-27, 10:46
yo!
chyba za całosc kupili zapas herbatki
kiloff - 2007-02-27, 10:59
| MAJSU_WuWuA napisa/a: | Trzeba wracac na ukochane BKP |
tylko najpierw zalozyc 14" i dac sprezyny +20 - bo co innego to juz "hardcore" ..
Kyokushin - 2007-02-27, 11:43
| BM 6 napisa/a: | A ja wchodze nie tylko dzis na forum www.bmw-sport.pl a tam...nic
Wszystkich ciekawych zapraszam na www.bmw-sport.ru - tam są szzegóły.
Ruscy kupili od nas pl za bańke. Dziś ide do fusa po nową 6
RoboCop - 2007-02-27, 12:15
| kiloff napisa/a: | | MAJSU_WuWuA napisa/a: | Trzeba wracac na ukochane BKP |
tylko najpierw zalozyc 14" i dac sprezyny +20 - bo co innego to juz "hardcore" .. |
dobre
Piotrek - 2007-02-27, 12:20
| El Menello napisa/a: | A ja wchodze nie tylko dzis na forum www.bmw-sport.pl a tam...nic
|
a to jeszcze lepsze
Kyokushin - 2007-02-27, 13:16
Oki, www.bmw-sport.pl już chodzi, jednak ruscy sie rozmyślili.
duchPW - 2007-02-27, 13:38
... tylko kogo to obchodzi - czy Wy umiecie sie reklamować tylko w tak nachalny sposób?
poczekaj aż ktoś, gdzieś dostanie bana, to znowu zyskacie zwolennika - cierpliwości
Kyokushin - 2007-02-27, 14:02
| PioterW napisa/a: | ... tylko kogo to obchodzi - czy Wy umiecie sie reklamować tylko w tak nachalny sposób?
poczekaj aż ktoś, gdzieś dostanie bana, to znowu zyskacie zwolennika - cierpliwości |
Został poruszony wyżej temat forum więc napisałem co i jak.
Łukasz - 2007-02-27, 14:02
| Kyokushin napisa/a: | | Oki, www.bmw-sport.pl już chodzi, jednak ruscy sie rozmyślili. |
a czy jeździcie czasem bookiem?
Kyokushin - 2007-02-27, 14:04
| Łukasz napisa/a: | | a czy jeździcie czasem bookiem? |
popijając zieloną herbatkę
Łukasz - 2007-02-27, 14:24
ja lubię mieć obie ręce na kierownicy więc chyba nie.....
gdybyście popijali sokiem z brzozy, albo rumiankiem lub lipą to mooooże bym się skusił.
duchPW - 2007-02-27, 15:02
| Łukasz napisa/a: | ja lubię mieć obie ręce na kierownicy więc chyba nie.....
gdybyście popijali sokiem z brzozy, albo rumiankiem lub lipą to mooooże bym się skusił. |
akurat lipy tam jest sporo, więc dasz radę
Pułkownik Zuber - 2007-02-27, 15:34
Zazdrośnicy
Łukasz - 2007-02-27, 15:36
jedenz przedstawicieli bmwspurt był ostatnio na Grochowie na naszym mini spocie i....szkoda mi go było - tak się chłopak męczył. ALe trza przyznac, że kręcić kołem w miejscu, po sniegu przy cofaniu umie jak nikt inny. Szacunek.
Kyokushin - 2007-02-27, 16:21
Jak ktoś reflektuje na herbatkę tudzież rumianek zapraszamy.
Do dyskusji na naszym forum na temat smaku wyżej wymienionych również. Linku nie mogę podać gdyż znowu, zostanę o reklamę posądzony.
Pułkownik Zuber - 2007-02-27, 16:22
| Cytat: | | a czy jeździcie czasem bookiem? |
Ja czasem przy piątkowym, albo sobotnim wieczorze zdarza się że pójdę ostro "bo bandzie" ale nie wiem czy to znaczy dosłownie to samo co "jeździć bokiem".
Łukasz - 2007-02-27, 16:24
pragnę zaznaczyć, że na tutejsi forumowicze to abstynenci.
Pułkownik Zuber - 2007-02-27, 16:28
| Łukasz napisa/a: | | pragnę zaznaczyć, że na tutejsi forumowicze to abstynenci. |
A herbatę chociaż pijecie?
Czy tylko miłością do zapachu spalonej gumy żyjecie?
BM 6 - 2007-02-27, 16:28
| Kyokushin napisa/a: | Jak ktoś reflektuje na herbatkę tudzież rumianek zapraszamy.
Do dyskusji na naszym forum na temat smaku wyżej wymienionych również. Linku nie mogę podać gdyż znowu, zostanę o reklamę posądzony. |
Nie musisz swojego forum tak bardzo reklamować na naszym forum, bo my wszyscy ten adres dobrze znamy a od czasu do czasu, kiedy u nas frekwencja wzrasta, to wiadomo bez sprawdzania, że ..........BMWsport ......... "padło"
Pozdrowienia i całuski - M.
tomcat944 - 2007-02-27, 16:35
hej,
ale Mariolcia pojechala po bandzie.... az milo poczytac....
Kyokushin - 2007-02-27, 16:55
| BM 6 napisa/a: | | my wszyscy ten adres dobrze znamy |
Niezmiernie mnie to cieszy
Czasem bywa że jednym padnie domena, innym skończy się limit transferu więc czasem ciśnienie, tfu, frekwencja skacze
tomcat944 - 2007-02-27, 17:02
hej,
ale widze, ze nastapilo male odprezenie w stosunkach miedzy forami....
no i dobrze... nie lubie zbytnio napietej atmosfery....
P.S. Kyokushin, jak tam idzie reanimacja e24 Kota bo jak ostatnio zagladalem to cos zamarlo...??
BM 6 - 2007-02-27, 17:15
| Kyokushin napisa/a: |
Czasem bywa że jednym padnie domena, innym skończy się limit transferu więc czasem ciśnienie, tfu, frekwencja skacze |
Kochany! To, że skończył się nam limit transferu przed czasem, to tylko świadczy o tym, jak popularne i często odwiedzane jest nasze forum w przeciwieństwie do Waszego. Frekwencja rzeczywista przekroczyła u nas planowaną, ale spokojnie, już jest OK! /ORMO czuwa, wywiad działa./
U Was, jak nie zamkną forum to limitu nie zabraknie, nie musicie się obawiać. Możecie nam co najwyżej ... pozazdrościć dobrego zarządzania.
A tymczasem ..... pozdrowienia i całuski - M.
BADYL - 2007-02-27, 17:33
| Pułkownik Zuber napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | | pragnę zaznaczyć, że na tutejsi forumowicze to abstynenci. |
A herbatę chociaż pijecie?
Czy tylko miłością do zapachu spalonej gumy żyjecie? |
A kto ci powiedział ze upalamy gumki??Bo jakos ja sobie nawet nie przypominam kiedy ostatnio ktos to robił.
Menel - 2007-02-27, 17:59
no i jak tam u was na bmw sport czuja sie dezerterzy tacy jak Love Joy, Arczi ?
a co do frekwencji to na dniach bedziecie mieli wieksza ogladalnosc dzieki BOSKIEMU
bo zmienil piaskownice i zabral zabawki
kiloff - 2007-02-27, 18:31
| El Menello napisa/a: | | bo zmienil piaskownice i zabral zabawki |
eee on i jego 18 tematow na temat RS-ow (polerowanie RS-ow, jaki klej do srubek w RS-ach, jak szeroki rant w RS-ach, czy ten lakier jest odpowiedni do RS-ow, czy te wentylki nie beda za bardzo wystawac w RS-ach, czy taka opona ma odpowiedni bieznik do RS-ow, czy RS-y w otoczeniu kombajnu i bagna na podworku wyglada dobrze .. itd) a teraz takze pewnie z 10 tematow na temat hartge przeniesli sie na qltstajla .. wiec moze BMW-sport ominie ..
kuzyn - 2007-02-27, 18:34
| kiloff napisa/a: |
eee on i jego 18 tematow na temat RS-ow (polerowanie RS-ow, jaki klej do srubek w RS-ach, jak szeroki rant w RS-ach, czy ten lakier jest odpowiedni do RS-ow, czy te wentylki nie beda za bardzo wystawac w RS-ach, czy taka opona ma odpowiedni bieznik do RS-ow, czy RS-y w otoczeniu kombajnu i bagna na podworku wyglada dobrze .. itd) a teraz takze pewnie z 10 tematow na temat hartge przeniesli sie na qltstajla .. wiec moze BMW-sport ominie .. |
buahahahahahahahah dobre
Pułkownik Zuber - 2007-02-27, 18:35
| kirek napisa/a: | | A kto ci powiedział ze upalamy gumki??Bo jakos ja sobie nawet nie przypominam kiedy ostatnio ktos to robił. | .
A nie upalacie?
| BM 6 napisa/a: | Kochany! To, że skończył się nam limit transferu przed czasem, to tylko świadczy o tym, jak popularne i często odwiedzane jest nasze forum w przeciwieństwie do Waszego. Frekwencja rzeczywista przekroczyła u nas planowaną, ale spokojnie, już jest OK! /ORMO czuwa, wywiad działa./
U Was, jak nie zamkną forum to limitu nie zabraknie, nie musicie się obawiać. Możecie nam co najwyżej ... pozazdrościć dobrego zarządzania.
A tymczasem ..... pozdrowienia i całuski - M. |
Ja Wam zazdroszczę!
Pozdrowienia i całuski- M.
kafarek - 2007-02-27, 18:37
| Pułkownik Zuber napisa/a: | | A nie upalacie? |
My nie!!!
Yakuzatti - 2007-02-27, 18:41
| kiloff napisa/a: | eee on i jego 18 tematow na temat RS-ow (polerowanie RS-ow, jaki klej do srubek w RS-ach, jak szeroki rant w RS-ach, czy ten lakier jest odpowiedni do RS-ow, czy te wentylki nie beda za bardzo wystawac w RS-ach, czy taka opona ma odpowiedni bieznik do RS-ow, czy RS-y w otoczeniu kombajnu i bagna na podworku wyglada dobrze .. itd) a teraz takze pewnie z 10 tematow na temat hartge przeniesli sie na qltstajla .. wiec moze BMW-sport ominie .. |
O w morde
Najnowszy screen z BMW sport, czyzby nowe zainteresowania?
Rafał - 2007-02-27, 18:54 Temat postu: Re: O co chodzi z beemką?
| Pułkownik Zuber napisa/a: | Wchodze dziś na forum www.beemka.pl a tam inne forum
| El Menello napisa/a: |
A ja wchodze nie tylko dzis na forum www.bmw-sport.pl a tam...nic
|
az mnie gardło boli
Kyokushin - 2007-02-27, 20:15
| Yakuzatti napisa/a: | | Najnowszy screen z BMW sport, czyzby nowe zainteresowania? |
Wydało sie
Yakuzatti - 2007-02-27, 20:36
| Kyokushin napisa/a: | | Yakuzatti napisa/a: | | Najnowszy screen z BMW sport, czyzby nowe zainteresowania? |
Wydało sie |
To ja sie wkrecam
Łukasz - 2007-02-28, 08:49
przepraszam szukam świecących wentylków do polerowanego rantu moich RSów i lalki Barbi do powieszenia na lusterko i jak myślicie, czy pielucha tetrowa dobrze się nadaje do nabłyszczania moich pięknych felg?
Menel - 2007-02-28, 09:49
ja slyszalem ze do 2.5 calowych ! polerowanych rantow kozackich eresow pasuje blyszczaca plyta CD pod lusterko a lalka Barbi na tylna polke miedzy gloniki zamiast pieska kiwajacego glowa.
pamietaj ze na kazdych swiatlach lepiej wyskoczyc z beemki i wyczyscic damskim pedzelkiem 2.5 calowe polerowane ranty tych boskich eresow
nokerman - 2007-02-28, 10:16
Panwie - może dajcie spokój już z tymi podjazdami do Barabusa co?
Koleś póki co jest zbanowany, zadeklarowałsię że odchodzi (zobaczymy co z tego wyjdzie) a wy tu jeszcze jakieś prywaty odstawiacie
Dwóch powyżej póki co dostaje ostrzeżenia!!
i proszę skońćzyć już takie podjazdy, tamat wątku jest zupełnie inny.
PZDR
Menel - 2007-02-28, 10:29
spoko, ostrzezenie moze byc ale gdzie ty tam wyczytales ze chodzi o jakiegos uzytkownika? ani nie napisalem zadnej ksywki,nicka,imienia itd itd.
chyba lepiej ostrzezenie brzmialo by " za zasmiecanie tematu"
nie uwazacie
nokerman - 2007-02-28, 10:35
Obaj wiemy oco chodzi, ale jak chcesz to proszę bardzo.
PZDR
Menel - 2007-02-28, 12:44
no nie do konca sie z tym zgadzam. musze walnac babskiego focha
korzuch - 2007-02-28, 12:53
yo!
ja wale focha pantofelkowego
Łukasz - 2007-02-28, 12:54
.........................................
korzuch - 2007-02-28, 12:58
yo!
qtfa pantofelek ile razy mam mówic zebys mnie niepodrywał zajety jestem cytuje prezydenta "spiepszaj dziadu" wal do wikarego
Łukasz - 2007-02-28, 13:01
korzuch - 2007-02-28, 13:10
damski boxer
BARABUS - 2007-05-15, 12:31
Że to dopiero dziś doczytałem
Uśmiać się można ale z poziomu inteligencji co niektórych buraków z tego forum
Burak .... buraka ... burakiem pogania..... a kto jest kim to sami rozszyfrujcie
Bagor - 2007-05-15, 16:06
Z tego co wiem, to pod Poznaniem jest sporo pół z burakami
Bajka - 2007-05-15, 16:09
| nokerman napisa/a: | może dajcie spokój już z tymi podjazdami do Barabusa co?
Koleś póki co jest zbanowany, zadeklarował się że odchodzi
|
widać jak odszedł dwa posty wyżej
Yakuzatti - 2007-05-15, 17:21
E, kazdego da sie lubic, co nie Barabus
Menel - 2007-05-15, 19:09
| Bagor napisa/a: | Z tego co wiem, to pod Poznaniem jest sporo pół z burakami |
ja slyszalem ze to na kartoflach/pyrach mozna tam zarobic
kuzyn - 2007-05-15, 19:10
nie wiem jak na kartoflach, ale na dopłatach z unii na rozwój gospodarstwa napewno
korzuch - 2007-05-15, 19:47
yo!
cos w tym jest bo nawet pieczywao ma u nich jakies genetyczne nazwy
Menel - 2007-05-15, 23:11
jak ja bym chcial miec pole i orac w nim kartofle, jak ja bym chcial nie mieszkac w tej zasyfialej metropolii
Łukasz - 2007-05-16, 08:08
| BARABUS napisa/a: | Że to dopiero dziś doczytałem
Uśmiać się można ale z poziomu inteligencji co niektórych buraków z tego forum
Burak .... buraka ... burakiem pogania..... a kto jest kim to sami rozszyfrujcie |
cóż, jak z podręcznika - 'Psychologia i życie" ZIMBARDO
duchPW - 2007-05-16, 08:27
pierddolicie panowie (i panie) jak potłuczeni
weź się jeden z drugim do roboty, bo się rzygać chce jak się czyta takie pierdoły
|
|