| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Czy to jest przeznaczenie ??!!
Go¶æ - 2006-01-22, 19:35 Temat postu: Czy to jest przeznaczenie ??!! DziÅ› miaÅ‚a miejsce dziwna sytuacja mianowicie:
pojechałem z Darco i PawłemE30 pod Warszawe obejrzeć auto, ładne E36 2.8 jasna skóra i.t.d. cena już uzgodniona mówie właścicielowi ze musze wrócić do Warszawy po gotówke, w banku kasjerka przygotowała juz pieniądze ale powiedziała ze mi ich dziś niewyda bo niema w bazie danych mojego podpisu ide do bankomatu po kase na zaliczke chce wypłacić 3.000 zł a tu komunikat ze niema wystarczających środków w bankomacie wiec wypłaciłem 2.000 zł
już jade spowrotem po auto a tu nagle zabrakło benzyny
jakoś doczłapałem sie do stacji zatankowałem jade dalej a tu jeb wyskakuje mi policjant prawie w centrum Wawy z radarem i dostałem mandat 300 zł i 8 pkt.
po kilku minutowym przemyśleniu odpóściłem tą beemke i wróciłem do domu
co wy o tym sądzicie czy to zbieg okoliczności czy jakiś znak ze ta beemka niejest dla mnie???
BADYL - 2006-01-22, 19:41
Raczej znak bo ja tez wierze w liczby bo one nie kłamia
KORDI - 2006-01-22, 23:45
To zależy czy w atrakcyjnej cenie ta bumka......
Menel - 2006-01-23, 03:18
w przeznaczenie nie wierze..
jutro jej nie bedzie i bedziesz plul se w mor...( buzie )
pzdr
korzuch - 2006-01-23, 07:36
Yo!
To znak ze sie spieszyłes a tak apropo podaj cene tej E36
pozdro
Go¶æ - 2006-01-23, 08:34
cena 20.000 zł i miała kilka niedociągnięć http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C762328
--==maly==-- - 2006-01-23, 09:42
Koko ładna ta beemka ale wygląda troche na zmęczoną wymagała by lekkiego odświeżenia. Lampy są strasznie wypalone za to podoba mi się strasznie połączenie beżowej skóry i czarnego lakieru.
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C811999
Tu masz inną propozycje ta beemka wg mnie wygląda świeżej ale wiadomo to tylko zdjęcia jak jest naprawde dowiemy się dopiero po obejżeniu.
Pozdrawiam
Go¶æ - 2006-01-23, 10:26
Ona niestety ma półskóry juz dzwoniłem do pacjenta ma przesłać mi fotki wnetrza na email
moze jest ktoÅ› z okolic zeby ja obejrzec??
MrKrYH_e34 - 2006-01-23, 12:22
ja mysle ze byl to zbieg okolicznosci ale na Twoja korzysc ... nie takie furki ogladales a pojechales po taka lipe .. ciesze sie ze miales takiecho pecha lepiej zaczekac... zobaczysz ze to sie oplaca .. ja np czekam juz 4 miesiace i wiele zaosczedzilem hehehehehe pozdro
Pscolka - 2006-01-23, 16:51
Wrozka Pscolka prawde Ci powie: jezeli az tyle sie nalozylo tych znakow to musi cos w tym byc. Mozliwe ze ona nie byla przeznaczona Tobie. Czekaj cierpliwie a wkrotce usmiechnie sie do Ciebie szczescie i znajdziesz ta wymarzona (beemke oczywiscie .
pozdrowionka
Pscolecka
Pawel-e30 - 2006-01-23, 18:50
Ta co spekter ci pokazał jest całkiem w ci... bo obserwuje ją już od 3 tygodni
Krych czemu twierdzisz że to jest lipa??
Znajdz 328 której nie będzie nic brakować??
Ta zeczywiście wymagałą lekkich poprawek
Mały wcale nie wygląda na zmordowaną i moim zdaniem światła to najmniejszy pikuś... czy ty przy zakupie zwracasz uwage na takie detale i po tym sądzisz że jest zmordowana??
--==maly==-- - 2006-01-23, 19:06
Nie poprostu wyglądała jakoś tak niezbyt świeżo choć skóra na siedzeniach wygląda ładnie więc już sam nie wiem jak jest z przebiegiem.
Pawel-e30 - 2006-01-23, 19:09
| --==maly==-- napisa³/a: | | Nie poprostu wyglÄ…daÅ‚a jakoÅ› tak niezbyt Å›wieżo choć skóra na siedzeniach wyglÄ…da Å‚adnie wiÄ™c już sam nie wiem jak jest z przebiegiem. |
z zewnÄ…trz w realu nie wyglÄ…da na zdymanÄ…
W srodku pięknie wygląda ten kolor skóry, dodam że wykładzina na podłodze jest tego samego koloru i zero brudu... (pewnie prana )
--==maly==-- - 2006-01-23, 19:16
No to skoro jest tak jak mówisz to ja bym się zastanowił. Kolor najładniejszy z palety nie żaden diamand tylko calkiem czarny (chyba to się cosmo schwarc nazywa) i super kontrast przy tym kolorze skóry takie wnętrze mi się marzy. Samochody ze szwajcarii zazwyczaj są zadbane lepiej wyposażone niż helmuty i do tego mniejsze przebiegi bo gdzie oni w tym swoim landzie pojadą
Przemass - 2006-01-23, 19:30
ta spekterow całkie looz ito nawet bardzo
Pawel-e30 - 2006-01-23, 19:32
problem tkwi w tym że się nie przejechaliśmy nią... A czemu?? bo stoi bez rejstracji była przywieziona na lawecie... Jak ktoś jezdzi przez garwolin to wie że że psy się czją często gdzie tylko mogą więc spore ryzyko gość powiedział wykładacie 3tys na ewentualne straty i jedziemy
Kur... jak on sobie wyobraża kupienie auta bez jazdy testowej??
Ok. to mały problem wzieliśmy z innej e36 rejstracje i koko już tam nie dojechał... z przyczyn opisanych wyżej
Myśle że po przejechaniu się tym autem było by wiadomo czy jest warta "grzechu:
--==maly==-- - 2006-01-23, 19:35
Ja często śmigam przez Garwolin i z policją tam jest tragedia nie dość,że dużo to jeszcze buraki straszne. Właśnie dobrym pomysłem jest zaczepienie numeów z innego samochodu bo w życiu nikt mi numerów nie sprawdzał ale z bedokami nigdy nie wiadomo.
Pawel-e30 - 2006-01-23, 19:39
zresztą ten typ to chandlarzyna i słąbo się z nim gadało nic szczególengo o aucie nam nie powiedział... Po za małą przycierką...
Dopiero jak o kasie zaczeła się gadka to język mu się rozkręcił
sancho może jeszcze coś powiedzieć na jej temat bo terz ją widział
Darco a ty zapadłeś w sen zimowy?
nokerman - 2006-01-23, 21:13
| --==maly==-- napisa³/a: | ..Samochody ze szwajcarii zazwyczaj sÄ… zadbane lepiej wyposażone niż helmuty i do tego mniejsze przebiegi bo gdzie oni w tym swoim landzie pojadÄ… |
może i mniejsze ale wszystko po górkach
jak mawia mój kolega /też handlarz/ odpuść se rafał bo to sfajcar
blÄ…di - 2006-01-23, 21:48
Konrad prosił mnie żebym wstawiła tu link autka, jak możecie to oceńcie ja:
http://www.auto.pl/gielda...no=0&id=4f23f53"
--==maly==-- - 2006-01-23, 21:52
Śliczna ta coupetka ale jest kilka minusów. Przy droga jak na ten rocznik nawet w takim stanie nie jest tyle warta. A po drógie ma ręczną klime a nie tronica. Ale śliczna to jest.
Pawel-e30 - 2006-01-23, 21:53
ja bym ją olał... Wygląda jak choinka
mały co w niej jest takiego ślicznego?? trąca wiską i tyle
Ostry - 2006-01-23, 21:54
Dobrze dobrze niech kupuje 2.8....to sie silnikami zamienimy
--==maly==-- - 2006-01-23, 21:56
Nie no gdzie Ty tam widzisz wioske? Jedyne co mnie razi to tylne lampy ale nie są tragiczne. Piękny jest lakier felgi i m-pakiet zwłaszcza,że to nie jest zwykły m-pakiet tylko orginal od m-3.
Pawel-e30 - 2006-01-23, 21:59
lampy, brewki, felgi sÄ… poprostu cudowne a i jeszcze kierunki
No i ta cena super
--==maly==-- - 2006-01-23, 22:05
Kolejny zwolennik orginału się znalazł Mi tam się podoba.
blÄ…di - 2006-01-23, 22:56
mnie tam sie bardzo podoba, jest poprostu śliczna )
szkoda tylko że siedzenia są w pół welurowe
sancho - 2006-01-24, 00:21
| Pawel-E30 napisa³/a: | problem tkwi w tym że siÄ™ nie przejechaliÅ›my niÄ…... A czemu?? bo stoi bez rejstracji byÅ‚a przywieziona na lawecie... Jak ktoÅ› jezdzi przez garwolin to wie że że psy siÄ™ czjÄ… czÄ™sto gdzie tylko mogÄ… wiÄ™c spore ryzyko gość powiedziaÅ‚ wykÅ‚adacie 3tys na ewentualne straty i jedziemy
Kur... jak on sobie wyobraża kupienie auta bez jazdy testowej??
Ok. to mały problem wzieliśmy z innej e36 rejstracje i koko już tam nie dojechał... z przyczyn opisanych wyżej
Myśle że po przejechaniu się tym autem było by wiadomo czy jest warta "grzechu: |
Pawle a tak sowja droga widzieliscie jak w niej wyglada lusterko wsteczne
jest cale w czarnych kropkach po lakierze czy jakiejs farbie
szkło na kolektorze dol.
zle spasowane prawe drzwie
nieoryginalna szyba
przebieg na 99% zanizony (kierownica)
klima a raczej je brak itp itd
moim zdaniem dobrze ze sie tak zlozylo
pozdrawiam
jaqub - 2006-01-24, 00:49
ta beemka ktora prawie kupiles miala najmocniejsze felgi jakie chyba mozna zalozyc do e36... mialem na takich wypadek dostalem w tylna os (ja jechalem ok 100km/h a dostalem prostopadle dzwona w prawe tylne kolo na skrzyzowaniu) dlugi (bardzo) slizg bokiem i 20 centymetrowy kraweznik na ktory nabilo sie to samo kolo... cale prawe tylne zawieszenie szrot a w feldze wyrwalo kawalek rantu i porysowalo 3 podwojne ramiona... dokupilem felge i mam wypas kolka na zime...
co do pecha to kwestia zbiegu okolicznosci... ale przy zakupie auta pospiech to zly doradca... i jak kupujesz czarne auto to szukaj takiego ze sprawna klima...
VinCent318iS - 2006-01-24, 23:01
Jest piekna wywaliłby tylne lampy i brewki felga to jak najbardziej kozak i szkoda że nie mam tyle kasy bo bym ją już jutro jechał oglądać i zamknąć 200km/h
KORDI - 2006-01-24, 23:13
Vincent w taką pogode to ja bym jednak nie próbował robić takich osiągów....
Ale to fakt ...fele-kozak.... 8)
Gepard - 2006-01-24, 23:13
Koko rozumiem Twoj problem ja za swoja Coupetka zjezdzilem pol polski (nie zartuje) I powiem Ci ze poki co jestem bardzo zadowolony mam kilka grzechow ale widomo tego si enie ustrzerzesz ale generalnie z tych aut co ogladalem wybralem mam nadzieje najlepsza ale to sie okarze. Powodzenia w poszukiwaniach !
|
|