BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Gdzie jest Mira??????

Piotrek - 2005-10-08, 16:02
Temat postu: Gdzie jest Mira??????
Czyżby pewinen gentelmen z którym spędzała miło czas w Tarnowie aż tak zawrócił jej w głowie? ze zapomniała o naszym forum??Od zlotu w Tarnowie nie zauważyłem sladów jej aktywności ani na forum ani na gg :D :D Mira where are you???? Tęsknimy!!!!!Gdzie relacja z Tarnowa w Twoim wydaniu?????

Czy ktoś wie co się dzieje z naszą maskotką z Gdyni? :D :D

Menel - 2005-10-08, 16:14

no np. na urodzinach jej kochanej mamusi :lol:
Piotrek - 2005-10-08, 16:17

menel napisa/a:
no np. na urodzinach jej kochanej mamusi :lol:

to dzisiaj :D a wczoraj a przed wczoraj?a przed przed wczoraj?a przed przed przed wczoraj?a przed przed przed przed wczoraj?......... :D :D

cinek_sw - 2005-10-08, 16:21

Mirka jest wszędzie :D :D :D :D
slawo - 2005-10-08, 16:48

Mirki nie ma od Borska . po prostu zniknela i jej nie ma ;(
korzuch - 2005-10-08, 18:18

yo!
Mira wpadła w sexocholizm :D
pozdro

Pawel-e30 - 2005-10-08, 19:23

korzuch napisa/a:
yo!
Mira wpadła w sexocholizm :D
pozdro

buahahahhahahahhaha :lol: :lol: :lol:

Artur C. - 2005-10-08, 21:49

Mira zdała na następny fakultet a pozatym jak ma faceta to niech kożysta bo przecież jest kobietą i nic jej nie brakuje.
RoboCop - 2005-10-08, 22:06

:oops: :oops: :oops:
mira_croft - 2005-10-08, 22:17

jestem.....misie kochane...poprostu musze duzo rzeczy poukladac od nowa:)....ale jestem i widze co piszecie :) relacja bedzie a dzisaj mam mamy urodzinki i jestem dla niej...no musicie mi wybaczyc :) .....obiecuje ze od wtorku bede Miruska ta zla:) bede kasowac i usuwac:) ale jestem ciagle......ogarniam wszystko, poprostu nie pisze, bo ost. zarzucono mi ze jestem zbyt zła:) hahahhaha :lol: a w toku mam prace mgr do ukonczenia z logistyki i troche to jednak czasu zajmuje......calusy

ps. poza tym dyplomy zrobilam ja(korzuch drukowal-dzieki mu za to wielkie) puchary ja( moi chlopcy z gdyni zorbili), pomimo ze nie pisze dbam o was.... :)zawsze
Miruska

Bajka - 2005-10-08, 23:14

Chyba Mireczko za dużo winka i wódeczki spozyłaś na imieninach u mamusi, bo coś zrozumieć twojego postu nie można.... :wink: :lol:
Piotrek - 2005-10-08, 23:18

Mira jednak zyje :D złóz Mamusi zyczenia od naszej ekipy :D
cinek_sw - 2005-10-09, 17:55

no bo już się martwiłem......
tej kobiecej ręki na pulsie brakuje :D :D

Piotrek - 2005-10-09, 19:24

hehehe Mira juz jest :D wpadła, pokasowała pozamykała i tyle ją widziano :D :D
RoboCop - 2005-10-09, 19:39

Piter będzie we wtorek, cos Ty taki stęskniony :lol:

czyżby ta Piękna Nieznajoma, która towarzyszyła Ci w Tarnowie
odeszła w zapomnienie 8) ?? ?
to proszę nr do Niej :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

Piotrek - 2005-10-09, 19:48

RoboCop napisa/a:
czyżby ta Piękna Nieznajoma, która towarzyszyła Ci w Tarnowie
odeszła w zapomnienie 8) ?? ?
to proszę nr do Niej :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

NIE, NIE, NIE DAM!!! :D :D

RoboCop - 2005-10-09, 19:52

aaaaaa :lol: to dobrze, bo juz myslałem, że Ci Miruśka
chodzi po głowie :P

a do Kraka mam niedaleko... :wink:

Piotrek - 2005-10-09, 19:56

RoboCop napisa/a:
aaaaaa :lol: to dobrze, bo juz myslałem, że Ci Miruśka
chodzi po głowie :P

a do Kraka mam niedaleko... :wink:

ja kocham tylko swoją Panią, na inne nie patrze :D
A Ty Robo moze masz blisko do kraka ale jak chcesz tutaj dojechac na cegłówkach? :D :D :D

RoboCop - 2005-10-09, 20:02

"...cegłówkach" ?? ?
Autobahnem mam jakieś 20min...

duchPW - 2005-10-10, 00:48

....a wracając do tematu - Mira wpada po dłuższym czasie nieobecności i bez jakiegoś siemacie co robiliście jak mnie nie było zamyka nam bez żadnego ostrzeżenia czy wyjaśnienia najbardziej oblegany temat, mieszając nas jednocześnie z błotkiem i czyniąc bezzasadne zarzuty, po czym znowu znika :shock:

dziękujemy Ci Mirusieczko, że nam robisz taka frajdę swoją obecnością na forum - wpadaj częściej :lol:

Marcin - 2005-10-10, 01:17

Pioter_W napisa/a:
....a wracając do tematu - Mira wpada po dłuższym czasie nieobecności i bez jakiegoś siemacie co robiliście jak mnie nie było zamyka nam bez żadnego ostrzeżenia czy wyjaśnienia najbardziej oblegany temat, mieszając nas jednocześnie z błotkiem i czyniąc bezzasadne zarzuty, po czym znowu znika :shock:

Popieram cie Piotrek w calej rozciaglosci. Pojecia nie mam czemu Mira ten temat zamknela, znowu nadgorliwosc??? Swietnie sie bawilismy w tym temacie i nagle ZONK, ciach i zamniete.

BEZ SENSU!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Menel - 2005-10-10, 06:16

popieram,popieram ...wodki im :lol:
to sie nazywa wejscie miry z klasa lub jak kto woli wejscie smoka :lol: (nie mylic z uroda kobiety :lol: )
PEACE

Łukasz - 2005-10-10, 13:18

Jeżeli funkcia moderatora ogranicza się do pojawienia się po niewiadomo jakim czasie i zamkniecia pierwszego z brzegu i zarazem najbardziej zabawnego i odwiedzanego tamatu to ja przepraszam. Nie sądzisz Miruś, ze działanie to było niepoważne w stosunku do tak powaznego zagadnienia? Zdecydowana wiekszość na forum jest niezadowolona z Twojej decyzji jeśli oczywiscie cokolwiek to dla Ciebie znaczy.
Pozdrawiam

Piotrek - 2005-10-10, 13:49

Ja też się pod tym podpisuje.Przywróc Mira tamten temat.... :(
KotSylwester - 2005-10-10, 13:58

Jeżeli moderator nie ma czasu na forum, to przecież chyba może być dwóch moderatorów, czy nie mam racji?

Jak obecny moderator znajdzie więcej czasu to przecież też po moduje, prawda? A tak ja będzie dwóch lub trzech to będą mogli podyskutować zamykać czy nie, objechać czy nie?

Propuję 3 , łatwiej będzie im głosować.

Łukasz - 2005-10-10, 14:10

Offf ma 3 modów, cinka_sw, Mirę i Bruncia
Piotrek - 2005-10-10, 14:28

Łukasz napisa/a:
Offf ma 3 modów, cinka_sw, Mirę i Bruncia

No to jak to jest ze dwóch moderatorów udziela sie w dyskusji na dany temat nie widząc w nim niczego złego a trzeci mod (Mira) wpada i zamyka? Tego nie rozumiem? Moze Marcin albo Michał znają jakieś powody? Przeciez tam nie było nic złego!

KotSylwester - 2005-10-10, 14:30

a to sorki zamotałem się. Fakt Mira jest chyba jedyna na Skragi , wnioski.

Rozumiem że jest Naczelna , skoro pozostałym dwum modom się podobało?

mira_croft - 2005-10-10, 15:48

temat otwarty..pisac pisac chlopaki, nie ma czasu :) na zbedne pogaduchy
Miruska

Piotrek - 2005-10-10, 16:07

dziękujemy :D
Łukasz - 2005-10-10, 22:51

Danke schon Frau Mira, du bist so schnell :D
Piotrek - 2005-10-10, 22:57

Łukasz napisa/a:
Danke schon Frau Mira, du bist so schnell :D

Crazy Frog Herflik mozesz po naszemu? to nie beemka-klub.de :D

Marcin - 2005-10-10, 23:55

Mira ja ci juz kiedys pisalem, ze lepiej pewnym tematom dac umrzec smiercia naturalna zamiast zamykac i robic burze. Tak bylo z tematem Gole baby. Przestal nas bawic i zapomnielismy, tak samo bedzie z tym.
Wystarczy dac sie luzdiom wygadac i jest spokoj na forum.

PZDR

Piotrek - 2005-10-11, 00:02

gadka szmatka a sprawozdania z Tarnowa jak nie było tak nie ma :D
Mirka jak znajdziesz chwilkę czasu to wyskrob cos fajnego :D :D szkoda ze czesciej nie mozemy sie spotykać :( bo było super :D

KotSylwester - 2005-10-11, 08:28

Apropos Tarnowa, Jakie postanowienie po tarnowie? Bo wody w rzece już upłynęło parę kropel, od kiedy wróciliście, a miałaby byc narada i postanowienia. No chyba że ustalenia są tylko do klubu a nie do forum.
nokerman - 2005-10-11, 10:05

Piotrek napisa/a:
Mira ... :D :D szkoda ze czesciej nie mozemy sie spotykać :( bo było super :D

ciekawe co na to twoja laska :lol: :lol: :lol: :lol:

tylko nie mów że siedzi i zawija w te sreberka :lol: :lol: :lol:

RoboCop - 2005-10-11, 11:09

Piotrek chciałby kręcić (sreberka :wink: ) z wszystkimi :P
a do tej jednej nie chciał dać nr...
i jeszcze groził jakimiś cegłówkami :shock:

Piotrek - 2005-10-11, 14:07

Noker ale to było smieszne :D nawet Twoje dziewczynki się smieją :D :D
Chodziło mi ze szkoda iz częsciej nie widujemy się na Takich ZLOTACH w całym gronie!!!! jak dla mnie to mógłby byc taki zlot raz na miesiąc.

Łukasz - 2005-10-11, 14:11

Piotrek nie tłumacz się, mężczyzna z natury jest poligamistą :wink:
Piotrek - 2005-10-11, 15:21

Łukasz napisa/a:
Piotrek nie tłumacz się, mężczyzna z natury jest poligamistą :wink:

Mylisz się Łukasz albo nie wiesz co oznacza słowo MIŁOSC!

sorry za OT

cinek_sw - 2005-10-11, 15:27

Piotrek napisa/a:

No to jak to jest ze dwóch moderatorów udziela sie w dyskusji na dany temat nie widząc w nim niczego złego a trzeci mod (Mira) wpada i zamyka? Tego nie rozumiem? Moze Marcin albo Michał znają jakieś powody? Przeciez tam nie było nic złego!
a jednak długo nie pociągnął....
ehhhh trza było zamknąć..... nieładnie chłopaki

Piotrek - 2005-10-11, 15:34

cinek_sw napisa/a:
Piotrek napisa/a:

a jednak długo nie pociągnął....
ehhhh trza było zamknąć..... nieładnie chłopaki

Taraz przyznaje ze popełniłem błąd walcząc o ten Topic , poprostu wierzyłem w niektóre osoby ale sie przeliczyłem.Przepraszam

mira_croft - 2005-10-11, 18:28

i dziekuje bardzo! przepraszam ,ze wam go otworzyłam ponownie :( wiecej sie nie ugne nawet dla osoby , która mnie oto prosiła :lol:
Miruska

Piotrek - 2005-10-11, 18:31

truskawka napisa/a:
i dziekuje bardzo! przepraszam ,ze wam go otworzyłam ponownie :( wiecej sie nie ugne nawet dla osoby , która mnie oto prosiła :lol:
Miruska

hmmm....
czyżby kobieca intuicja? :D :D

ps. żebyś wiedzial.
Miruska

duchPW - 2005-10-11, 18:39

hmmm ..a ja uważam, że zamykanie tematu po raz pierwszy nie było dobre, to że się temat pozmieniał, to inna sprawa, ale nawet w tym przypadku wydaje mi się, że jego zamknięcie nic nie dało .... bo właśnie zdechł

tak to już jest z nami chłopakami, że się czasem potniemy, ale nadal się lubimy .... a najlepiej jest stać z boku, a potem krytykować i grzmieć "a nie mówiłem"

cinek_sw - 2005-10-11, 19:26

Pioter_W napisa/a:
y .... a najlepiej jest stać z boku, a potem krytykować i grzmieć "a nie mówiłem"
ja nie grzmie poprostu szkoda że tak to się skończyło....... bo fajny był temcik, czytałem z zaciekawieniem ażdo czasu......
pozdro i Peace :D :D

bogumił - 2005-10-11, 20:22

Ale po temacie podpisy pozostawały, wszyscy będą go pamiętać.......... :D
Menel - 2005-10-11, 22:24

no i chyba wszyscy przyznaja ze temat byl zaje...fajny.o to chodzi czasami na off topicu. no...do czasu jak Lukasz nie zaczal odgrywac maczos z otwocka ...i ze niby ma racje i itd jak powinny wygladc e30tki na swiecie.jak by tak wygladaly to poszly by w zapomniane jak poszly np.ople ascony,porsche 924, suzuki swiwt itd i inne badziewia do ktorych mozna cos dolozyc ale po co?
pzdr

Marek E30 - 2005-10-11, 23:18

No już lepiej wogóle nie wspominać tematu bo wygląda na to że zaraz zacznie znowu tętnić życiem w tym temacie ;)

Ale za to podpisy chyba można sobie zostawić jeszcze na jakiś czas (16-tek i gogli niech obydwa squady tez na razie się nie pozbywają ;) )

Pozdrawiam wszystkich,

KotSylwester - 2005-10-12, 07:45

Heheh pozdro dobrze że zamknięty jest teraz, uważam że był powód, wcześńej to tak jakby przestać kogoś reanimować ot tak bez powodu,

Nie odracajmy kota ogonem bo Kot się obrazi:P