| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Gdzie jest Mira??????
Piotrek - 2005-10-08, 16:02 Temat postu: Gdzie jest Mira?????? Czyżby pewinen gentelmen z którym spędzała miło czas w Tarnowie aż tak zawrócił jej w głowie? ze zapomniała o naszym forum??Od zlotu w Tarnowie nie zauważyłem sladów jej aktywności ani na forum ani na gg Mira where are you???? Tęsknimy!!!!!Gdzie relacja z Tarnowa w Twoim wydaniu?????
Czy ktoś wie co się dzieje z naszą maskotką z Gdyni?
Menel - 2005-10-08, 16:14
no np. na urodzinach jej kochanej mamusi
Piotrek - 2005-10-08, 16:17
| menel napisa/a: | no np. na urodzinach jej kochanej mamusi |
to dzisiaj a wczoraj a przed wczoraj?a przed przed wczoraj?a przed przed przed wczoraj?a przed przed przed przed wczoraj?.........
cinek_sw - 2005-10-08, 16:21
Mirka jest wszędzie
slawo - 2005-10-08, 16:48
Mirki nie ma od Borska . po prostu zniknela i jej nie ma
korzuch - 2005-10-08, 18:18
yo!
Mira wpadła w sexocholizm
pozdro
Pawel-e30 - 2005-10-08, 19:23
| korzuch napisa/a: | yo!
Mira wpadła w sexocholizm
pozdro |
buahahahhahahahhaha
Artur C. - 2005-10-08, 21:49
Mira zdała na następny fakultet a pozatym jak ma faceta to niech kożysta bo przecież jest kobietą i nic jej nie brakuje.
RoboCop - 2005-10-08, 22:06
mira_croft - 2005-10-08, 22:17
jestem.....misie kochane...poprostu musze duzo rzeczy poukladac od nowa:)....ale jestem i widze co piszecie relacja bedzie a dzisaj mam mamy urodzinki i jestem dla niej...no musicie mi wybaczyc .....obiecuje ze od wtorku bede Miruska ta zla:) bede kasowac i usuwac:) ale jestem ciagle......ogarniam wszystko, poprostu nie pisze, bo ost. zarzucono mi ze jestem zbyt zła:) hahahhaha a w toku mam prace mgr do ukonczenia z logistyki i troche to jednak czasu zajmuje......calusy
ps. poza tym dyplomy zrobilam ja(korzuch drukowal-dzieki mu za to wielkie) puchary ja( moi chlopcy z gdyni zorbili), pomimo ze nie pisze dbam o was.... :)zawsze
Miruska
Bajka - 2005-10-08, 23:14
Chyba Mireczko za dużo winka i wódeczki spozyłaś na imieninach u mamusi, bo coś zrozumieć twojego postu nie można....
Piotrek - 2005-10-08, 23:18
Mira jednak zyje złóz Mamusi zyczenia od naszej ekipy
cinek_sw - 2005-10-09, 17:55
no bo już się martwiłem......
tej kobiecej ręki na pulsie brakuje
Piotrek - 2005-10-09, 19:24
hehehe Mira juz jest wpadła, pokasowała pozamykała i tyle ją widziano
RoboCop - 2005-10-09, 19:39
Piter będzie we wtorek, cos Ty taki stęskniony
czyżby ta Piękna Nieznajoma, która towarzyszyła Ci w Tarnowie
odeszła w zapomnienie 8) ?
to proszę nr do Niej
Piotrek - 2005-10-09, 19:48
| RoboCop napisa/a: | czyżby ta Piękna Nieznajoma, która towarzyszyła Ci w Tarnowie
odeszła w zapomnienie 8) ?
to proszę nr do Niej |
NIE, NIE, NIE DAM!!!
RoboCop - 2005-10-09, 19:52
aaaaaa to dobrze, bo juz myslałem, że Ci Miruśka
chodzi po głowie
a do Kraka mam niedaleko...
Piotrek - 2005-10-09, 19:56
| RoboCop napisa/a: | aaaaaa to dobrze, bo juz myslałem, że Ci Miruśka
chodzi po głowie
a do Kraka mam niedaleko... |
ja kocham tylko swoją Panią, na inne nie patrze
A Ty Robo moze masz blisko do kraka ale jak chcesz tutaj dojechac na cegłówkach?
RoboCop - 2005-10-09, 20:02
"...cegłówkach" ?
Autobahnem mam jakieś 20min...
duchPW - 2005-10-10, 00:48
....a wracając do tematu - Mira wpada po dłuższym czasie nieobecności i bez jakiegoś siemacie co robiliście jak mnie nie było zamyka nam bez żadnego ostrzeżenia czy wyjaśnienia najbardziej oblegany temat, mieszając nas jednocześnie z błotkiem i czyniąc bezzasadne zarzuty, po czym znowu znika
dziękujemy Ci Mirusieczko, że nam robisz taka frajdę swoją obecnością na forum - wpadaj częściej
Marcin - 2005-10-10, 01:17
| Pioter_W napisa/a: | ....a wracając do tematu - Mira wpada po dłuższym czasie nieobecności i bez jakiegoś siemacie co robiliście jak mnie nie było zamyka nam bez żadnego ostrzeżenia czy wyjaśnienia najbardziej oblegany temat, mieszając nas jednocześnie z błotkiem i czyniąc bezzasadne zarzuty, po czym znowu znika
|
Popieram cie Piotrek w calej rozciaglosci. Pojecia nie mam czemu Mira ten temat zamknela, znowu nadgorliwosc??? Swietnie sie bawilismy w tym temacie i nagle ZONK, ciach i zamniete.
BEZ SENSU!!!!!!!!!!!!!!
Menel - 2005-10-10, 06:16
popieram,popieram ...wodki im
to sie nazywa wejscie miry z klasa lub jak kto woli wejscie smoka (nie mylic z uroda kobiety )
PEACE
Łukasz - 2005-10-10, 13:18
Jeżeli funkcia moderatora ogranicza się do pojawienia się po niewiadomo jakim czasie i zamkniecia pierwszego z brzegu i zarazem najbardziej zabawnego i odwiedzanego tamatu to ja przepraszam. Nie sądzisz Miruś, ze działanie to było niepoważne w stosunku do tak powaznego zagadnienia? Zdecydowana wiekszość na forum jest niezadowolona z Twojej decyzji jeśli oczywiscie cokolwiek to dla Ciebie znaczy.
Pozdrawiam
Piotrek - 2005-10-10, 13:49
Ja też się pod tym podpisuje.Przywróc Mira tamten temat....
KotSylwester - 2005-10-10, 13:58
Jeżeli moderator nie ma czasu na forum, to przecież chyba może być dwóch moderatorów, czy nie mam racji?
Jak obecny moderator znajdzie więcej czasu to przecież też po moduje, prawda? A tak ja będzie dwóch lub trzech to będą mogli podyskutować zamykać czy nie, objechać czy nie?
Propuję 3 , łatwiej będzie im głosować.
Łukasz - 2005-10-10, 14:10
Offf ma 3 modów, cinka_sw, Mirę i Bruncia
Piotrek - 2005-10-10, 14:28
| Łukasz napisa/a: | | Offf ma 3 modów, cinka_sw, Mirę i Bruncia |
No to jak to jest ze dwóch moderatorów udziela sie w dyskusji na dany temat nie widząc w nim niczego złego a trzeci mod (Mira) wpada i zamyka? Tego nie rozumiem? Moze Marcin albo Michał znają jakieś powody? Przeciez tam nie było nic złego!
KotSylwester - 2005-10-10, 14:30
a to sorki zamotałem się. Fakt Mira jest chyba jedyna na Skragi , wnioski.
Rozumiem że jest Naczelna , skoro pozostałym dwum modom się podobało?
mira_croft - 2005-10-10, 15:48
temat otwarty..pisac pisac chlopaki, nie ma czasu na zbedne pogaduchy
Miruska
Piotrek - 2005-10-10, 16:07
dziękujemy
Łukasz - 2005-10-10, 22:51
Danke schon Frau Mira, du bist so schnell
Piotrek - 2005-10-10, 22:57
| Łukasz napisa/a: | Danke schon Frau Mira, du bist so schnell |
Crazy Frog Herflik mozesz po naszemu? to nie beemka-klub.de
Marcin - 2005-10-10, 23:55
Mira ja ci juz kiedys pisalem, ze lepiej pewnym tematom dac umrzec smiercia naturalna zamiast zamykac i robic burze. Tak bylo z tematem Gole baby. Przestal nas bawic i zapomnielismy, tak samo bedzie z tym.
Wystarczy dac sie luzdiom wygadac i jest spokoj na forum.
PZDR
Piotrek - 2005-10-11, 00:02
gadka szmatka a sprawozdania z Tarnowa jak nie było tak nie ma
Mirka jak znajdziesz chwilkę czasu to wyskrob cos fajnego szkoda ze czesciej nie mozemy sie spotykać bo było super
KotSylwester - 2005-10-11, 08:28
Apropos Tarnowa, Jakie postanowienie po tarnowie? Bo wody w rzece już upłynęło parę kropel, od kiedy wróciliście, a miałaby byc narada i postanowienia. No chyba że ustalenia są tylko do klubu a nie do forum.
nokerman - 2005-10-11, 10:05
| Piotrek napisa/a: | Mira ... szkoda ze czesciej nie mozemy sie spotykać bo było super |
ciekawe co na to twoja laska
tylko nie mów że siedzi i zawija w te sreberka
RoboCop - 2005-10-11, 11:09
Piotrek chciałby kręcić (sreberka ) z wszystkimi
a do tej jednej nie chciał dać nr...
i jeszcze groził jakimiś cegłówkami
Piotrek - 2005-10-11, 14:07
Noker ale to było smieszne nawet Twoje dziewczynki się smieją
Chodziło mi ze szkoda iz częsciej nie widujemy się na Takich ZLOTACH w całym gronie!!!! jak dla mnie to mógłby byc taki zlot raz na miesiąc.
Łukasz - 2005-10-11, 14:11
Piotrek nie tłumacz się, mężczyzna z natury jest poligamistą
Piotrek - 2005-10-11, 15:21
| Łukasz napisa/a: | Piotrek nie tłumacz się, mężczyzna z natury jest poligamistą |
Mylisz się Łukasz albo nie wiesz co oznacza słowo MIŁOSC!
sorry za OT
cinek_sw - 2005-10-11, 15:27
| Piotrek napisa/a: |
No to jak to jest ze dwóch moderatorów udziela sie w dyskusji na dany temat nie widząc w nim niczego złego a trzeci mod (Mira) wpada i zamyka? Tego nie rozumiem? Moze Marcin albo Michał znają jakieś powody? Przeciez tam nie było nic złego! | a jednak długo nie pociągnął....
ehhhh trza było zamknąć..... nieładnie chłopaki
Piotrek - 2005-10-11, 15:34
| cinek_sw napisa/a: | | Piotrek napisa/a: |
No to jak to jest ze dwóch moderatorów udziela sie w dyskusji na dany temat nie widząc w nim niczego złego a trzeci mod (Mira) wpada i zamyka? Tego nie rozumiem? Moze Marcin albo Michał znają jakieś powody? Przeciez tam nie było nic złego! | a jednak długo nie pociągnął....
ehhhh trza było zamknąć..... nieładnie chłopaki |
Taraz przyznaje ze popełniłem błąd walcząc o ten Topic , poprostu wierzyłem w niektóre osoby ale sie przeliczyłem.Przepraszam
mira_croft - 2005-10-11, 18:28
i dziekuje bardzo! przepraszam ,ze wam go otworzyłam ponownie wiecej sie nie ugne nawet dla osoby , która mnie oto prosiła
Miruska
Piotrek - 2005-10-11, 18:31
| truskawka napisa/a: | i dziekuje bardzo! przepraszam ,ze wam go otworzyłam ponownie wiecej sie nie ugne nawet dla osoby , która mnie oto prosiła
Miruska |
hmmm....
czyżby kobieca intuicja?
ps. żebyś wiedzial.
Miruska
duchPW - 2005-10-11, 18:39
hmmm ..a ja uważam, że zamykanie tematu po raz pierwszy nie było dobre, to że się temat pozmieniał, to inna sprawa, ale nawet w tym przypadku wydaje mi się, że jego zamknięcie nic nie dało .... bo właśnie zdechł
tak to już jest z nami chłopakami, że się czasem potniemy, ale nadal się lubimy .... a najlepiej jest stać z boku, a potem krytykować i grzmieć "a nie mówiłem"
cinek_sw - 2005-10-11, 19:26
| Pioter_W napisa/a: | | y .... a najlepiej jest stać z boku, a potem krytykować i grzmieć "a nie mówiłem" | ja nie grzmie poprostu szkoda że tak to się skończyło....... bo fajny był temcik, czytałem z zaciekawieniem ażdo czasu......
pozdro i Peace
bogumił - 2005-10-11, 20:22
Ale po temacie podpisy pozostawały, wszyscy będą go pamiętać..........
Menel - 2005-10-11, 22:24
no i chyba wszyscy przyznaja ze temat byl zaje...fajny.o to chodzi czasami na off topicu. no...do czasu jak Lukasz nie zaczal odgrywac maczos z otwocka ...i ze niby ma racje i itd jak powinny wygladc e30tki na swiecie.jak by tak wygladaly to poszly by w zapomniane jak poszly np.ople ascony,porsche 924, suzuki swiwt itd i inne badziewia do ktorych mozna cos dolozyc ale po co?
pzdr
Marek E30 - 2005-10-11, 23:18
No już lepiej wogóle nie wspominać tematu bo wygląda na to że zaraz zacznie znowu tętnić życiem w tym temacie
Ale za to podpisy chyba można sobie zostawić jeszcze na jakiś czas (16-tek i gogli niech obydwa squady tez na razie się nie pozbywają )
Pozdrawiam wszystkich,
KotSylwester - 2005-10-12, 07:45
Heheh pozdro dobrze że zamknięty jest teraz, uważam że był powód, wcześńej to tak jakby przestać kogoś reanimować ot tak bez powodu,
Nie odracajmy kota ogonem bo Kot się obrazi:P
|
|