BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - 324 waska lampa do sprzedania

pudzian - 2005-09-24, 13:53
Temat postu: 324 waska lampa do sprzedania
elo panowie jest beta na waskiej lampie do sprzedania na ladnym wypasie skora,el szyby szyberdach,sportowa kierownica cena cos okolo 1000zl tylko ta beta jest spanachana i brakuje kilku szyb :roll: niewiedzialem jej jeszcze po niedzeli ja oblukam pozdro
duchPW - 2005-09-24, 13:55

spanachana????????/, a po ludzku?
pudzian - 2005-09-24, 14:01

tzn bez szyb malowana pedzlem na czarno :wink: bez szyb skora tez pewnie niewyglada najlepiej a wiem tez ze wydechu chyba niema :roll: a i sportowe zawiesznie ma po niedzeli bede wiedzial wiecej
cinek_sw - 2005-09-24, 15:34

heheh Noker już kiedyś o czymś podobnym pisal, jełsi ma być to zrzuta to ja mogę się skuści na szybki i może pare jeszcze pierdół - dorzucam 200zł do Berty
pudzian - 2005-09-24, 16:41

ale tam nie wszystkie szybki sa :lol: po niedzeli moze ja zobacze to wtedy napisze co mozna by wyjac stegoo??????? :wink:
cinek_sw - 2005-09-24, 17:20

oj pudzian oczywiście chodziło mi o mechanizm el. szyb :D
pudzian - 2005-09-24, 17:28

ok jak cos wiecej bede wiedzial dam znac :wink:
pudzian - 2005-09-27, 17:24

elo bylem ogladac ta beemke koles chce 1050zl :wink: i tak jak pisalem jest skora brakuje tylko tylnego oparcia siedzisko jest o dziwo bylem w szoku ze skora jest w bardzo odbrym stanie tylko troche zakurzona :roll: jak cala beta tylne swiatla sa przyciemnione na czarno sportowa kierka trzeba by ja tez odsiwezyc :wink: ale niejest podarta :D sportowe sprezyny kola stalowe z deklami oponki do palenia :D brakuje przedniej, tylnej i tylnej bocznej szyby :x silnik jest ale co on warty to niewiadomo :wink: koles daje jeszcze dodatkow drzwi przednie z szybani i przedni prawy blotnik :wink: ma dwa komputerki :wink: i pare kilogramow szpachli na karoserjii :wink: wogole miejscami to chyba koles ja farba plakatowa wymalowall :evil: az zal parzec na ta bete daje spojlerek na tylna klape nie za duzy nie zamaly :wink: noi chyba tyle jak ktos jest zainteresowany to niech sie zemna kontaktuje :twisted: a cinek jest tylko jedna szyba elektryczna od kierowcy bo wlascicel poprzedni byl elektrykiem i zrobil sobie jedna szybke elektryczna teraz to juz tyle pozdro :D
pudzian - 2005-09-28, 18:45

i co niema chetnychhh :roll:
nokerman - 2005-09-28, 22:48

nieee bo nie dość że spanahana to jeszcze grzechotnik :lol: :lol:
cinek_sw - 2005-09-29, 15:11

Puidzian wiesz czym byłem zainteresowany :cry: nie ma wiec sie nie piszę
pudzian - 2005-09-29, 16:36

wiem cinek i rozumie tak sie pytan ale widze nikt niejest zainteresowany szkoda moze sam ja lykne jak zdobede gotowke :wink: