BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - glupie pytanie o tv :D

urbi - 2005-09-04, 20:53
Temat postu: glupie pytanie o tv :D
ludziska ... co to sa za jakies zolte trojkaciki w rogach na rownych programach z jakimis cyferkami ? wy tez to macie ? :lol: :lol: :lol:
zadko ogladam telewizornie ale jak ogladam to za kazdym razem zastanawiam sie po jaka cholere to ejst :P

duchPW - 2005-09-04, 21:01

informacja dla rodziców - dobrowolny parental control - taka przyjazna telewizja sprzyjająca prawidłowemu rozwojowi psychicznemu dzieci i młodzieży w Polsce :idea: :wink:
ChriS - 2005-09-04, 21:36

Te żółte trójkąciki to przesłanie od obcych:"budujcie piramidy,czas ostatecznej zagłady nadchodzi" :D :wink:
metaldaw - 2005-09-04, 21:50

ChriS napisa³/a:
Te żółte trójkąciki to przesłanie od obcych:"budujcie piramidy,czas ostatecznej zagłady nadchodzi" :D :wink:

:shock: Kurcze a ja myślałem że iglo trza budować - już nawet zamówiłem tone śniegu z anrarkydy :cry:

urbi - 2005-09-05, 00:30

Pioter_W napisa³/a:
informacja dla rodziców - dobrowolny parental control - taka przyjazna telewizja sprzyjająca prawidłowemu rozwojowi psychicznemu dzieci i młodzieży w Polsce :idea: :wink:

glupsze te dziecka to i tak nie moga juz byc :P
kurde ! jakies znaki z kosmosu na pol ekranu na drugie pol logo tv a gdzie ma byc miejsce na reklame ? :lol: bo tv zapomnialo ze cza fimy puszczac

LUKAS - 2005-09-05, 08:15

iiiiiiiiiiiiiii kurcze to ja niczego nie poowinienem ogladac, bo najwieksza liczba tam byla 16, a ja mam troche wiecej :?

:lol:

cinek_sw - 2005-09-05, 08:28

o kant dupu to roztrzasł, i po co te trójkąciki, jak i tak w Sopocie podczas występu Liroy rozebrał do połowy tancerkę a infromacja w trójkąciku dla rodziców była taka: że spoko luzik dzieci mogą oglądać :shock: :shock: :shock:
urbi - 2005-09-05, 15:32

cinek_sw napisa³/a:
o kant dupu to roztrzasł, i po co te trójkąciki, jak i tak w Sopocie podczas występu Liroy rozebrał do połowy tancerkę a infromacja w trójkąciku dla rodziców była taka: że spoko luzik dzieci mogą oglądać :shock: :shock: :shock:

ma to ktos nagrane ? :D

slawo - 2005-09-05, 15:57

urbi napisa³/a:
cinek_sw napisa³/a:

trojkaciki czy laske? ;)
rozebral od pasa w dol czy od pasa w gore? :)

cinek_sw - 2005-09-05, 16:06

od pasa w góre :D
urbi - 2005-09-05, 16:11

slawo napisa³/a:
urbi napisa³/a:
cinek_sw napisa³/a:

trojkaciki czy laske? ;)
rozebral od pasa w dol czy od pasa w gore? :)

pewnie ze trojkaciki ! laski to ja moge sobie w szkole porozbierac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bruner - 2005-09-06, 21:55

Panowie, wszyscy jestescie w bledzie! To nowe oznaczenia, cyferka oznacza ile browarow trzeba wypic, zeby zrozumiec film!!!
ChriS - 2005-09-06, 22:25

Dobreee :D .Tylko po 12 browarach może się film urwać.
center - 2005-09-06, 22:30

no wlasnie, dlatego ludzie z KRRiTV chcac oszczedzic nas drogocenny czas uwazaja ze lepiej zebys tego nie ogladal :)
lepiej sie napic 8)

cinek_sw - 2005-09-07, 18:54

hehehehh powoli to zaczyna się nadawać do froum "Humorek" :lol: :lol: :lol:
Grzesio - 2005-09-09, 14:26

ja myślałem że znowu wymyślili jakąś grę jak kiedyś "Przygarnij KROPKA" tylko teraz nazywa się "Przygarnij Trójkącika" :lol: :lol: :lol:
Bruner - 2005-09-09, 16:43

A moze "dolacz do trojkacika"? :wink: