BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Parkour - czyli miejski ninja

duchPW - 2005-08-30, 14:06
Temat postu: Parkour - czyli miejski ninja
[url=http://www.funiaste.net/image.php?image=\2005\sierpien\25\urban_ninja.wmv]KLIK[/url] - pozdro Smash :wink:
LUKAS - 2005-08-30, 16:05

Spoko sprawa, też bym tak poskakał ;) hehe

Ale jestem za słaby na to :(
A na siłkę nie pójdę, bo przytyję, a jak przytyję, to przestanę schodzić poniżej 7 sekund na Gtechu, a tego to ja niechcę :twisted:

:lol:

SmasherE30 - 2005-08-30, 19:39

taki sport ... jak każdy inny ... :wink:
PS. link nie bangla ... tu macie trochÄ™ :mrgreen:
http://www.venco.com.pl/~...test/filmy2.htm

Daniel - 2005-08-30, 20:04

Każdy ma jakiegoś świra. Jeden do beemki drugi do skakania przez co się tylko da!!!
Ale chodzi właśnie o nagłośnienie sprawy. Jeszcze parę miesięcy nikt o tym nie słyszał. Media robią swoje!!!

SmasherE30 - 2005-08-30, 23:33

mediom chodzi o nagłośnienie sprawy bo się wszyscy strrrrasznie podniecają, a Nam chodzi o odwrotną sytuację bo my sobie skaczemy a nikt nie wie o co chodzi ... underground robi swoje a ktoś na siłe robi z tego show :evil: :idea:
duchPW - 2005-08-30, 23:54

jak potrafisz tak jak ten kolo wbiegać na ściany, to jestem pod wrażeniem
- przyznasz chyba, że koleś jest niezły, więc i jest na co popatrzeć, a to żaden niesamowity rozgłos medialny, tylko filmik... w nakręcaniu którego ten koleś brał udział, ale to żaden szoł

SmasherE30 - 2005-09-01, 22:44

link mi nie bangla ... pokazuje siÄ™ logo stronki i tyle
duchPW - 2005-09-01, 23:00

spoko - domyślni dadzą radę, bo w linku do tego obrazka są wszystkie informacje :wink:
:arrow: taki charakter tej strony nic na to nie poradzÄ™ - raz siÄ™ odpala, a raz nie

cinek_sw - 2005-09-01, 23:47

Pioter_W napisa³/a:
spoko - domyślni dadzą radę, bo w linku do tego obrazka są wszystkie informacje :wink:
:arrow: taki charakter tej strony nic na to nie poradzÄ™ - raz siÄ™ odpala, a raz nie
taaaa dalem radę, chyba jestem domyślny :wink: dzięki Piotr bo bez twojej wskazówki nie dał bym rady :roll: