| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Pie#$%@&! kierunkowskaz!!!
Anonymous - 2005-07-21, 08:50 Temat postu: Pie#$%@&! kierunkowskaz!!! Słuchajcie co to może być..żarówka cała, kable ok a ten @%#@*#& kirunkowskaz nie działa!!! Przedni lewy. Co z tym zrobić?
SmasherE30 - 2005-07-21, 13:40
1)spokojnie
2)bezpiecznik
3)przekaźnik
wrona - 2005-07-21, 13:55
| SmasherE30 napisa³/a: | 1)spokojnie
2)bezpiecznik
3)przekaźnik |
pozycja 2- nie dzialaly by wszystkie lub tez jedna ze stron zaleznie od instalacji
pozycja 3- patrz pozycja 2
pro-pozycja sprawdz dokladnie czy dochodz prad do kierunku jezeli tak to sprawdz styki w samym kierunkowskazie byc moze sa zaśniedziale i zarówka nie ma styku jezeli nie to prawdopodobnie masz przerwe na kablu
Zbychu - 2005-07-21, 15:16
| wrona11 napisa³/a: | pozycja 2- nie dzialaly by wszystkie lub tez jedna ze stron zaleznie od instalacji
pozycja 3- patrz pozycja 2
pro-pozycja sprawdz dokladnie czy dochodz prad do kierunku jezeli tak to sprawdz styki w samym kierunkowskazie byc moze sa zaśniedziale i zarówka nie ma styku jezeli nie to prawdopodobnie masz przerwe na kablu |
Zgadzam się z przedmówcą. Sprawdź po prostu styki w gnieździe żarówki. Ja ten temat przerabiałem nie dalej niż dwa dni temu. Podgięcie i poczyszczenie styków rozwiązało sprawę
Pio - 2005-07-21, 17:51
zarowka wyglada na cala... czy swieci, ale nie w tym kierunkowskazie?
zarowka moze wygladac na cala, ale nie musi dzialac. no ale to pewnie juz sprawdzales przy uzyciu dzialajacej zarowki
duchPW - 2005-07-21, 21:00
a jak działa drugi kierunkowskaz - normalnie czy 2x szybciej?
poza tym to tylko kierunkowskaz - nie ma się co tak emocjonować - wyluzuj....nawet nie chcę myśleć co byś napisał, gdyby stało sie cos na prawdę poważnego
pozdro
|
|