| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - no i czarny dym pozostał...:(
Anonymous - 2005-06-24, 13:59 Temat postu: no i czarny dym pozostał...:( ... czarny dymek i zalewanie mojej "laluni" pozostało nadal... od wczoraj wstapił w nia jakis diabeł, nabrała mocy i pali nieżle na zimno, oddałem ja w ręce eksperta no tego od kompów no i twierdzi że nic jej nie jest "co on qrna wie?" nie śmigał nia wcześniej (może nie wie co to ekstrema) ... czy możliwe jest jakies okresowe szwankowanie przepływki albo regulatora paliwa? bo z tego co widze to ona tak jak ja ... czym bliżej wizyty u dentysty tym ząb mniej boli ...czekam na opinie. pozdrawiam
HAMANN E30 - 2005-06-28, 09:14
czy na rozgrzanym silniku chodzi rowno czy są objawy jakby nie palił na wszystkie gary?
adrian e30 - 2005-06-28, 09:48
a moze to regulator cisnienia przepuszcza paliwko do kolektora ssacgo?
Anonymous - 2005-07-01, 12:20
dzieki za sugestie ale temat przestał istniec... usterka zlokalizowana:) miałem tak strasznie zawalone wtryskiwacze że nie trzeba było wielkiego specjalizsty aby stwierdzić że są do wymiany. przynajmniej dwa z nich były podparte jakimś syfem i poprzez to zgubiły szczelność .. cisnienie schodziło i nie palił no i nierówno pracował silnik i wogóle cała listwa była zamulona.
morał: wymieniajcie w porę filterki
|
|