| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ladna byla...
Bruner - 2005-06-10, 18:28 Temat postu: Ladna byla... Wlasnie kumpel przyladowal mi w lewy bok 50 metrow od domu, prawie przy wjezdzie na parking... I po co bylo dbac? I tak juz bedzie walona Do roboty tylne lewe drzwi i blotnik. Drzwi najlepiej bylo by wymienic, wiec mam pytanie: ile mozna dac za uzywane drzwi w dobrym stanie? Tak sobie wlasnie mysle czy to zle czy dobrze ze to koles. Innego bym skasowal na miejscu albo z ubezpieczenia wzial. Za pare dni sie okaze czy nadal jestesmy kumplami...
sarna1 - 2005-06-10, 18:32
spoko bedzie dobrze - drzwi kompletne to 100 wiec sama blacha to pewnie z 40 plnow, blotnik to juz zalezy ile ci go potrzeba ale dawcow jest tyle ze sobie wytniesz. Skasuj kolege milo po cenach z cennika a czesci ci zalatwie
Pozdrawiam i bedzie dobrze.
Łukasz - 2005-06-10, 20:07
a która nie była bita? Nie martw się kolega zapłaci i będzie tak jak przedtem, przecież rogala chyba z niej Ci nie zrobił....
Lord Lukasz - 2005-06-10, 21:33
Pewnie boli jak była taka ładna i ktoś pogiął ja bym pewnie płakał. Niektórzy nawet lubią sie podkładać ale ja bym tak nie mógł, szkoda by mi było...
SmasherE30 - 2005-06-10, 23:58
No @#$%^:evil: Współczuje ... ale mi przykro ... cholera no, ale kibel
A "kolegę" skasuj ostro, nie daj się zdzierać
Bruner - 2005-06-11, 00:16
Rogala na szczescie nie mam, predkosc nie byla duza. Ja skrecalem z w lewo z glownej w osiedlowa ulice, a koles z niej wyjezdzal, tez w lewo. Nie wiem jakim cudem mnie nie widzial, bo patrzyl w moja strone. Ledwo zdazyl ruszyc i bum. Seat Toledo ma wysoko przedni zderzak, wiec drzwi wgniecione dosc mocno, ale wysoko i prog nie dostal. Czyli do wymiany drzwi (mozna by klepac, ale wole wymienic, tym bardziej ze nie ja za to place), i tylny blotnik do malowania. Blotnik nie pognieciony tylko przetarty do golej blachy.
Co do podkladania sie to nawet o tym nie mysle, to moje oczko w glowie. Ale jak juz sie zdazylo to za te nerwy zasponsoruje mi zaprawki na przednim blotniku, ktory ktos mi przychaczyl niedawno na parkingu.
slawo - 2005-06-11, 00:26
Michalku wspolczucia ja mam na przednim bloniku wgiotke nie wieksza niz kciuk i mnie to do szalu doprowadza....zrobisz i zapomnisz.Pozdro
Piotrek - 2005-06-11, 00:56
o widze ze nie tylko mnie tak wspaniale sie zaczal weekend
wspolczuje
cinek_sw - 2005-06-11, 16:09
oj szkoda szkoda ale wyleczysz Ją i będzie znowu zdrowa jak dawniej a, a co do kolegi to cóż zapłaci tyle ile Ty sobie zażyczysz, jak by to był mój dobry kumpel to by pokrył straty i jeszcze coś powinien dorzucić z łaski swojej... 8)
mira_croft - 2005-06-11, 17:29
a cio to by było gdyby to była dobra psiapsiółka......hehehheheh...juz ja widzę ten szałlllllllllllllll......hehehhheh
Miruś
slawo - 2005-06-11, 19:24
no coz Mirus to nie tak z psiapsiulka lepiej bo i kasa i wiesz... co ja Ci bede mowil
Bruner - 2005-06-11, 19:56
Mniejwiecej tak to wyglada:
Na zywo duzo gozej, zdiecia robione telefonem o 6 rano. Na drzwiach na dolnej krawedzi odszedl spory kawalek lakieru, a pod nim widac rdze, blacharz stwierdzil ze drzwi w zasadzie do wymiany, chociaz jak sie upre to mozna klepac. Drzwi najlepiej wyszly na 1 zdjeciu, bo na nastepnych wyglada to dosc plasko. Poza tym na tych fotkach nie widac wszystkiego co jest na blotniku. No i przez to ze jest brudny to sie zadrapania troche maskuja
HAMANN E30 - 2005-06-12, 13:33
niejest taj tragicznie trzeba by naprawic do zlociku
kolega nie kolega -jesli jego wina to oswiadczenie trzeba pisac bo w koncu to nie Ty uderzyles,tyle ze bez Policji bo poco koledze robic koszta 8) powodzonka,pozdroo
|
|