| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Chce wstąpić do klubu.
Biały - 2005-05-23, 22:14 Temat postu: Chce wstąpić do klubu. Szukałem ale nie mogę tego znaleźć niestety. Jakie są waruknki wstąpienia do klubu?? Kocham beemki i chciałbym to w jakiś sposób wyrazić. Co mam zrobić?? Myśle, że nie tylko ja chętnie usłysze odpowiedź na to pytanie.
duchPW - 2005-05-23, 22:23
siemasz - pogadaj z Darco - generalnie Klub jeszcze nie został usankcjonoany, więc może uda ci się ominąć wymogi formalne związane z uczestnictwem .... ale głowy nie dam - mam nadzieję, że nikt tu nie ma okresu.... (wówczas mogę ją stracić)
cinek_sw - 2005-05-24, 10:12
chyba po dokonaniu odpowiedniej wpłaty na rzecz klubu Biały mógłby przystąpić do Nas... ps. nie pękaj Piotr co dwie głowy to nie jedna... najwyżej też stracę...
Biały - 2005-05-24, 11:57
Odpowiedniej wpłaty?? Czyli ile i jakie mam z tego korzyści poza tym, że moge sie nazywac klubowiczem?
duchPW - 2005-05-24, 13:27
Klub jest dobrowolnym stowarzyszeniem miłośników beemek i jego działalność wiąże się nieżadko z pewnymi kosztami - dotychczas te wydatki były ponoszone spontanicznie, więc postanowiliśmy, że będzie składka roczna w wysokości 100 PLNów wpłacana od razu na cały rok, lub 2x 50 PLNów
poza tym jest wpisowe 20 PLNów, za które dostajesz ramki i naklejki (i chyba smycz, ale nie ddam sobie głowy uciąć).... zresztą co do szczegółów skontaktuj się z Darco (nie wiem jak to będzie w narzędniku)
wszystkie wydatki ponoszone przez Klub są do wglądu na forum klubowym
.... a przy okazji - co Ty chciałbyś z tego mieć?
mira_croft - 2005-05-25, 00:13
wszytsko jest na forum "skargi"
Miruś
Edit by Cinek_sw: ...zapraszam na forum "skargi wnioski, zażalenia"... zamykaju
|
|