BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Chce wstąpić do klubu.

Biały - 2005-05-23, 22:14
Temat postu: Chce wstąpić do klubu.
Szukałem ale nie mogę tego znaleźć niestety. Jakie są waruknki wstąpienia do klubu?? Kocham beemki i chciałbym to w jakiś sposób wyrazić. Co mam zrobić?? Myśle, że nie tylko ja chętnie usłysze odpowiedź na to pytanie.
duchPW - 2005-05-23, 22:23

siemasz - pogadaj z Darco - generalnie Klub jeszcze nie został usankcjonoany, więc może uda ci się ominąć wymogi formalne związane z uczestnictwem :wink: .... ale głowy nie dam - mam nadzieję, że nikt tu nie ma okresu.... :lol: (wówczas mogę ją stracić)
cinek_sw - 2005-05-24, 10:12

chyba po dokonaniu odpowiedniej wpłaty na rzecz klubu Biały mógłby przystąpić do Nas... ps. nie pękaj Piotr co dwie głowy to nie jedna... :lol: najwyżej też stracę... :shock:
Biały - 2005-05-24, 11:57

Odpowiedniej wpłaty?? Czyli ile i jakie mam z tego korzyści poza tym, że moge sie nazywac klubowiczem? :D
duchPW - 2005-05-24, 13:27

Klub jest dobrowolnym stowarzyszeniem miłośników beemek i jego działalność wiąże się nieżadko z pewnymi kosztami - dotychczas te wydatki były ponoszone spontanicznie, więc postanowiliśmy, że będzie składka roczna w wysokości 100 PLNów wpłacana od razu na cały rok, lub 2x 50 PLNów
poza tym jest wpisowe 20 PLNów, za które dostajesz ramki i naklejki (i chyba smycz, ale nie ddam sobie głowy uciąć).... zresztą co do szczegółów skontaktuj się z Darco (nie wiem jak to będzie w narzędniku) :D

wszystkie wydatki ponoszone przez Klub są do wglądu na forum klubowym

.... a przy okazji - co Ty chciałbyś z tego mieć?

mira_croft - 2005-05-25, 00:13

wszytsko jest na forum "skargi"
Miruś
Edit by Cinek_sw: ...zapraszam na forum "skargi wnioski, zażalenia"... zamykaju :D