BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - pomocy

worek - 2005-04-01, 22:47
Temat postu: pomocy
mam 1,8 m10 na liswie wtryskowej i jest terz gaz, miałem dziś wystrzał gazu i pare zeczy wywaliło po złorzeniu wszystkiego niemoge odpalić autka ani na gazie ani na benzynie jak ktoś wie co mogło się zjebawszy to prosze o rade bo sam niewiem co się popsuło :( :( :( :( :(
Menel - 2005-04-01, 23:05

strzelila ci przeplywka i blaszka w niej powiedziala "to ja juz podziekuje" :lol:
worek - 2005-04-01, 23:15
Temat postu: pytanko
Chciałem powiedzieć żę śilnik zasilany gazem niepotrzebuje przepływki a objawy są takie że podczas kręcenia silnikiem strzela tak jakby dostawał lewe powietrze tylko niewiem gdzie bo wszystko sprawdziłem i nigdzie niewidze żeby było coś uszkodzone :lol: :lol: :lol: :lol:
loko - 2005-04-01, 23:29

niepotrzebna przepływka? a jesteś pewien? a komp nie zgłupieje jak nie będzie jej mial albo będzie rowalona? przecież to jednak dalej komputer steruje zapłonem...
worek - 2005-04-01, 23:34

A OTYM NIEPOMYŚLAŁEM PODŁĄCZE DRÓGI
:D

loko - 2005-04-01, 23:37

daj znać.... bo jestem ciekaw... i sprawdź dokładnie cały dolot czy nie masz jakiejś wyrwy w miejscu niedostępnym dla oka...
Menel - 2005-04-02, 16:41

no wlasnie co do przeplywki to jezeli blaszka jest w pozycji zamknietej(bo przewaznie tak zawsze jest przez cofajace sie gazy) to nie odpalisz tej beemki ani na gazie ani na benzynie...
center - 2005-04-02, 19:06

sprawdz przeplywke, sprawdz czy przypadkiem nie zrobila Ci sie dziura w tej gumie laczacej przeplywke z reszta, i wszystkie kable bo jest ich tam od diabla i troche i wszystko puscic moglo...
najlepiej reka i po kolei sprawdzac gdzie co idzie i czy nie wyskoczylo, ja raz 30 min szuklalem az znalazlem, rurka z lacznikiem wyskoczyla z nastepnej..
ale zacznij od przeplywki...powodzonka...

duchX - 2005-04-02, 19:20

przeplywka nie potzreban do gazu ?? ?? pierwsze slysze :) podlacz i sprawdz bo to jej wina
Go - 2005-04-02, 19:48

problem opanowany ! dziś juz Worek zrobił swoją strzałe
palec rozdzielacza pękł (urwał sie)
dostał iskre na ssaniu i stąd strzał i brak mozliwosci uruchowmienia na benzynie i gazie :wink:Wiec zamykamy :D