| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Metalowa Beretta M92F CO2 opinie, recenzje, uwagi
Dantte26 - 2011-02-26, 14:46 Temat postu: Metalowa Beretta M92F CO2 opinie, recenzje, uwagi Witam. Zastanawiam się nad zakupem owej broni na CO2
http://allegro.pl/pistole...1477569153.html
Są jeszcze w wersji niklowanej...mam pytanie... Miał może ktoś styczność z owym modelem pistoletu i czy wart jest tej kasy...Wszelkie info na temat ww. bardzo mile widziane...pozdrawiam wszystkich...i czekam niecierpliwie na Wasze wypowiedzi...sprawa dość pilna...
Cypisek - 2011-02-26, 17:04
Szwagier kupił sobie taki gadżet. Wykonanie całkiem fajne, fajnie wyważony, ciężki. Ale jak się z tego strzela to będę mógł powiedzieć bliżej wiosny ; ]
Dantte26 - 2011-02-26, 17:33
dobrze wiedzieć, bo te z ABS-u to w ręku jak zabawka...długą opyliłem w zeszłym roku i mam taką chcicę postrzelać że masakra...szkoda że nie ostrą ale cóż...wojsko poryło mi dekiel i mam manię na punkcie broni...
PaKu - 2011-02-27, 14:04
Miałem kiedys cos takiego bardzo fajnie z ttego sie strzelało jak dla mnie dużo ciekawsze od wiatrówki. A można to legalnie wozić w aucie jak milicja zatrzyma? chyba tak?
Dantte26 - 2011-02-27, 17:42
dzięki za info bo chodziło mi głównie o to jak się z tego strzela...zatem ma konkretny plus...znalazłem okazję na allegro nówkę sztukę nieśmiganą, która kosztowała 1200 papiera łykam za 7 stów...jest to najbardziej prestiżowy model tej firmy...żona sprzedającego nie trafiła z prezentem a ja mam sytego bonusa co strasznie mnie cieszy... jeszcze raz dzięki za opinie... wiedziałem że można liczyć na ludzi z tego forum... wielkie pozdro...
a propo...nie zamierzam na co dzień śmigać z bronią w aucie...nie zamierzam nikogo terroryzować... ale zdarzy się pewnie wyskok na strzelnicę i jakiś rekreacyjny wypad... jeśli jest legal i dowód zakupu to h... mi mogą zrobić...
Cypisek - 2011-02-27, 21:58
Dantte26, pożyczę gnata od szwagra i ustawimy się na jakąś małą strzelaninę
Dantte26 - 2011-02-28, 01:27
Cypisek,
już widzę ten nagłówek w Fakcie Gangsterskie Porachunki...
|
|