| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Jakie klocki do e-34??
bajbus-ek - 2005-02-21, 23:56 Temat postu: Jakie klocki do e-34?? Wlasnie niedawno skonczyly mi sie klocki hamulcowe na przodzie. Stare strasznie zostawialy czarny osad na felgach. Nieadawno dalem felgi na polerowanie rantu i troche za to wybulilem kasy. Chcialbym zebyscie mi doradzili jakiej ewentualnie firmy kupic klocki i jak mniej wiecej cenowo to wyglada. Z góry wielkie dziex
duchPW - 2005-02-22, 00:10
używaj opcji szukaj, bo wiele było o klockach
TU masz jeden z tematów - choć dotyczy E30, to może wyciągniesz jakieś wnioski
Anonymous - 2005-02-24, 17:34
Polecam ATE, ew klocki oryginalne BMW
sarna1 - 2005-02-24, 17:51
juz naprawde duzo bylo na ten temat - zasada jest taka - im drozsze tym lepsze - niestety ale akurat na tym nie mozna oszczedzac - ja u siebie mam klocki Jurid i sa rewelacyjne - nie pyla, nie piszcza - po prostu jak fabryka ,
Pozdrawiam
Anonymous - 2005-02-26, 14:01
Polöecam Ci klocki FERODO,niesa zbyt tanie ale za plcisz za jakosc.Niedwno tez mi sie skonczyla przedni i zapodalem sobie od FERODo - zajebiste sa poprostu - i napewno trwalsze od gownianych podrobek ktore przy odrobinie pecha zjada ci tarcze.
Anonymous - 2005-03-03, 19:51
Oryginały do BMW E34 są produkowane przez Jurid. Bardzo dobre klocki, dobra skuteczność na zimnych i ciepłych hamulcach. Klocki te można również kupić trochę taniej poza dystrybucją BMW. Dobre zamienniki o porównywalnych parametrach to ATE.
|
|