| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - REPUTACJA BMW
wlodeke24 - 2010-05-11, 11:25 Temat postu: REPUTACJA BMW Sluchajcie, kiedys czytalem taki artykul gdzies ze teraz Audi ma gorsza reputacje niz BMW , podobno teraz wiecej kradna Audi , tak jak kiedys mowili ze "cwaniaczki" jezdzili w beemkach to teraz skupilo sie to na audi itp itd
Czy wiecie cos na ten temat? czytaliscie cos podobnego gdzies?
Szukam wlasnie tego artykulu i nie moge nigdzie znalezc
pozdr
MAJSU - 2010-05-11, 11:40 Temat postu: Re: REPUTACJA BMW
| wlodeke24 napisa/a: | Sluchajcie, kiedys czytalem taki artykul gdzies ze teraz Audi ma gorsza reputacje niz BMW , podobno teraz wiecej kradna Audi , tak jak kiedys mowili ze "cwaniaczki" jezdzili w beemkach to teraz skupilo sie to na audi itp itd
Czy wiecie cos na ten temat? czytaliscie cos podobnego gdzies?
Szukam wlasnie tego artykulu i nie moge nigdzie znalezc
pozdr |
To nie trzeba artykułu szukać tylko się przejechać na jakieś wiosku i w każdym prawie obejściu stoi A4 1.9 TDi Jak na bogato to A6 2.5 TDi
ahir - 2010-05-11, 12:15
nawet Jeremy Clarkson w jednym z odcinków swojego kultowego programu, gdy wrócili do tablicy samochodów COOL, stwierdził, że wszystkie Audi lądują po stronie UN-COOL, gdyż wszystkie lansjery, szpanery, dresy, gangstery, poprzysiadały się z BMW do Audi
a zaraz potem miał gościa do samochodu za rozsądną cenę który na co dzień jeździ Audi.. he he he
wlodeke24 - 2010-05-11, 12:28
hehe ladnie hehehe
tylko wiesz chcialem ten artykul sobie powiesic na scianie :)
pajak100 - 2010-05-11, 13:55
Nie mogę z akcji jak oglądam na TVN W-11 Wydział Śledczy i tam w tym serialu dochodzi do pościgów samochodowych. W pięciu na sześć pościgów zbiry uciekają E30 -stką , starym kapciem ledwo jadącym i rzucają furę rękawem .
Grzesiek2290 - 2010-05-11, 17:09
Ja patrząc na aura jakimi jeżdżą okoliczne dresiki też często widzę Audi 80 lub jeżeli jakiś bardziej majętny to A3/A4 ,a jak dobry kozak to nawet A6 i czasami A8 w jakimś 2.5TDI
Pablo325i - 2010-05-11, 18:54
kierowcy BMW i tak zawsze beda mieli opinie piratow drogowych
Mi sie to podoba, bo jak jade to kazdy mi zjezdza z drogi, a jak chce sie poscigac to zawsze jakis diesel czy benzyna w limuzynie sie nabierze i juz jest sie z czego posmiac
A cwaniaczki przesiedli sie na audi bo co maqchneli boka Beemka dla szpanu to row, dach itp i swierdzili ze tdi to jest to!! Ma "to cos"
valdi80 - 2010-05-12, 20:01
Słaby to cwaniak, który lata kilkunastoletnim kapciem Obojętne, czy zgnitym BMW, czy tedeikiem z bańką nalotu
Łukasz - 2010-05-12, 23:54
| Pablo325i napisa/a: | kierowcy BMW i tak zawsze beda mieli opinie piratow drogowych
Mi sie to podoba, bo jak jade to kazdy mi zjezdza z drogi, a jak chce sie poscigac to zawsze jakis diesel czy benzyna w limuzynie sie nabierze i juz jest sie z czego posmiac
A cwaniaczki przesiedli sie na audi bo co maqchneli boka Beemka dla szpanu to row, dach itp i swierdzili ze tdi to jest to!! Ma "to cos" |
Każdy Ci zjeżdża z drogi powiadasz.....
WOW kozak
ahir - 2010-05-13, 00:32
Łukasz, ale masz głupi podpis
BMW - 2010-05-13, 12:59
| MAJSU napisa/a: | | To nie trzeba artykułu szukać tylko się przejechać na jakieś wiosku i w każdym prawie obejściu stoi A4 1.9 TDi Jak na bogato to A6 2.5 TDi |
a najwieksza wiosku to warszawa hahah
Łukasz - 2010-05-13, 14:06
Tak, dlatego, że większość z okolicznych i nie tylko wsi przyjeżdża tu do pracy - siłą rzeczy robi się największa wioska
davidx_net - 2010-05-13, 17:56
AUDI A6 kombi bordowe 1.9 tdi rej KOS ... dziś przez niego bym czołówke zaliczył... wyprzedzam gościa w dordze do szkoły, droga przez las, gładka jak stół, mój samochód jest na lewym pasie, gościu już w 3/4 wyprzedzony a ten redukcja i ogień, a ja walka na drodze z samochodem (no bo... wychamuj tu człowieku ze 120 tak żeby nie stracic kontroli nad autem i wróć na swój pas!! Co za.. jeżdzą po drogach to masakra.... A potem wypadek z udziałem BMW to dres, szpaner, wieśniak, burak, gangster... Ale jak gościa spotkam to będzie jak akcja z Waszka G wyskoczę na drogę z maczetą... i wtedy mogą sobie mówić co chcą.
|
|