BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW 5 GT od AC Schnitzer

Brevka - 2010-03-01, 20:32
Temat postu: BMW 5 GT od AC Schnitzer
Wszystkim dobrze znane AC Schnitzer złapało w swoje ręce F07, przestylizowali troszkę 5GT na bardziej sportowy klimat, zaoferowali szereg kółek w różnych rozmiarach i dłubneli kilka KM (41) w N57 (530D), niestety motory benzynowe na razie zostawili same sobie...

http://autofoto.pl/blogs/...-schnitzer.aspx

maaaad - 2010-03-01, 23:53

Autopomyłka :|
kamil.k - 2010-03-02, 08:39

mi sie bardzo podoba :D
bart - 2010-03-02, 08:56

Kolejna nisza na rynku odkryta. Też mi się podoba.
Pakiet ACS wygląda super.

Łukasz - 2010-03-02, 09:15

Przypomina przerośniętego PRIUSA ze zmienionym znaczkiem z przodu
kamil.k - 2010-03-02, 13:49

Łukasz napisa/a:
Przypomina przerośniętego PRIUSA ze zmienionym znaczkiem z przodu

powiedział co wiedział :lol:

tutaj wiecej zdjeca priusa :)
http://images.google.pl/i...tart=20&ndsp=20

a tutaj lista gabinetów okulistycznych gdybyś nadal nie widział różnicy :D
http://www.google.pl/sear...aj&lr=&aq=f&oq=

valdi80 - 2010-03-02, 14:00

Faktycznie, 5 GT jest dłuższe od Priusa. Widać pewne różnice, gdyby się przyjrzeć :lol:
kamil.k - 2010-03-02, 14:37

w sumie jak ktoś nie widzi różnicy to po co przepłacac :D można ewentualnie zmienic znaczki :D
Łukasz - 2010-03-02, 14:59

jak nie widzisz podobieństwa Kamil to Vision Express ma nieustającą promocję - ile lat tyle procent zniżki - jak juz napomknąłeś o okulistach :)
Przemass - 2010-03-02, 19:56

służę pomoco w kwestiach oczu
kamil.k - 2010-03-02, 21:42

Przemass napisa/a:
służę pomoco w kwestiach oczu

i kto twoim zdaniem ma większe problemy ze wzrokiem :?: :lol:

ahir - 2010-03-11, 19:26

a widział już ktoś 5 GT na żywo? bo ja tak.. i nie ma kompletnie nic wspólnego z Priusem, dodam, że notabene Priusa na żywo też widziałem..
z BMW często tak jest.. na początku "no nie wiem" , "trochę nie bardzo" a za jakiś czas mmm super, fajnie wygląda - wyprzedzają czasy w jakich wchodzą na rynek.. to ludzie do nich muszą dojrzeć.. dzięki czemu wolniej się starzeją.. tak było choćby z E65, X6..
często na zdjęciach też wyglądają mniej korzystniej niż w rzeczywistości.. i tak właśnie też jest z 5 GT.. sam gdy oglądałem to auto w gazetach, internecie zastanawiałem się co to jest i po co... dopiero jak zobaczyłem "on real" stwierdziłem KOZAK!! robi robotę.. wrażenie stylu, ponadczasowości, beemowskiej agresji i pozytywnego szpanu.. większe od aktualnie najmodniejszej białej X6 ;P ;)
i dodam, że teraz na czasie pewnie będzie 5 GT oraz X1 w kolorze brązowym (takim jaki jest w reklamach X1)

Łukasz - 2010-03-11, 20:24

Widziałem, siedziałem, jeździłem. Rzeczywiście jest większy i lepiej wykończony od Priusa :wink: . Mi jednak do końca coś w nim nie pasuje, mówię o zewnętrznym wyglądzie, taki owadzi mi sie wydaje :) W środku oczywiście luksus.....Z tyłu tunel srodkowy sprawia, że czujesz się przytulnie. I szyby są wg mnie wysoko, choć nie jestem jakimś kurduplem :lol: Jest wygodnie, fakt... e60 mimo, że też miał wyprzedzać czasy w sedanie do dziś nie może mnie przekonać i siedząc w podstawowym e60 wolę podstawowe e39. Z X6 mam podobnie...

Ale jakbym dostał to bym nie pogardził....

kamil.k - 2010-03-11, 20:39

Łukaszu, odnoszę wrażenie ze chcesz się wylansować na największego krytyka samochodufffff

czy się myle ?? :lol:

Łukasz - 2010-03-12, 09:09

kamil.k napisa/a:
Łukaszu, odnoszę wrażenie ze chcesz się wylansować na największego krytyka samochodufffff

czy się myle ?? :lol:

Kurna, masz trochę racji :oops: :D :wink:

Ja jestem tylko teoretykiem i do lansu mi daleko. Po prostu po naszej ostatniej dyskusji miałem taką okazję w swojej firmie.

Jeśli z mojej wypowiedzi przebijał lans lub coś podobnego to przepraszam, nie było to zamierzone.

Pozdrawiam