BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Impulsator

Gepard - 2004-12-07, 20:40
Temat postu: Impulsator
Mam taki problemik kupilem sobie nowe kabelki NGK :) i maja one wlasnie tto ustrojstwo w poprzednich kablach (beru) nie mialem tego wynalazku czy orjentuje sie ktos gdzie szukac wtyczki od tego bo zadnej wolnej pod maska nie znalazlem :(
KWKPiotr - 2004-12-07, 21:04

Zostaw niepodłączone - to przydaje sie tylko w motronicu.

Pozdro.

lokop e30 320i - 2004-12-07, 22:11
Temat postu: Re: Impulsator
Gepard napisa³/a:
Mam taki problemik kupilem sobie nowe kabelki NGK :) i maja one wlasnie tto ustrojstwo w poprzednich kablach (beru) nie mialem tego wynalazku czy orjentuje sie ktos gdzie szukac wtyczki od tego bo zadnej wolnej pod maska nie znalazlem :(

Jesli mozna wiedziec ? Ile taka przyjemnosc kosztuje??

slawo - 2004-12-07, 23:12

Taki kabelek wychodzi z tejk samej wiazkoi co kabel do przeplywki.A jest podalczony w takim gniezdzie tuz pod wtyczka od podlaczania do interfesju
sarna1 - 2004-12-08, 00:17

na przodzie silnika na uchwycie - tam gdzie masz wtyczke od czujnika poziomu oleju w misce :)
Gepard - 2004-12-08, 00:35

KWKPiotr wlasnei mam motronica :)
Dobra jutro popatrze przy misce i kolo przeplywki ale bardzie obstawiam ta wiazke od przepluwomierza bo tam nie zagladalem bo juz szarowka byla :(
A za przewodziki w Inter Carsie zaplacilem 341zl i jakies tam grosiki teraz tylko montaz nowe swieczki oraz nowa cewka MSD i wrescie powinienem ogranac temat nadmiarc HC w skaldzie spalin :)

SmasherE30 - 2004-12-08, 15:41

Pod złączem diagnostycznym masz wtyczki
Pierwsza to czujnik położenia wału druga to ten czyjnik iskry. Sprawdź czy masz jedną wtyczkę wolna ... one są w pozycji 69 wobec siebie :wink:

Gepard - 2004-12-12, 16:07

A mozliwe jest to ze nie mial bym tego ustrojstwa przeszukalem caly silnik i nic brak wolnej wtyczki 3 pinowej :(
LUKAS - 2004-12-12, 16:13

Gepard napisa³/a:
A mozliwe jest to ze nie mial bym tego ustrojstwa przeszukalem caly silnik i nic brak wolnej wtyczki 3 pinowej :(

Jak najbardziej jest to możliwe. Mam Motronica ale też niemam tego impulsatora ;)