| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Ciemno w aucie!!
Anonymous - 2004-12-05, 20:02 Temat postu: Ciemno w aucie!! Witam! Moje auto to e30 Coupe! Strasznie mnie drazni ze te 2 lampki na w srodku auta (na wysokosci glow kierowcy i pasazera) wogole sie nie wyrabiaja! Jak mimo ze sie swieca to i tak jest ciemno jak w .....! Mozna im dac jakies lepsze zarowki czy cos? Pozatym ta nad moja glowa (kierowcy) zwisa bo polamalo sie tam jakies mocowanie! Mozna to gdzies kupic czy lepiej sobie posklejac! Co myslicie??
center - 2004-12-05, 20:08
a nie masz przypadkiem czegos takiego ze nie odskakuja Ci do konca te bolce w drzwiach co je zapalaja??
ja mialem cos takiego i one wtedy slabiej swieca, sprobuj troche wyciagnac te bolce, tylko delikatnie do siebie, nasmarowac je ewentualnie, moze to to..
a jak nie, to change zarowek, tylko jakie tam sa to nie mam pojecia...
Anonymous - 2004-12-05, 20:14
ale mowisz ze normalnie sie swieci przyzwoicie?? W sumie to u mnie lampka pasazera swieci slabiej wiec sproboje! Ale nawet jak bedzie swiecic jak ta moja to nie bedzie zadnej rewelacji! Aha i czy mozna zwobic zeby pstykajac gdziec wlaczaly sie obie?? bo np jak otwieraja sie drzwi to tak jest ale pstryczkiem przy lampce mozna odpalic tylko jedna! Ktos moze przy tym majstrowal?? Dzieki za pomoc! Pozdrawiam!
center - 2004-12-05, 20:16
osiwetlenie jak na stadionie Ci sie nie zrobi na pewno
swieca tak sobie, srednio, ale wg mnie daja rade
co do pstryczkow sie nie wypowiadam, bo nie wiem...
Anonymous - 2004-12-05, 20:22
nie no jasne halogena sobie do auta nie wsadze! ale chcialem sie dowiedziec czy w tych autkach normalne jest ze oswietlenie jest "nastrojowe" czy u mnie cos nie wyrabia! Bo np podswietlania zegarow w dzien wogole nie widac ale w nocy jest klasssa! tylko caly czas niechcacy przekracam reka regulacje i sie sciemnia!
center - 2004-12-05, 20:29
jest nastrojowo i romantycznie...
swiadczy o tym:
-lampki podswietlenia wnetrza
-bursztynowe podswietlenie zegarow, zeby bylo milej regulowane
-lusterko w osolnie slonecznej od strony pasazera...
nic tylko wozic dziewczyny na miejscu obok siebie 8)
Domel - 2004-12-06, 07:54
U mnie tez swiatlo cienko daje. Myslalem juz zeby mocniejsze zarowy dac ale czy to nie stopi plastikowej obudowy..??
Najgorsze jest umiejscowienie tych lampek, gdzies za plecami.
Przydala by sie jeszcze jedna przy lusterku.
duchPW - 2004-12-06, 10:11
to dokup sobię taką wkładaną od zapalniczki na elastycznym "wysięgniku"
slawo - 2004-12-06, 10:58
A jakby tak zaadoptowac lampke od e34 lub e36 znajdujaca sie nad lusterkiem? Mysle ze nie bylo by duzo przerobek
sarna1 - 2004-12-06, 11:10
no chyba ze ktos ma korbke od szybera i check control , w supermarketach mozna kupic takie przyklejane lampki jak w taksowkach - jak ci ciemno to zamontuj
BOR - 2004-12-06, 22:32
Można też mieć opcjonalne lampki w lusterku wewnętrznym, ale to raczej rzadkość występująca w nielicznych egzemplarzach E30.
Marcin e30 - 2004-12-06, 23:26 Temat postu: Re: Ciemno w aucie!!
| domin75 napisa³/a: | | ze sie swieca to i tak jest ciemno jak w .....! |
u mnie pomogło umycie tych lampek od wewnętrznej strony i świecą tak jak by były mocniejsze żarówki
|
|