| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - ZBIERAM ZNACZKI, EMBLEMETY BMW POMOCY MAM MISJE :)
rifresz - 2008-04-27, 23:02 Temat postu: ZBIERAM ZNACZKI, EMBLEMETY BMW POMOCY MAM MISJE :) Witam szanownych Kolegow
Celem podjetej misji jest zbierania ZNACZKOW EMBLEMATOW DEKIELKOW jedynej slusznej marki czyli BMW
Moim "celem" jest zmiana wsytroju pokoju w tylu "BMW"
Mam zamiar "troszke" przyozdobic sciany:)
Wiec jesli masz to czego szukam i jestes sklonny zrobic dobry uczynek chetnie przygarne podarki
Znaczki itp moga byc w stanie obojetnym, byle jak najwiecej:)
Z gory wielkie dzieki i Pozdrawiam wszystkich BMW Maniakow
mattim_bmw - 2008-04-28, 11:56
U mnie podobna akcja trwa od dawna, w moim pokoju jest sporo dziwnych rzeczy
Pomijam fakt ze moj pokoj ma nieco ponad 6m^2
rifresz - 2008-04-28, 12:31
Ja mam znacznie mniejszy pokoj i nie tylkoz naczki ale rownierz plakaty beda wiec az tak duzo ich nie bedzie potrzeba
Widze z e nikt nie chce sie pozbyc swoich swiecidelek
Gasper - 2008-04-28, 12:37
| rifresz napisa³/a: |
Widze z e nikt nie chce sie pozbyc swoich swiecidelek |
No już idę ściągnąć ze swojej znaczki Tylko powiedz mi, czy mam zaspawać czy zaszpachlować dziury?
rifresz - 2008-04-28, 13:08
Ziom chodzi o to ze jesli ktos ma "WOLNY" znaczek, ktory sie wala po kÄ…tach
Pietrek - 2008-04-28, 14:05
rifresz, Czarno białe smigła doszły ?
mattim_bmw - 2008-04-28, 14:36
| rifresz napisa³/a: | | Ja mam znacznie mniejszy pokoj |
coo??
ja mam 2,5m na 2,7 m i ty mi mowisz ze sa jeszcze mniejsze??
u mnie jest klapa bagaznika do e30 ze znaczakmi , na scianie sportowa kiera, kołpaki, plakaty, tablice rekestracyjne, fotel od e30 bo nie było na czym siedziec przez zime lezą jakies felgi czy zawieszenia
rifresz - 2008-04-28, 14:54
mattim_bmw, pochwal sie jak to wyglada lol moj ma rowne 2,5x2,5 wiec jest mniejszy
Pietrek, DOSZLY ! WYGLADAJA PRZEPIEKNIE Niech Bog Ci wynagrodzi w E30, jestes mistrzem w tym co robisz.
Tylko brakuje mi jednego "cycka" co sie wsadze w klape tego plastykowego koleczka i dopiero w niego sie znaczek wciska wiec dopiero jeden zamontowalem
Pietrek - 2008-04-28, 14:55
Zrób jakieś fotki jak wyglądają na aucie
rifresz - 2008-04-28, 15:30
SWkombinuje ta zatyczke to zrobie Masz moze z czego ja wymontowac?
Pietrek - 2008-04-28, 15:37
| rifresz napisa³/a: | Masz moze z czego ja wymontowac? |
Nie Ale przecież miałeś 4 te kołeczki
RoboCop - 2008-04-28, 15:54
wrzućcie foty tych pokoji do diabła! chętnie pooglądam
rifresz jak ktoś ma jakieś fajne znaczki, to je trzyma -zobacz jak o niektóre fajne sztuki ludzie biją się na Alledrogo
rifresz - 2008-04-28, 17:35
Ja szukam najzwyklejszych znaczkow a nie rodzynkow
No walsnie z e na 1 byly dwa a na 2 jeden kolek A nowy znak bez kolkow przyszedl;/
Musze do aso jechac sie zapytac wysmieja mnie ale co tam
urbi - 2008-04-29, 01:51
hehe ja na weekendzie moze przetuninguje moje znaczki na czarno biale ... bedzie drut edyszyn ale lepsze to niz to co jest teraz ... sodoma i gomora czy jakos tak
mattim_bmw - 2008-04-29, 10:50
Niee bo musiałbym posprzatac, a nie mam teraz całego dnia wolnego...
Pozatym niestety wiekszosc gratów wybyła i powędrowała do garazu... bo własnie wykanczam nowo wybudowany garaz i pewnie tam wszytko pojdzie, a pozniej na auto powędruja co po niektóre fanty wkoncu
A z klapy od bagaznika to chciałem zrobic sobie jakis stolik, ale sie nei zmiesci w pokoju
|
|