| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - narzedzia w touringu
Bruner - 2008-04-23, 21:17 Temat postu: narzedzia w touringu W E30 tournig nie ma schowka na narzedzia pod klapa jak w pozostalych wersjach, z tego co wiem to klucze byly w jakims pokrowcu. Ma ktos jakies fotki takiego zestawu? I gdzie dokladnie bylo jego miejsce? W schowku po lewej stronie bagaznika, przy lewarku? Na allegro itp szukam tego juz od dluzszego czasu ale ani widu ani slychu. Czyzby az taki rarytas?
kafarek - 2008-04-23, 21:29
http://www.realoem.com/bm...294&hg=71&fg=05
Tutaj masz narzędzia.. Umieszczone są po lewej stronie w schowku wg RO...
ogolny - 2008-04-23, 21:34
Mam takowy futerał ale zestaw niekompletny
Bruner - 2008-04-23, 23:01
Ogolny, a ile sobie za niego zyczysz? Z tego co widze na Realoem wynika ze narzedzia sa te same co w pozostalych wersjach E30, wiec skompletowanie nie powinno byc problemem.
A moze ma ktos caly komplet na zbyciu?
Aha, prosba o fotki nadal aktualna, chetnie zobaczyl bym to cudo
wrona - 2008-04-23, 23:51
jutro ci zrobie fotke bo bede przy moim bylym aucie a tam prawie komplecik
marekfl - 2008-04-25, 08:13
Siemka
patrząc na wykaz elementów na Real OEM to widzę ze i ja mam kompletny ten zestaw jest w takim właśnie pokrowcu ale wydaje mi ze nie specjalnie przewidziano na to w Trumnie jakieś "dedykowane" miejsce
PS. Sorry za OT ale jak już jesteśmy przy trumnach to jak macie gaśnice zamontowana i gdzie ;> ;>
jackx - 2008-04-25, 09:14
| marekfl napisa³/a: | | jak już jesteÅ›my przy trumnach to jak macie gaÅ›nice zamontowana i gdzie |
ja mam oryginalne mocowanie pod fotelem kierowcy
marekfl - 2008-04-28, 16:57
[ Dodano: 2008-04-28, 17:05 ]
moj zestaw wyglada nastepojaca brakuje jeszcze drazka to klucza do swiec gdzies go ostatnio uzywalem i mi sie zapodzial na kazdym elemencie jest znaczek BMW wszyskie sa produkcji HEYCO
a wracajac do gasnicy to ja nie mam zadnych mocowan po fotelem (SportSitze mam) ani w bagazniku tym bardziej. Gdzie ja trzymacie u Siebie ?
W Vectrze miescila mi sie miedzy fotelem kierowcy a progiem ale w e30 tam nie wejdzie zeby nie wiem co.
[ Dodano: 2008-04-28, 17:06 ]
ps. sorki ze taka duza fota ale chcialem zeby wszystko bylo widac
Bruner - 2008-04-28, 18:36
Dzieki za fotke Co to za klucz obok ucha do holowania? TO tez oryginal BMW? W coupe i sedanie nie przypominam sobie takiego.
CO do gasnicy, to ja woze w schowku w bagazniku po stronie pasazera, zwykla 1 kg gasnica miesci sie tam bez problemu. Oprocz tego woze tam zawsze jakas szmate, rekawiczki, latarke itp wiec nie lata po pustym schowku.
marekfl - 2008-04-28, 22:37
| Bruner napisa³/a: | Dzieki za fotke Co to za klucz obok ucha do holowania? TO tez oryginal BMW? W coupe i sedanie nie przypominam sobie takiego.
CO do gasnicy, to ja woze w schowku w bagazniku po stronie pasazera, zwykla 1 kg gasnica miesci sie tam bez problemu. Oprocz tego woze tam zawsze jakas szmate, rekawiczki, latarke itp wiec nie lata po pustym schowku |
Ten klucz co piszesz to chyba sam dorzucilem do tego zestawu jakos nie pamietam juz nawet
|
|