| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
FELUNEK - Lorinser do Merecedesa
Ostry - 2008-04-06, 23:50 Temat postu: Lorinser do Merecedesa http://www.streetracing.p...showtopic=53496
Mam pytanie dotyczace takiej kwestii... Wpadly w oko te felgii mojemu bratu ale nie jestesmy pewni czy takie cos mozna zalozyc do Mercedesa Viano(bus)...nie chodzi o rozmiar tylko o wytrzymalosc...samochod sam w sobie wazny ponad 2 tony a z ludzmi i bagazami siega nawet 3 no i nie jestesmy pewni... Moze to i glupie pytanie ale zawsze lepiej sie 5 razy zapytac niz raz strzelic jakas glupote...
Mi sie wydaje ze jezeli to sa prawdziwe Lorinsery to nie powinno byc problemu...tak samo jak i z innymi porzadnymi markami felg...sa robione z porzadnych materialow i tyle...nie to co na allegro po 200zl sztuka...
jaqub - 2008-04-07, 23:25
miszczu wszystko OK... ale jest jedno ale... jakie chcesz na to dac opony? bo wzmacnianych (typu BUS) chyba nie znajdziesz w tym rozmiarze... a z tego co sie orientuje to chyba takie auto musi miec takie opony bo inaczej policja sie czepia...
felga sama w sobie powinna bez bolu wytrzymac...
kiloff - 2008-04-08, 07:24
| jaqub napisał/a: | miszczu wszystko OK... ale jest jedno ale... jakie chcesz na to dac opony? bo wzmacnianych (typu BUS) chyba nie znajdziesz w tym rozmiarze... a z tego co sie orientuje to chyba takie auto musi miec takie opony bo inaczej policja sie czepia...
felga sama w sobie powinna bez bolu wytrzymac... |
eee duzo vian-ow lata przeciez na 17" ...
sam bym je chetnie przygarnal do vita, ale u mie ojciec tym lata wiec szybko by zakonczyly zywot
Ostry - 2008-04-08, 08:04
Opony sa normalne...nie tzw C w rozmiarze chyba 225 albo 235/55/17 i wszystko jest ok...
W zasadzie to temat robi sie powoli nieaktualny poniewaz biorac pod uwage styl jazdy mojego brata i charakter jego pracy to szkoda bedzie tych felg...musimy poszukac czegos masywniejszego...
|
|