BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kolejny kierowca BMW ukarany

lysy174 - 2008-04-05, 09:08
Temat postu: Kolejny kierowca BMW ukarany
Nie wiem jak was ale mnie ta wkurza ze nie pisza i Mieciach czy VW tylko o BMW :x :x :x

LINK

Belisama - 2008-04-05, 10:39

Tak niestety jest i trzeba się z tym pogodzić, a swoją drogą pirat z niego że ho ho przekroczył o 60 km/h :)
MAJSU - 2008-04-05, 11:30

Bo tylko BMW łamią przepisy ! Zanim taki VW się rozpędzi do 100tki to policja traci cierpliowśc i odpuszcza :wink:
hubabuba - 2008-04-05, 11:58

... bo kierowcy BMW napewno dużo zarabiają i wogóle :prosze: i lepiej z nich czerpać kaske niż z kierowców VW :roll:
Sobek - 2008-04-05, 15:24

przejmujecie sie ?? przeciez to juz norma!!
Trzeba nalozyc na to bata i wszystko...

Piotrw85 - 2008-04-05, 18:46

Takiego mandatu w życiu nie chciał bym dostać wow
jaqub - 2008-04-05, 18:50

Cytat:
BMW ukarali go 25 punktami karnymi i zaproponowali mandat w wysokości 5 tys zł. Odmówił jego przyjęcia i dlatego stanie przed sądem.

poprawcie mnie jesli sie myle ale policjant nie moze wystawic wiekszego mandatu jak 1tys pln...

casus maximus - 2008-04-06, 18:28

Przecież to norma.
A tak nawiasem mówiąc to beemkami naprawdę jeżdżą czasami niesamowite tępaki. Sam nawet spotykam takich na drogach. Żenua.

BIERNAŚ - 2008-04-10, 22:31

casus maximus napisa/a:
Przecież to norma.
A tak nawiasem mówiąc to beemkami naprawdę jeżdżą czasami niesamowite tępaki. Sam nawet spotykam takich na drogach. Żenua.

najgorsze jest to ze dorabiaja sie teraz buraki jakiejs e36 bo e30 wg nich juz sa za stare i szaleja jak debile jeszcze oczywiscie wiejski tuning psuja opinie prawdziwym pasjonatom tejze marki... patrze na takich ludzi z pogardą....

[ Dodano: 2008-04-10, 22:32 ]
wszystko jest dla ludzi ale w tym przypadku rozsadek zawodzi...

MAJSU - 2008-04-10, 22:33

BIERNAŚ E30 napisa/a:
casus maximus napisa/a:
Przecież to norma.

najgorsze jest to ze dorabiaja sie teraz buraki jakiejs e36 bo e30 wg nich juz sa za stare i szaleja jak debile jeszcze oczywiscie wiejski tuning psuja opinie prawdziwym pasjonatom tejze marki... patrze na takich ludzi z pogardą....

Oooj tak ;/ Też takich widuje masę... Wsiąc teraz w E36 to chyba więszy przypał niż w Calibrę...

southOFheaven - 2008-04-10, 22:37

MAJSU_WuWuA napisa/a:
BIERNAŚ E30 napisa/a:
casus maximus napisa/a:
Przecież to norma.

Oooj tak ;/ Też takich widuje masę... Wsiąc teraz w E36 to chyba więszy przypał niż w Calibrę...

w mojej gminie rolasy sprzedaja ziemie pod dzialki warszawiakom i kupuja sobie najczesciej e39 i e38 v8 :?

BIERNAŚ - 2008-04-10, 22:38

MAJSU_WuWuA napisa/a:

zebys wiedzial kazdy teraz e36 1.6i i 4 drzwi bo malo kogo stac na wiekszy motor i robia wioche nie lubie czegos takiego

[ Dodano: 2008-04-10, 22:39 ]
nie mam nic do 4 drzwi ale jesli chodzi o 36 to coupe mi sie podoba:) podoba mi sie otwieranie i domykanie szyb podczas otwierania drzwi:)

[ Dodano: 2008-04-10, 22:42 ]
moj kolega mowi na to albo bambry ze wsi albo styl robionych aut "na bambersko" hehe

MAJSU - 2008-04-10, 22:52

E36 nawet w Niemczech nie cieszyło się najlepszą opinią... Pamietam jak w którymś ze starych odcinków Motorwizji prowadzący śmiał się że E36 kupowali synowie rolników którzy się szybko wzbogacili na dopłatach z UE :) czyt. "burakowóz".
Pietrek - 2008-04-11, 11:51

wczoraj u mnie jakiś młody chłopak w ubraniu sportowym przeskakiwał przez policjantów w e39 4.0 chyba :shock: , jeździł po chodnikach ... i przez osiedle na peunej kur@#e :shock:
Myślałem że to auto sie zaraz rozpadnie ... gaz podłoga i hoop przez policjanta ... byłem w cięzkim szoku.

makaveli_e36 - 2008-04-11, 12:11

niestety, burakow w 316i ///M lpg nie brakuje - trudno co robic.
jeszcze troche i przestanie sie docenia walory e36 - skreca,hamuje itd - z moich doswiadczen zaden sedan z tamtych lat nie prowadzi sie tak dobrze jak e36.

kiloff - 2008-04-11, 13:12

spoko .. buraki juz powoli przesiadaja sie do E39/E46 .. :mg:
southOFheaven - 2008-04-11, 14:19

kiloff napisa/a:
spoko .. buraki juz powoli przesiadaja sie do E39/E46 .. :mg:

no w mojej gminie juz tak robia. coraz czesciej diesle bo maja rope za darmo z PGRów :!:

makaveli_e36 - 2008-04-11, 15:11

to w Płocku sa jeszcze pgry?:)
Łukasz - 2008-04-11, 15:47

pochodzę ze wsi, roli się nie wstydzę, bo jeszcze czasem kopnę ziemniaka na jesieni i wstyd mi chłopcy, ze tak szkalujecie imię tych co ziarno na chleb Wasz zbierają i w pocie czoła, w krwi i łzach gną się nad Matką Ziemią, abyście mieli co do garnka włożyć.

A w BMW to same łobuzy i hultaje, córkę szwagra brata mojej teściowej jeden zwyzywał od "Starych Krów" , kiedy przez szosę u nas w Pyrzowicach na szagę przechodziła

P.S Kurczaki z KFC to od mojego sąsiada, przyjeżdżają do niego raz na 3 miesiące i biorą hurtem.

southOFheaven - 2008-04-11, 16:32

zle mnie zrozumieliscie :!: ja uwielbiam mieszkac na wsi i nie mam nic do roli. kto ma ziemie ten ma wladze. duzo ziemi duza wladza :!: :roll:

makaveli_e36 napisa/a:
to w Płocku sa jeszcze pgry?:)

no wszedzie sa tyle ze prywatne i sie mowi na pegieery :mg:

Yakuzatti - 2008-04-11, 18:29

E tam Panowie, walka z wiatrakami :mg:
kilerlu - 2008-04-11, 20:57

Witam.

A ja miałem jakiś rok temu taki przypadek że delikatnie :mg: przekroczyłem prędkość
na obwodnicy chyba Piask i fajt radar. Policjant prosi o dokumenty spisuje i pyta o auto.
Oho mysle sobie zaraz prześwietlą i coś znajdą. A facem dalej wypytuje o silnik zawias itd. Nagle dodaje że dobrze trafiłem bo jest fascynatem e30 :D :shock:
Oddał papiery pogadaliśmy chwilke i do zobaczenia na zlocie powiedział :beer: :jupi:
Normalnie szok Panowie!

BIERNAŚ - 2008-04-12, 22:01

Łukasz napisa/a:
pochodzę ze wsi, roli się nie wstydzę, bo jeszcze czasem kopnę ziemniaka na jesieni i wstyd mi chłopcy, ze tak szkalujecie imię tych co ziarno na chleb Wasz zbierają i w pocie czoła, w krwi i łzach gną się nad Matką Ziemią, abyście mieli co do garnka włożyć.

A w BMW to same łobuzy i hultaje, córkę szwagra brata mojej teściowej jeden zwyzywał od "Starych Krów" , kiedy przez szosę u nas w Pyrzowicach na szagę przechodziła

mieszkam w miescie ale jak tylko podroslem to kazdy weekend kazde wakacje spedzalem u dziadka rolnika wiem co to zniwa i praca w polu :) nadal to lubie ale moj dziadek juz sie tym nie zajmuje jest juz zbyt stary i zchorowany :( :( całe moje dziecinstwo spedzilem na wsi... i nie wstydze sie tego ale zaobserwowalem zachowania roznych ludzi i rowniez co robia z samochodami... masakra oczywiscie nie tyczy sie to wszystki sa tez normalni ludzie

maaaad - 2008-04-13, 13:35

O my biedne żuczki, wszyscy się czepiają BMW, nic tylko siąść i płakać :cry:
http://wiadomosci.gazeta....69,5114504.html