| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Rodzynek na allegro e30 M3
maciek e30 - 2008-03-16, 23:12 Temat postu: Rodzynek na allegro e30 M3 Wygląda nieźle i cena nie jest zbyt wygórowana, ale można tylko pomarzyć
http://moto.allegro.pl/it..._m3_unikat.html
Gasper - 2008-03-17, 00:56
Ja sprzedając spodnie na allegro mam 3 razy bardziej obszerny opis przedmiotu niż ta m3. Zarówno cena, jak i tekst pod zdjęciami odpycha kogoś, kto ma odrobinę pojęcia o takich rarytasach.
Jacek E30 - 2008-03-17, 08:56
Czyli jak bede chciał obejrzeć to muszę jechać aż do Anglii
zmstr - 2008-03-17, 14:15
| Gasper napisa/a: | | Ja sprzedając spodnie na allegro mam 3 razy bardziej obszerny opis przedmiotu niż ta m3. Zarówno cena, jak i tekst pod zdjęciami odpycha kogoś, kto ma odrobinę pojęcia o takich rarytasach. |
a i samych zdjęć też nie pożałował
kiloff - 2008-03-17, 15:27
podejrzewam ze jak ktos by byl bardziej zainteresowany a nie tylko gdybal to pewnie by dostal wiecej zdjec - jakby tylko poprosil .. ze do angli trzeba jechac no coz .. moze w polsce tez daja eMczy za 30 klockow ..
prawda jest taka - jesli bym byl na kupnie takiego samochodu to pewnie juz bym byl w drodze do londynu .. bo nawet z tych zdjec ktore sa, widac ze 30 klockow warta napewno .. ale jesli ktos chce sobie tylko podyskutowac i ponarzekac ze nie ma opisu i zdjecia lewego przedniego kierunkowskaza .. no coz ...
zmstr - 2008-03-17, 15:44
tu nie chodzi o to czy ktoś chce ponarzekać czy nie, ale koleś sprzedający to auto jest chyba bardzo pewny siebie że je pogoni w tych pieniądzach, skoro tak "się rozpisał" na jego temat. Chcąc coś sprzedać opisuję wszystko w jak najdrobniejszych szczegółach, żeby nie było niedomówień, ani setki pytań czemu tak a nie inaczej gdy ktoś przyjedzie obejrzeć, tym bardziej, że jadąc aż do Londynu po auto chciałoby się mieć jak najwięcej info i fotek na temat tego auta.
jaqub - 2008-03-17, 16:23
| zmstr napisa/a: | | tu nie chodzi o to czy ktoś chce ponarzekać czy nie, ale koleś sprzedający to auto jest chyba bardzo pewny siebie że je pogoni w tych pieniądzach, skoro tak "się rozpisał" na jego temat. Chcąc coś sprzedać opisuję wszystko w jak najdrobniejszych szczegółach, żeby nie było niedomówień, ani setki pytań czemu tak a nie inaczej gdy ktoś przyjedzie obejrzeć, tym bardziej, że jadąc aż do Londynu po auto chciałoby się mieć jak najwięcej info i fotek na temat tego auta. |
jesli ktos kupuje takie auto to nie jako jedyne itp... wiec mysle ze nawet na pol godziny rozmowy przez komorke go stac...
southOFheaven - 2008-03-17, 20:05
jesli ja bym sprzedawal taki rodzynek to umiescilbym tylko zdjecia i nr telefonu do siebie i mimo tego klientow mialbym na peczki szczegolnie od 1zl i BCM
Kruczek - 2008-03-17, 23:07
stać Cię na emkę stać się zadzwonić...
nr gg podany, jaki problem prosić o więcej zdjęć
RoboCop - 2008-03-18, 08:23
| Jacek E30 napisa/a: | Czyli jak bede chciał obejrzeć to muszę jechać aż do Anglii |
Jacek to w Twoim przypadku zdajesie żaden problem
Lord Lukasz - 2008-03-18, 08:27
Wg. mnie koleś nie głupi to zrobił, jak by zamieścił 30 zdjęć i dał kolorowy opis to dostawał by po 10 maili dziennie typu: "proponuje panu za to auto realną cene 8tyś zł lub moge zamienić sie za prawie nowe Tico" W przypadku takiego opisu wieśniaki co nie wiedzą co to jest M3 nie będa zwracały uwagi na aukcje i faktycznie odezwie sie tylko ktoś kto będzie poważnie zainteresowany autem. Pozatym wiadomo jak jest, opis może być ładny, zdjęcia też a na żywo katastrofa...
Kalina - 2008-03-18, 23:14
ZNAJOMY JUZ JA OGLADAŁ I JEZDZIŁ . SAMOCHOD NIE BARDZO CHCE PALIC , LAKIER BARDZO ZANIEDBANY PRZEDNIE DRZWI WGIETE . DŁUBANE COS PRZY SILNIKU NIBY ZDZIERANY LAKIER Z DEKLA ALE NIE CHCE MI SIE WIERZYC . AUTO PONOC JA NA EMKE NIE CHCE JECHAC . CENA DO NEGOCJACJI KOLES MOZE SPOSCIC JEDYNIE 500 ZŁ . ZASTANAWIAM SIE NAD NIA ALE NIEWIEM CZY MAM GWARACJE ZE NIA DOJADE DO DOMU ......
Jacek E30 - 2008-03-19, 09:32
| Kalina napisa/a: | | ZNAJOMY JUZ JA OGLADAŁ I JEZDZIŁ . SAMOCHOD NIE BARDZO CHCE PALIC , LAKIER BARDZO ZANIEDBANY PRZEDNIE DRZWI WGIETE . DŁUBANE COS PRZY SILNIKU NIBY ZDZIERANY LAKIER Z DEKLA ALE NIE CHCE MI SIE WIERZYC . AUTO PONOC JA NA EMKE NIE CHCE JECHAC . CENA DO NEGOCJACJI KOLES MOZE SPOSCIC JEDYNIE 500 ZŁ . ZASTANAWIAM SIE NAD NIA ALE NIEWIEM CZY MAM GWARACJE ZE NIA DOJADE DO DOMU ...... |
A łyżka na to nie możliwe
Wiadomo za te cene przecież mozna kupić E30 M3 w stanie idelanym-co wy o tym nie wiedzieliście
adrian e30 - 2008-03-19, 09:51
hahahahahahaah tak tez myslalem... generalnie orientuje sie troszke w cenach czesci do m3 i doprowadzenie do stanu uzywalnosci takiego samochodziku wyjdzie jakies 50 tysi
BIERNAŚ - 2008-03-19, 20:11
ja nie widze nic dziwnego ze dal tyle zdjec i taki krotki opis gosc jest konkretny i nie jest bajkopisarzem jak ktos sie orientuje co to za auto po co je opisywac gg jest podane numer komorki jestes zainteresowany stac cie to dzwonisz a ze stan jej pozostawia wiele do zyczenia to juz inna sprawa
adrian e30 - 2008-03-21, 14:15
to jest okazja na m3
http://cgi.ebay.it/BMW-M3...1QQcmdZViewItem
Piotr_1 - 2008-03-21, 15:10
Jasnee... za taką kasę? Wygląda jakby była już trzeci raz malowana...
misza - 2008-03-21, 17:42
cena pewnie taka ze to 2,5l ale za takie pieniadze zeby to miało taki srodek faktycznie wyglada na dobrze polerowana/malowana i te felgi.... wolałbym ori bbs
RoboCop - 2008-03-22, 10:38
pierwszy raz widze taki lakier
glanzschwartz.
|
|