BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

FELUNEK - nowa wizja.... naciÄ…g pierwsza klasa

Shreku - 2008-02-24, 19:17
Temat postu: nowa wizja.... naciÄ…g pierwsza klasa
tak jak w temacie, nowa wizja naciÄ…gu gumy do germana :twisted: :mg:

jaqub - 2008-02-24, 20:11

padaka jakich malo... ciekawe jak to dziala gdy zapcha sie np blotem :drunk: widac w miszelinie maja malo pojecia o warunkach drogowych... a ten wystajacy kawalek betonu z fotki to chyba najgrozniejsza rzecz jaka widzieli na drogach... zapraszymy do Polski :drunk:
Gasper - 2008-02-24, 20:20

Wydaje mi się, że zostawili te szprychy na wierzchu tylko po to, żeby pokazać mniej więcej jak to jest zbudowane. Jeśli miałyby sie pojawić te opony na drogach, to by boczki zakryli. Chyba inżynierowie wiedzą, że nie tylko w Polsce można się uwalić błotem :mg:
Shreku - 2008-02-24, 20:47

co jak c ale widziałem w tv takie oponki na koparce która pracowała w kopalni odkrywkowej
jaqub - 2008-02-24, 20:56

Gasper napisa³/a:
Wydaje mi się, że zostawili te szprychy na wierzchu tylko po to, żeby pokazać mniej więcej jak to jest zbudowane. Jeśli miałyby sie pojawić te opony na drogach, to by boczki zakryli.

zobaczymy czy zrobia to do opon z profilem 35:d

Yakuzatti - 2008-02-24, 21:38

jaqub napisa³/a:
zobaczymy czy zrobia to do opon z profilem 35:d

+1 :mg:

lysy174 - 2008-02-24, 21:49

A mnie ciekawi jaki indeks predkosci beda mialy takie opony bo szczerze mowiac nie wygladaja zbyt pewnie :oops:
Nie wyobrazam sobie jechac np 160 km/h na takich oponach :wow: :wow: :wow:

Kujon - 2008-02-25, 07:41

lysy174 napisa³/a:
A mnie ciekawi jaki indeks predkosci beda mialy takie opony bo szczerze mowiac nie wygladaja zbyt pewnie :oops:
Nie wyobrazam sobie jechac np 160 km/h na takich oponach :wow: :wow: :wow:

jak wchodziły opony bezdentkowe to ludzie tez robili wielkie :shock: :shock: :shock: , co do tego patentu Michelina to widziałem to dobre 2-3 lata temu , czy wejdzie to do powszechnego użytku to czas pokaże..

kiloff - 2008-02-25, 07:46

nie wejdzie - po co ? w tej chwili na zachodzie - jest dziura to opona do kosza i kupuja nowa ... a z ta ? nie przejdzie ..