BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Przedni zderzak M-TECHNIC od E30 !!!

Jacek E30 - 2004-11-21, 13:39
Temat postu: Przedni zderzak M-TECHNIC od E30 !!!
Mam pytanie do Was , czy da sie przerobic z normalnego zderzaka na M-TECHNIC , mam wszsytko no i własnie brakuje mi przód , tzn czy ktos moze juz robił takie cos , wiem jedno , że trzeba by chyba odpiąc listwe ale czy łuczki na kantach sie zgadzaja ITD bo wiadomo jak juz cos robic to dobrze albo wiecie kto ma takie cos na sprzedaż albo wiecie czy jest mozliwość odlania takiego czegos albo dajcie mi namiar na firmy zajmujące sie spoilerami najlepiej z okolic Poznania ale inne regiony tez wchodza w gre !! !
Miki - 2004-11-21, 15:20

przeciez Poznań to polska stolica stylingu (tak jak Białystok stolicą disco-polo :twisted: ) i z tego co sam sie orientuje jest tam kilka firm (np. HOT) ktore zrobia Ci to bez problemu no chyba ze licza sobie sporo za taka usluge...
Jacek E30 - 2004-11-21, 18:08

SPEKTER dzieki za ten numer - dzwoniłem spoko koles tzn tak mi sie wydaje bede miał zrobione za FREE bo gosciowi bede cos innego załatwiał !! ! ŁOSIEK nie mysl ze firma HOUSE OF TUNING to nie wiadomo co - to ludzie którzy nie znają sie na tym co dobre - oni mieszają wszystko co sie da i potem wychodzi z tego ........ Dla mnie istnieje tylko i wyłącznie niemiecki tunig tzn : gleba , szerokie koła , bez emblematów , podrasowanie silnika , ciemna lampa , krótko mówiąc auto PSEUDO SPORTOWE . Pozdrawiam .
ChriS - 2004-11-21, 18:45

Popieram Cię Jacek.BMW 3 to piękny samochód i nie trzeba robić z niego dziwoląga,żeby ludzie się za nim oglądali.A propo ciemnych lamp szukam ciemnego lewego reflektora świateł drogowych-znajdę gdzieś w Poznaniu?
Pzdr.

jakub - 2004-11-22, 00:04

Witam. Mam oryginalnego M-Technika z 88r.Gdybyście potrzebowali fotek co i jak jest pomontowane i rozwiązane służę pomocą
Scigany - 2004-11-22, 09:37

cieply jest spoko, sam u niego kupowalem brewki i naprawde byly wykoakane na bardzo wysokim poziomie, nic nie musialem szlifowac, przerabiac, poprostu pomalowalem je i zalozylem. Konkretny wyrob
nokerman - 2004-11-22, 11:29

popatrz na mój avatarek
ja mam normalny zderzak i dokładke M-Technic

w G-Techu w Lublinie kosztuje 160 PLNów

Jacek E30 - 2004-11-22, 12:27

Do CHRISA - jak się sam pewnie przekonałeś jest z tym bardzo duzo trudu , dam Ci namiar na szrot w Długiej goślinie ( droga POZNAŃ - WĄGROWIEC ) nr tel ( 0 61 ) 8122089 być może mają ale nie obiecuje - tak przy okazji jeden z największych szrotów jeżeli chodzi o E21 E28 E30 E32 E34 zajmują się głównie tymi starszymi, nie musisz od razu tam jechać z tego co się orientuje to mogą tobie przesłać paczką !! !
Co do auta dla mnie E30 istnieje tylko i wyłacznie zwykła bądż M-TECHNIC a dalej to wiadomo gleba koła najlepiej to 8,5 i 10x17 , poszerzone nadkola tzn wyklepane ranty - i co za tym idzie dystanse tak aby chował się bieżnik - np prz 9Jx16 opona tylko 215/40 żadna inna , obowiązkowo ciemne lampy przód i tył , bez emblematów ,spoiler na szybe ( wzór e36-34-39 ) rzadkość w E30- jeśli chcecie mogę wysłać foto mojej beemki bo mam takie coś , centralna wycieraczka , najlepiej usunąć klamki , wydech najlepiej SUPERSPRINT , REMUS itd co do srodka jakas mała kierka 280-300 mm , białe zegary , gajga no i oczywiście musi byc czysto w srodku aha i AUDIO takie jak ma mój dobry kumpel EGON z niebieskiej E30 jezeli ktos bywa na zlotach to wie o jakiego cukiereczka chodzi !! !

Do JAKUB-a - dzięki za chęci ale z fotkami nie mam problemu zresztą w ekipie poznańskiej M-techników jest teraz jak nasr.....e chyba z 8 sztuk

Do SCIGANEGO - dzięki że mi mówisz że koles jest spoko bo w sumie to tylko gadałem z nim na GG a jestem z nim umówiony na dość atrakcyjna jak dla mnie transakcje - ja mam wszytko do M-technica własnie prócz przodu no i on mi to za free odleje a ja w zamian daje mu reszte tzn boczne listwy i tył takze za jakis czas bedzie mozna u niego nabyc cały pakiet !! !!!!!!!!!

Do NOKERMANA - taki przód to własnie miałem nie jest zle ale to jeszcze nie to ...

Ale się rozpisałem - w podstawówce to miałem problem wypracowanie jakies dłuzsze napisać a teraz mi na starość to idzie jak z piwem !! ! HEHE

POZDROWIENIA Z POZNANIA z krainy podziemnych pomarańczy i pięknych E30 - stek .

korzuch - 2004-11-22, 13:23

yo!!
Egon i jego niebieska beta to ta co ma taki niklowany silnik i sprzet i tego playstationa??
pozdro

Marcin e30 - 2004-11-23, 16:53

Jacek K. E30 325i napisa/a:
z niebieskiej E30 jezeli ktos bywa na zlotach to wie o jakiego cukiereczka chodzi !! !

Korzuch jak na mój nos to Jacek mówi właśnie o tym aucie.

Jacek E30 - 2004-11-23, 22:08

Tak to chodzi o te beemke , w zeszłym roku dostał nagrode za najładniejsze auto zlotu !! ! Nie sposób go pomylić z innym E30 , jest na sprzedaz . :lol:
Menel - 2004-11-24, 00:30

da sie przerobic.sam przerabialem ale musisz od nowa malowac.przesli mi maila to wysle zdjecie.
Gasper - 2004-11-24, 11:08

Jacek, jak juz beda dostepne cale zestawy M-technika to odezwij sie na forum. Ja biore do mojej czarnuli na bank! Na ebay oryginalne ospoilerowanie mtechnika kosztuje krocie... :(
Jacek E30 - 2004-11-24, 13:37

Do GASPERA - odezwe sie na bank ale to będzie za jakieś 2 miesiące bo koleś wyjezdza . 8)