| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ktoś zna to e36
Ratay - 2007-12-20, 22:20 Temat postu: Ktoś zna to e36 Witam mam pytanie - znak ktos to e36. Cena dość niska, skóra i dach do wymiany, ale czy pozatym moze ktoś wie co z autem nie tak?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3521214
jaqub - 2007-12-20, 22:46
zdjecia jakies takie letnie wiec juz pewnie chwilke tam stoi a za taka cene dobre cabrio raczej by juz poszlo
bieniu - 2007-12-20, 22:47
Witam, auta nie znam, ale... Przod raczej byl robiony bo ma gril po lifcie, a auto jest z 94 roku. Dla bajeru raczej nikt nie zmienial. Po drugie prawy przod jakos tak nie jest zbyt dobrze spasowany - gril do zderzaka, kierunkowskaz i lampa do nadkola i grila. Nie podoba mi sie też taki zderzak osmolony... Jakby byl to stary diesel to bym zrozumial. Stan fotela raczej wskazuje na przebieg wiekszy niz 180kkm, chociaz moge sie mylic. Ogolnie za te pieniadze auto warte uwagi. Prezentuje sie calkiem niezle. pozdrawiam
jaqub - 2007-12-20, 22:49
i chyba przednia szyba do wymiany
Ostry - 2007-12-20, 23:09
Ehh...niedobrze mi sie robi jak patrze na takie samochody... Fotel kierowcy to ma conajmniej 400 w gore...ja swoje mialem po 300 i wygladaly o niebo lepiej...
Ludzie kiedy Wy zrozumiecie ze tanie wcale nie jest dobre!!! Ladne cabrio ktore wogole warto jechac i ogladac zaczyna sie od 30tys w gore i wraz nie wiadomo co zastaniesz na zywo... Najwazniejsza rzecza przy kupowaniu cabrio jest BEZWYPADKOWOSC!!! Znam duzo smiesznych historii z niedomykaniem sie drzwi lub bagaznika po wcale nie groznych stluczkach...
P.S Zreszta ja sie przeciez nie znam...wszystkie auta moje i brata ktore do tej pory kupilismy to same parchy...
|
|