BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - [E30 Cabrio] MOżE GRUPOWY ZAKUP DACHóW??

reso - 2007-12-07, 16:31
Temat postu: [E30 Cabrio] MOżE GRUPOWY ZAKUP DACHóW??
Przeglądając z ciekawości amerykański ebay natrafiłem na aukcje z poszyciami dachów do cabrio. Poniżej zamieszczam linki. Jako że cena wydaje się bardzo atrakcyjna, przy tym że poszycia są razem z szybami, to może grupowy zakup miałby jakiś sęs. Nie kupowałęm nigdy na amerykańskim ebayu więc nie wiem jak by to wyszło z kosztami itp. Może ktośma doświadczenie w tym temacie??

DASZEK 1

DASZEK 2

DASZEK 3

tomcat944 - 2007-12-07, 16:34

hej,
do tego doloz kupe kasy na przesylke i takie tam... poza tym nie wiadomo co to bedzie i jakiekolwiek reklamacje to wysylka do USA....
w Polsce mozna znalezc ludzi, ktorzy uszyja poszycie z ori materialu za 1000zl...

reso - 2007-12-07, 16:51

Za tysiala z szybą to niezle, tylko żeby to potem wszystko był ponaciągane tak jak powinno.
Mam popękaną szybe z tyłu ,a nie mam zamka, więc chyba lepiej będzie wymienić całem poszycie z szybą niż samą szybke, tym bardziej że mam kilka małych dziurek.

nokerman - 2007-12-08, 09:30

tomcat944 napisa³/a:
poza tym nie wiadomo co to bedzie i jakiekolwiek reklamacje to wysylka do USA....

a kolega co taki pesymistyczny scenariusz rysuje?
zakładając że koledzy zakupią daszki z tej samej partii produkcyjnej, reklamacja też będzie grupowa - więc taniej wyjdzie ;)