| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nowe forum BMW 3er
yeahman - 2007-12-07, 13:47 Temat postu: Nowe forum BMW 3er Witam w Mikołajki powstało nowe forum - www.bmw3er.fora.pl
Jak narazie to są same początki ale mam nadzieję że szybko stworzymy zgraną grupę którą łączy Seria 3. W planach jest utworzenie kliubu oraz regionalnych oddziałów. Zapraszam. p.s po jednym dniu 20 osób - dobry wynik
kafarek - 2007-12-07, 14:34
fora.pl, to nędzny serwer i dlatego sie nie zarejestruje tam. Nie chce miec z nimi nic wspolnego. Ty dojdziesz dopiero do takiego wniosku
yeahman - 2007-12-07, 15:14
Na początek startujemy z tego. Poźniej po utworzeniu klubu przejdziemy na inny. Więc zaprasza. Pozdro.
tomcat944 - 2007-12-07, 15:29
hej,
kolego, jedna mala uwaga... jesli zapraszasz ludzi na nowo powstale forum to postaraj sie zeby twoje posty byly poprawne ortograficznie... np.: w Mikolajkach, a nie w Mikolajki.... Kwiaty a nie kwaity... i zapraszam a nie zaprasza....
pozdrawiam i zycze powodzenia w tworzeniu forum i klubu...
kafarek - 2007-12-07, 15:36
Z przeniesieniem na inny server jest taki problem, że zgodnie z regulaminem fora.pl domena, treści (baza sql) i pliki zgromadzone na serverze są własnością fora.pl. Nie ma możliwości zrobienia backupu bazy danych, a co za tym idzie przeniesienia na inny hosting. Uwierz mi, bo kłóciłem się z nimi w sądzie już
Yakuzatti - 2007-12-07, 15:41
Popieram w 100% Kafara i potwierdzam jego treści
Kaamilalfa - 2007-12-07, 19:17
yeahman,
wywalili Cię z bmw-sport.pl , bmw5er.pl to tworzysz kolejne forum ? po co ?
DAREX - 2007-12-07, 19:22
| Kaamilalfa napisa/a: | yeahman,
wywalili Cię z bmw-sport.pl , bmw5er.pl to tworzysz kolejne forum ? po co ? |
Zapomniałeś dodać bmw-klub.pl
Potwierdzam słowa kafara w 1000000000000000000%%%%
Kaamilalfa - 2007-12-07, 19:28
DAREX,
Twojego konta, też już nie ma na bmw-sport.pl
ale to błędy młodości
DAREX - 2007-12-07, 19:42
Wieści szybko sie rozchodzą
I will back!!
Pawel735 - 2007-12-07, 20:06
ale komu potrzebne kolejne forum ? Mało ich jest ? Dajcie spokoj panowie - później zeby gdziekolwiek jakies owocne dyskusje prowadzic trzeba sie zarejestrowac na 10 forach i siedziec caly dzien zeby cos znaleźc
kafarek - 2007-12-07, 21:07
Jeśli yeahman, zechcesz zmienić server, to będziesz zaczynał wszystko od nowa. A wątpię, że dobytek użytkowników, postów, tematów i PW pójdzie za Tobą Wszystko zginie, posty i userzy też. Zmieniaj server póki możesz i póki forum się jeszcze nie rozrosło. Szkoda będzie później dorobku i będziesz zaczynał od nowa.
Pozdrawiam
Kafar
Łukasz - 2007-12-07, 21:59
| tomcat944 napisa/a: | hej,
kolego, jedna mala uwaga... jesli zapraszasz ludzi na nowo powstale forum to postaraj sie zeby twoje posty byly poprawne ortograficznie... np.: w Mikolajkach, a nie w Mikolajki.... Kwiaty a nie kwaity... i zapraszam a nie zaprasza....
pozdrawiam i zycze powodzenia w tworzeniu forum i klubu... |
w Mikołajki, czyli 6 grudnia gamoniu
bez urazy i pozdro
casus maximus - 2007-12-07, 22:39
| Łukasz napisa/a: | | w Mikołajki, czyli 6 grudnia gamoniu |
hehe dobre
a jesli chodzi o fora.pl to kafar dobrze prawi. szkoda nawet zachodu, ale rob jak chcesz.
Bagor - 2007-12-08, 03:11
He he, poczytajcie: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=44720
nokerman - 2007-12-08, 09:16
zapowiada sie piękny początek końca
DAREX - 2007-12-08, 09:26
hmm, to chyba ostatnie forum na którym yeahman nie ma zakazu pisania
Yakuzatti - 2007-12-08, 10:27
Ja nawet na początku myślałem, że wporzo z niego gość.
tomcat944 - 2007-12-08, 11:13
| Łukasz napisa/a: | | tomcat944 napisa/a: | hej,
pozdrawiam i zycze powodzenia w tworzeniu forum i klubu... |
w Mikołajki, czyli 6 grudnia gamoniu
bez urazy i pozdro |
o qtwa, rzeczywiscie.... przepraszam....
yeahman - 2007-12-08, 12:29
Zawsze znajdą się ludzie którzy mają wrodzony nawyk upokarzania, wyśmiewania i gnębienia. Przy kilkudziesięciu odpowiedziach i podziękowaniach że wreszcie powstało pierwsze w polsce forum o Serii 3, kilka wypowiedzi osób np: darex, kamilalfa, bagor - czyli ludzi z którymi mam konflikt od jakiś 2 lat - sorry ale mnie nie interesują i bledna w tym projekcie do tak nieznacznych rozmiarów że nie mam się nimi co przejmować. bagor - ty chyba do konca zycia bedziesz lazil za mna po sieci i wklejal rozne linki z awantur - kazdy popelnia bledy, ale to swiadczy bardziej o tobie ze nie masz kultury tylko jestes zwyklym prostym awanturnikiem Niestety na forum fanów serii 3 wstępu nie masz. To nie będzie miejsce w którym będziesz mógł wszczynać konflikty tak jak robisz to w tym temacie
P.S forum w przyszłym tygodniu będzie się jednak przenosiło na płatny, komercyjny server za który zapłacę z własnej kieszeni po to by fani serii 3 mieli w końcu własne miejsce w sieci. Na forum będzie obowiązywał system ankiet przez który będziemy wybierać Moderatorów i osoby zajmujące się dbaniem o forum. To że je tworze i automatycznie mam statut admina nie znaczy że będę używał tej rangi. Pozdrawiam życzliwych i prawdziwych zapaleńców 3er i zapraszam do udziału w forum.
DAREX - 2007-12-08, 15:00
| yeahman napisa/a: | | darex, kamilalfa, bagor - czyli ludzi z którymi mam konflikt od jakiś 2 lat |
Nie przypominam sobie, abym z tobą miał jakikolwiek konflikt od 2 lat
Teraz tak piszesz bo dostałeś bana na bmw5er.pl
Chyba nie chwaliłeś się za co??
| yeahman napisa/a: | | nie masz kultury tylko jestes zwyklym prostym awanturnikiem |
Chyba sam kolego nie wiesz o czym piszesz, sam parę dni temu wyzwałeś na forum 5er, Admina od "lebiegi w okularach" i właśnie za awantury zostałeś Ty wywalony?!
yeahman - 2007-12-08, 15:35
darex wiesz jaka jest rozica miedzy nami?
Ze ja mam na tyle kultury osobistej i nie wyciagm i nie przedstawiam innym twoich konfliktow przynajmniej na bmw sport z ktorego zostales WYWALONY..
Szkoda że ty wnikasz w moje prywatne sprawy miedzy mna i białym
biały jest adminem ktory na każdym forum mnie banuje.
Z przyczyn znanych tak naprawde tylko mi i białemu.
Ja rozumiem ze czesc tych postow jest okazem zazdrosci ze realizuje projekt wlasnego forum ale nie musicie az tak chlapczywie probowac mnie upokorzyc
DAREX - 2007-12-08, 15:55
| yeahman napisa/a: | Szkoda że ty wnikasz w moje prywatne sprawy miedzy mna i białym
biały jest adminem ktory na każdym forum mnie banuje.
Z przyczyn znanych tak naprawde tylko mi i białemu. |
hmm, faktycznie wyzywanie białego w Shoutboxie na 5er.pl było bardzo prywatne, dostałeś bana bo było głosowanie, i wszyscy byli za tym abyś go dostał!
| yeahman napisa/a: | | Ja rozumiem ze czesc tych postow jest okazem zazdrosci ze realizuje projekt wlasnego forum ale nie musicie az tak chlapczywie probowac mnie upokorzyc |
nie rozśmieszaj mnie, specjalnie dla Ciebie, mógłbym zrobić swoje forum bmw3er.pl i to jeszcze dziś!
Niech ktoś usunie albo zamknie ten temat bo nie wiem do czego ta dyskusja prowadzi!
Kaamilalfa - 2007-12-08, 15:58
| yeahman napisa/a: | | darex, kamilalfa, bagor - czyli ludzi z którymi mam konflikt od jakiś 2 lat |
a jaki jest po między nami konflikt????
jaki jest powód tego, że nie ma Cie na:
1. www.bmw-klub.pl
2. www.bmw-sport.pl
3. www.bmw5er.pl
po co to kolejne forum
ChriS - 2007-12-08, 16:00
Dlaczego na forum Beemka-Klub roztrząsacie swoje animozje?
Mało nas obchodzi ,kto i dlaczego wyleciał z innego forum.
Bez urazy.
|
|