BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Potrzebne zniszczone znaczki BMW

Pietrek - 2007-11-27, 22:37
Temat postu: Potrzebne zniszczone znaczki BMW
Tak jak w temacie, potrzebne mi stare znaczki BMW obłażące z farby itp :) Jeżeli ktoś ma jakieś do wyrzucenie - chętnie przygarnę ;)
Mauser - 2007-11-27, 23:16

Jak mi zrobisz czarno - białe porządne, to bede kombinował jakieś objechane ... . :D :D:D
frantic - 2007-11-28, 00:58

ja mam ze 2 sztuki tylko nie wiem jak ci je dostarczyć, wysłać pocztą czy co?
korzuch - 2007-11-28, 08:02

yo!
wysle ci jeden na sprawdzenie bo u mnie znaczki bedzie tuningowac Pan Bizon :spoko: kupiłem nowe orginalne a co bede sie pier-dolic z tym :)

mattim_bmw - 2007-11-28, 16:51

korzuch napisa³/a:
kupiłem nowe orginalne a co bede sie pier-dolic z tym

Gdzie i za ile jesli to ni etajemnica?? :)

korzuch - 2007-11-28, 17:31

http://moto.allegro.pl/it...kiem_nowe_.html
Pietrek - 2007-11-28, 20:06

Mauser napisa³/a:
Jak mi zrobisz czarno - białe porządne, to bede kombinował jakieś objechane ... . :D :D :D

Właśnie chce najpierw popróbować żeby potem komuś nie spieprzyć dobrych znaczków :)
Co prawda na nówkach jest dużo łatwiej zrobić czarno białe :) te obłażące z farby rzeba całkowicie odnawiać... może nie wyjść profi... :) Ale znowu nowe strach ruszać jeżeli miały by się spieprzyć :)

Cytat:
ja mam ze 2 sztuki tylko nie wiem jak ci je dostarczyć, wysłać pocztą czy co?

Jeżeli nie sprawia Ci to problemu to pocztą jak najbardziej może być :) Chyba że będziesz przejazdem gdzieś na Śląsku to mogę odebrać osobiście :)

korzuch napisa³/a:
yo!
wysle ci jeden na sprawdzenie bo u mnie znaczki bedzie tuningowac Pan Bizon :spoko: kupiłem nowe orginalne a co bede sie pier-dolic z tym :)

Byłbym wdzięczny :D

Jeżeli ktoś jest zdecydowany to adres mogę podać na PW :)

Z góry dzięki chłopaki :D